drfedja je napisao(la):Naime, nisam ni znao da XP1700+ DLT3C oce na cak 2600 Mhz sa 2V ! na 40 stepeni !!!!
Ploca NF7-S v2.0 made in Taiwan !
Chieftec 340W
2x Kingston HyperX, najostrija setovanja 200 FSB
Pa, sto nisi pitao? :ddrfedja je napisao(la):Naime, nisam ni znao da XP1700+ DLT3C oce na cak 2600 Mhz sa 2V ! na 40 stepeni !!!!
Marti Misterija je napisao(la):na koliko rpm ti tada radi TT?
:beat: :beat: ova ti je dobra :beat:Milan je napisao(la):Moras glasnije da mu otkucas 😀
Izvinjavam se za spam ali ahahaha 🙂Milan je napisao(la):Moras glasnije da mu otkucas 😀
samo 70-80°C 😀CAR je napisao(la):Pa, sto nisi pitao? :d
2650 MHz, radi i 3DMark, otprilike ista voltaza (2.05V).
Grejanje - zanemarljivo :eyebrows:
genijalcin@23 je napisao(la):mislim da bi trebalo napraviti neku listu bisera za ovakve provale, ali i blamove 😀
drfedja je napisao(la):Naime, nisam ni znao da XP1700+ DLT3C oce na cak 2600 Mhz sa 2V ! na 40 stepeni !!!!
Ploca NF7-S v2.0 made in Taiwan !
Chieftec 340W
2x Kingston HyperX, najostrija setovanja 200 FSB
Ma jok... 50 stepeni max!!! 😀Crni je napisao(la):samo 70-80°C 😀
Ma, zeznuse me ovi sa novim forumom 😀Crni je napisao(la):Nego, di ti Abit?
Pardon, avatar :-devil-:
Miroslav je napisao(la):ja ne znam za ostale, ali ipak preferiram tisinu ispred brzine...
A kad cu ja da uzivam u toj buci? 😀nesharm je napisao(la):TT12 super hladi, ali ko ima usi da slusa 48 dbA i da trpi njegovih 6000rpm, nek slobodno tera masinu na 2V 🙂.
Na maximalnom brooooooojuuuuuuuuuuuu rrrrrppppppmmmmmm!!!!!!!!Marti Misterija je napisao(la):ALOOOOOOOO FEDJAAAAAA!!!!! NAAAA KOOOLIIIKOOOOO RRRPPPMMM SEEEEE VRTIIIIIII TT12 TAAAADAAAAAAAAA !!!!! :d :d
HyperX 370 i HyperX 333 sa Winbond BH-5 chipovima, radi na 2.7 v na 200 Mhz FSB-u najostrije.Gidra85 je napisao(la):Koju HyperX mem. imas? I na koliko ti volti radi? :smoke:
POZ :wave:
Dobro de, mozda je bilo 42 stepeni. Probao i na Abitu i na Epox-u.tex707 je napisao(la):Stvarno me cudi podatak za 40C....na 2V....
Ma, to je malo dete za nase stare 7+! 😉drfedja je napisao(la):Na maximalnom brooooooojuuuuuuuuuuuu rrrrrppppppmmmmmm!!!!!!!!
5778 rpm !!!! :d
Znaci po tebi je bolja 7ca od 12ce!?CAR je napisao(la):Ma, to je malo dete za nase stare 7+! 😉
Znam kad sam uzeo 12-icu, upalim i nju i 7-icu na max RPM... 5500 vs. 6200... ma idi, 12-ica se postidela!!! :d
Pazi, TT 12 na minimalnom broju obrtaja (1900-2000 RPM) hladi otprilike kao 7+ na svom "Low" (od 3000 RPM).Bad MF je napisao(la):Pa kako se to poredi po buci i performansama sa 7+ na medium broju obrtaja (oko 4900-5000)? Mislim, svi porede sa tt7+ na low, a kako je u odnosu na medium?
Ne, nikako... samo sam rekao da se cuje glasnije.Zekiyu je napisao(la):Znaci po tebi je bolja 7ca od 12ce!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari