Testirao, nema slike. Stb prolazi onaj test, uredno dobije ip adresu, prikazuje meni (moj nalog, tv, video klub...) ali slike nema. Net je 50/8. Taj novi stb preko kabla radi, znači ispravan.Testiraj... To možda da enable-uješ SSID 2 i da ga onda u Port Binding vežeš za IPTV wan konekciju, i da ti TP-Link ne radi kao repeater nego kao WiFi client (da se kači na taj SSID 2 signal sa ZTE) i onda na njega da povežeš taj STB. Ali onda sa TP-Link nemaš izlaz na net nego samo služi kao "most" između ZTE i tog STB.
kupi 2 AP-a, jedan prebaci u client mod da se povezuje na onaj drugi, i spoji na 3. port na adsl ruteru, a drugi na ethernet port na STB-u... e sad, ako ne umeš to da uradiš, javi se na wireless forum
Jel moguće da nema spdif? Ovaj sadašnji ima optiku, a onaj stari je imao coax?Ovaj...![]()
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Kako nisam u pravu kad se sada dodeljuje novopotpisnicima, kao sto rekoh, zato i imaju nove stb, a mi cemo kasnije dobiti, ti kazes eto za mesec dana.
I sta nisam u pravu?
Svasta...
Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari