Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Meni od zadnje nadogradnje programa za gledanje tv-a sve otislo u magarac, ne mogu da ugasim stb uredjaj, kada ga ugasim nema slike ali ima tona :) ... gasio, palio, cupao iz struje ista stvar... desava li se jos nekome slicno?

pocnes 15tog juna da ih zoves, pa ce se mozda smilovati da te otkazu do 30tog :)

Cekaj, zanima me da li moze da se 01.05. prijavi za HBO i onda 29.06 da se odjavi, ili je fora da ako se prijavis onda moras do kraja promocije da koristis (svih sest meseci)!?

Rešili da nas navataju u sred sezone na Twin Peaks, pa misle da ćemo nastaviti sa promo pretplatom u narednih šest meseci :)

Odjavio juce u poslovnici,dok dosao kuci za sat i nesto,hbo vec iskljucen bio :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Ja cu verovatno HBO koristiti naredna 3 meseca posto imam akciju dinar za Box tako da mi ovo taman pase....

A zasto ga odjavljujete?! Zar ce nama kojima je vec aktiviran hbo da naplacuju po punoj ceni umesto po promo????

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Po puno ce naplacivati onima kojima je ukljucen sad.
To je promocija da navuku one koji jos nisu navuceni, vi koji ste navuceni vec, vas sisaju i dalje po full ceni.
Odjavi danas prijavi se sutra i dva meseca free koristi posle toga do NG po -25% nizoj od cene koju placas sad.
Ti vidi jel ti to finansijski odgovara.

Poslednja izmena:
Ne vredi...ne radi im call centar...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Isto ide preko kol centra za koji verujem da ne radi

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Veceras u 00:01 aktiviramo HBO+ i on ce biti besplatan naredna dva meseca?[emoji4]

Probao sam ukljucenje na rec, ali posle ucitavanja sifre sa racuna, sistem te vrati na operatera, a operatera nema, i tako me izbace i prekinu vezu.

Jel vama i dalje stoji puna cena za HBO paket?Sad me to cudi,da ne bude posle da mi naplate 480 dindzi....

aktivirah i ja hbo+ ali nikako mi nece hbogo .. skinuo aplikacuju sa play prodavnice i otpoceo proces registracije i izbacuje da samo korisnici premium paketa imaju pravo na hbo go..
a na sajtu pise da korisnici hbo+ paketa imaju pravo na hbo go ...

To sam gledao nocas aj sad cu opet da vidim.Jel ono pin za kupovinu 1234?

to ti je glavni pin .. a pin za kupovinu mislim da sam podesavas .. davno je bilo kad sam to radio . kod mene je taj pin za kupovinu drugaciji tj. promenio sam ga ...pogledaj u papirima od iptv ili boxa

Kod mene je 1111 pin za kupovinu. Ali to moze da se promeni.

edit

radi hbo go

prvo registracija http://www.hbo.rs/

podaci za moj mts...

Poslednja izmena:
Vrh Dno