The Wicked
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2016
- Poena
- 60
Vraceni telefoni, ali cene straota, ko da si kupio nov u nekoj radnji, jos ako uzmes telefon uz novi ugovor nemas 3 meseca gratis, sto ti je za box 4 nesto preko 10000din.
Pa i ne treba da ga posecujes sem kada ti treba nesto![]()
Izgleda da ova nova platforma nevredi nicemu,zadnjih 20-tak dana imam konstantnih prekida neta i tv, ukoci se slika i izbaci na ekranu "medijska greska" i onda nestane slike i neta a na ruteru se pogase lampice za dsl i net.Posle jedno dva tri minuta lampice se ponovo upale i dodje slika i net, i to se tako ponavlja dnevno bar desetak puta.Paket je BOX 3 sa brzinom neta 20/2 i ruter i stb su Huawei.Uspeo sam nekako da prijavljujem ovaj problem TS a dolazili su kod mene kuci i tehnicari da mere i analiziraju vezu, kablove, instalaciju, opremu i ostala cudesa.Njihov "strucni" nalaz je da je sve ok sa tehnickog aspekta opreme i svega ostalog, da sve radi i da je sve u savrsenom redu.Kazu desava se to, optereti se sistem, dodje do zagusenja u celom tom sistemu i da je sve to manje vise redovna i normalna pojava.Mozda je to njima redovno i normalno al je meni to bogami nenormalno, i ono sto je najtragicnije u svemu ovome da se kako mi se cini uopste ne nazire resenje ovoga problema.Vratio bi im opremu i pobegao daleko od njih ali me veze ugovor koji istice tek za godinu i nesto jace.
Naravno da postoji, ali ja nisam čuo ni jedan takav slučaj...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Nastavljaju poštarskim kds stopama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari