Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

kad ce da omoguce da gledanje televizije preko android aplikacije rasi na androidu 6.0?

Ja od jutros nemam sliku ni na jednom od STBova. Jer jos neko ima problem sa IPTV-ijem danas?

banacanine:
Normalno je da neplaceni kanali rade kratko,gledaj na to kao neki preview odredjenog kanala,probas,ako ti se svidi uzmes i to je to.I niko te ne tera da taj neplaceni kanal gledas ceo taj minut dok se ne ugasi,vec normalno predjes na sledeci odmah.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Имам прекиде на другом СТБ-у када се на оба пусти исти канал уз поруку "Медијска грешка". Били су, мерили, поправили лоше спојеве, могућа брзина је 25/2,5 мегабита, што је у теорији довољно и за три ТВ-а.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Aj pomagajte. Nikako da nađem a sećam se da sam video ovde negde kako i sa kojom šifrom se ulazi u onaj skriveni meni za novi STB. Hvala unapred.

Sta tu moze da se podesi a da je bolje u odnosu na standardna podesavanja? Nije bas da se nesto preterano razumem ali nisam nasao nesto posebno interesantno sem da moze da se iskljuci ona glupost da posle promene kanala slika ide sporo a onda krene normalnom brzinom.

Nikako da uspem da upisem, uvek prebaci na b92, koliko god brzo da kucam.

mts_scifi.png

Izvor: Sajt MTS-a

Prilozi

• mts_scifi.png
    mts_scifi.png
    13.3 KB · Pregleda: 303
Jel HBO i dalje besplatan tj produzen promo period ili nas fino uradili pa nakon onog isteka promo perioda ostao aktivan pa ga sad placamo? Msm jedino sto pogledam na TV je game of thrones i poneku utakmicu nekad i to je to, a koliko sam skontao produzen promo period gde je HBO besplatan a sad cujem da se ipak placa...?

Placa se hbo,kao sto ce i pikbox ako ga ne odjavis do kraja mesece,naravno ako si ga aktivirao.

Uzeo sam pre 16 meseci za matorce onaj BOX 2 paket (TEL+TV) sa dodatnim dekoderom. Dobili su one crne Huawei dekodere i HG532e. Izabrao sam njih zato sto je super ponuda fiksi i tv za 2000 dinara. Pre toga su placali oko 3500 fiksni i kablovsku kod onih lopova iz radijusa. Setup je bio lagan, medjutim posle mesec dana su krenuli problemi. Slika se zamrzne, distorzija zvuka, itd. Izlazili su ovi tehnicari na teren medjutim to sto urade traje mozda 7 dana i opet krece isto. Bio sam na ivici da ih pozovem da dodju i da nose ovu opremu. Medjutim sada se smirilo malo, pojavljuje se jos ali ne tako cesto. Ne znam da li se jos nekom ovo desavalo...

Na kraju dana, za cenu usluga je super. Pogotovo kada ima onih akcija Pickbox i HBO a u poslednje vreme ih cesto ima...

Imam jos jednu zamerku a to je ne moze da se napravi lista kao npr. kod SBB na D3 i onda da kanali idu 1,2,3. Vec moraju da se kucaju oni kodovi 101,102,105, itd... Jos i sa onim daljinskim mora da se ceka 1-2s za unosenje brojeva.

Jel postoji lek za nesto od ovoga? Takodje da li je neko nasao nacin da iskoristi onaj USB port?

P.S.
Sta ti "magicni" brojevi *nesto* rade u opste?

Meni su isto zabrljavili sa tom novom opremom
Staru sam imao vise od 2god, nikada ni jedan problem, internet odlicno radio. Medjutim daljinski je poceo da me zeza i nagovorili me da uzmem novu opremu.
Ista linija kao i ranije(svi kablovi ostali isti, rutercic za internet ostao isti) ali sad iskacu neke medijske greske, slika se zamrzava, internet sad radi od 5-7Mb umesto 9 i nesto kao ranije
Nema brzog biranja kao na prethodnom uredjaju, ima smaracko reklamiranje kanala koje nisam kupio koje ne moze da se ugasi. Bas bas im je losa ova nova oprema, da sam znao da je tako ne bi ni menjao onaj stari tvbox
Eh da i onaj ko je dizajnirao novi daljinski....da je menjanje kanala na donjem delu daljinskog a ton je na gornjem delu daljinskog....

ne znam što uzimate novo ako stari radi ekstra, ja 5 godina koristim staru i ništa

Mozda neko uzima zbog novih mogucnosti, tipa 72h unazad, snimanje....
Svako ima neki svoj razlog, i ti imas svoj zasto neces da uzmes jer ti na kraju krajeva ni ne treba gore pomenuto...
I tako svi smo razliciti i to treba postovati.

My Samsung S6 sent this

razlog što necu da uzmem je upravo to što novo baguje

Pa to ti kazem ti neces jer baguje(po tebi) i tebi je prioritet da je sve ok sa opremom.
Nekome je bitnije da moze da snimi ili vrati unazad sadrzaj iako ima sitnih problema ili ih uopste nema.
Svako ima svoje prioritete.
Jel sad razumes svi smo razliciti pa su nam i prioriteti razliciti.

My Samsung S6 sent this

Jedini problem koji imam sa novim resiverom, i koji najverovatnije i nije do samog resivera, je da svaki put kada ga uključim traži da se resetuje "jer su se promenili korisnički podaci".

Inače, sve ostalo super radi.

Velika mana je to što pri pregledu EPG-a sistem promeni sa trenutnog kanala na kanal koji je selektovan za pregled EPG-a.

Novi domaći kanal na IPTV

Dragi prijatelji,
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate početak snimanja novog domaćeg kulinarskog TV serijala u kome će se prvi put pred kamerama zajedno naći najpoznatiji srpski TV kuvar Nenad Gladić - Lepi Brka i legenda ovog posla Steva Karapandža.
To će ujedno biti i promocija prvog domaćeg kulinarskog kanala KITCHEN TV, koji sa emitovanjem počinje 5. jula, ekskluzivno putem MTS TV. Bićete u prilici da otkrijete koje sadržaje ovaj novi TV kanal donosi na našu medijsku scenu.
Vidimo se u četvrtak 23. juna, u 12 sati, u novom studiju KITCHEN TV na drugom spratu TC Staklenac na Trgu Republike (bivši prostor Media Centar).
Srdačno,
Siniša Đokić & Lepi Brka

Pa i ne treba da ga posecujes sem kada ti treba nesto :D

Nazad
Vrh Dno