Ja od jutros nemam sliku ni na jednom od STBova. Jer jos neko ima problem sa IPTV-ijem danas?
Globalni je problem na staroj platformi, Beograd i okolina!
Aj pomagajte. Nikako da nađem a sećam se da sam video ovde negde kako i sa kojom šifrom se ulazi u onaj skriveni meni za novi STB. Hvala unapred.
Dragi prijatelji,
Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate početak snimanja novog domaćeg kulinarskog TV serijala u kome će se prvi put pred kamerama zajedno naći najpoznatiji srpski TV kuvar Nenad Gladić - Lepi Brka i legenda ovog posla Steva Karapandža.
To će ujedno biti i promocija prvog domaćeg kulinarskog kanala KITCHEN TV, koji sa emitovanjem počinje 5. jula, ekskluzivno putem MTS TV. Bićete u prilici da otkrijete koje sadržaje ovaj novi TV kanal donosi na našu medijsku scenu.
Vidimo se u četvrtak 23. juna, u 12 sati, u novom studiju KITCHEN TV na drugom spratu TC Staklenac na Trgu Republike (bivši prostor Media Centar).
Srdačno,
Siniša Đokić & Lepi Brka
ne znam što uzimate novo ako stari radi ekstra, ja 5 godina koristim staru i ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari