Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Izgleda da to ne radi, kad pritisnem nulu automat samo ponovi celu priču "za informacije te i te, pritisnite to i to"...

Imas na 19813. Sacekas da ti kaze racun ako imas zaduzenje i posle stisnes nulu.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Hvala, uspeo sam na 0800/100-100, ali iz ne znam kog pokušaja.

Ne ides odmah nulu nego udjes prvo u meni za TV. Znaci sacekas ono "To continue in English, press 9", onda 3 (za TV), pa 0 (ako ne stisnes odmah nulu, reci ce "ako zelite da odjavite HBO paket, pritisnite 0").

Dakle, 0800/100-100, sacekati za engleski da prodje poruka, pa 3, pa 0. Mada moze i 0800/100-100, odmah 3, opet 3, 0 (prva 3 u ovom slucaju je da ubrza i preskoci za engleski ;)). Eto ustedeo sam vam 20 sekundi :)
Doduse ovo je trenutno, mozda sutra promene ovu kombinaciju u "Ako zelite da duplo platite za HBO, pritisnite 0" ;) Zato bolje slusajte sami sta kazu i pratite.

Ocigledno su ljudi shvatili da ce im se naplacivati, odjavljivali, pa su morali da automatizuju :D

Poslednja izmena:
Bre ja kad sam zvao samo mi je automat procitao zaduzenje i posle toga ako zelite da odjavite hbo paket stisnite nulu. Ukucao sam broj fiksnog i to je to. Ja sam zvao na 19813.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na 19813 stvarno moze odmah 0 :)

Ja ga odjavio na 0800 100 100

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Jel ima načina da se Box ugovor ( konkretno Box 3) pauzira/zamrzne na neko vreme ili slično?

Sent from S7

Pickbox je trenutno besplatan

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Meni se svidja ,ima starih dobrih serija,koje mogu gledati u svako doba.

Jel je Pickbox u vidu standardnog tv kanala, sa progamskom semom ili funkcionise kao video klub ( odaberes sadrzaj i gledas ) ?

Ако се ХБО одјави средином месеца, плаћа се пун месечни износ или само за те дане?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Ja koliko se secam a secam se dobro, pun mesec se placa.
Jes ti to zaboravio da odjavis na vreme ili bas hoces hbo?

My Samsung S6 sent this

Ja sam odjavio 2 dana nakon promo perioda, samo ta 2 dana sam platio. (pricam o HBO, odjavio sam nakon ona 2 meseca promoa)

Да ли је могуће поставити пречице за канале на 1-9 даљинског на СТБ-у за нову платформу? Могу направити листу омиљених, али не налазим где им доделити пречице.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Zato što ne može ;) A koliko već meseci prošlo od uvođenja nove platforme, kad su izjavili da kao rade na tome i da se očekuje "uskoro".

Није проблем мени да се снађем, проблем је објаснити старијим људима како са дођу до омиљених канала који су некада били "на дугме", а сада треба 3,4 пута нешто да притисну.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Jasno mi je savršeno, video sam kako baba "uživa" kod ujaka sa novom IPTV platformom...
Zato moji još uvek nisu zamenili staru opremu, a kod mene je D3i koji je 5x više "penzioner friendly" (nakon što se napravi nova lista gde su izbačeni kanali koji nisu dostopni, i slože kanali kako želiš) jer može i da se "šalta" u krug bez "pretplatite se na ovaj kanal" i naravno tasteri 1-9 prebacuju na iste kanale kao ceo život, pre čuvene digitalizacije.

I ja sam bio neprijatno iznenađen kad sam bio sve da podesim kod ujaka.

Poslednja izmena:
Po pozivu operaterke zamenio sam staru opremu za novu. Sada mi se dešava nešto veoma neobično. Kada upalim televizor nije automatski startovan i program (na starom jeste). Kada na daljinskom od TV-a uključim IPTV kreće učitavanje programa, ja imam osnovni paket a on mi učita sve što postoji: Pinkove, HBO, Cinemaniu...sve živo. Ja moram ručno da ulazim u svaki od tih kanala i da ih gledam minut da bi se oni isključivali. A kada se isključe onda ostaju prazna mesta pa kad vrtim kanale prikazuju mi se i prazni programi koje nisam platio i nisu u mom paketu. Tako da ako šaltam moram da prelezim preko 5-6 praznih programa da bih došao do jednog koji je iz mog paketa. Nazvao sam 0800-100 100 i oni kažu da za sad tako mora.
Ako je i od kvazi stručnjaka sa ETF-a i FON-a mnogo je, ovo je vrhunac njihovog diletantizma.

Po pozivu operaterke zamenio sam staru opremu za novu. Sada mi se dešava nešto veoma neobično. Kada upalim televizor nije automatski startovan i program (na starom jeste). Kada na daljinskom od TV-a uključim IPTV kreće učitavanje programa, ja imam osnovni paket a on mi učita sve što postoji: Pinkove, HBO, Cinemaniu...sve živo. Ja moram ručno da ulazim u svaki od tih kanala i da ih gledam minut da bi se oni isključivali. A kada se isključe onda ostaju prazna mesta pa kad vrtim kanale prikazuju mi se i prazni programi koje nisam platio i nisu u mom paketu. Tako da ako šaltam moram da prelezim preko 5-6 praznih programa da bih došao do jednog koji je iz mog paketa. Nazvao sam 0800-100 100 i oni kažu da za sad tako mora.
Ako je i od kvazi stručnjaka sa ETF-a i FON-a mnogo je, ovo je vrhunac njihovog diletantizma.
Nisi mi jasan. Meni na tv-u kod uključivanja bude zadnji gledani kanal. Kanale za koje nisam pretplaćen se normalno pojave jednu minutu ako me nešto interesuje, ako ne, normalno pređem na sledeći kanal. Nikakva prazna mesta nemam. Jedino za HD kanale stoji crni ekran bez slike sa obaveštenjem, jer se narod ranije žalio na blokiranje iptv platforme kad se klikne na njih, jer je za tu uslugu potrebno kroz paricu pustiti upola brži u odnosu na postojeći net, govorim o protoku 10/1.

Nisi mi jasan. Meni na tv-u kod uključivanja bude zadnji gledani kanal. Kanale za koje nisam pretplaćen se normalno pojave jednu minutu ako me nešto interesuje, ako ne, normalno pređem na sledeći kanal. Nikakva prazna mesta nemam. Jedino za HD kanale stoji crni ekran bez slike sa obaveštenjem, jer se narod ranije žalio na blokiranje iptv platforme kad se klikne na njih, jer je za tu uslugu potrebno kroz paricu pustiti upola brži u odnosu na postojeći net, govorim o protoku 10/1.
Da, pojavi se program koji je bio zadnji gledan ali tek pošto na daljinskom od TV-a pritisnem dugme Video. To na predhodnoj platformi nije bilo neophodno.

Tebi je normalno da ti se pojavljuju programi koje nisi platio i ne želiš da gledaš? Eto ja nemam pametnija posla nego idem od kanala do kanala da ga malo gledam pa da mi se ugasi?
Ukoliko već nisam želeo te kanale i nema ih u mojoj ponudi zašto da dobjam obaveštenja da nisam na njih predplaćen? Ne želim obaveštenja, želim da gledam televiziju a ne da gledam crne ekrane sa obaveštenjima. Mene kao korisnika ne zanima nikakav HD crni ekran, razumeš? Ja kada šaltam kanale napred nazad hoću da se šetam po kanalima koji su mi dostupni za moj paket, ne zanima me ono za šta nisam predplaćen i ne želim da ih vidim, ni njih ni obaveštenja.

Jednostavno hoću da gledam televiziju. Ukoliko se tako nastavi brzo ćemo završiti saradnju. Za to postoji jednostavni način da se programerski reši nedostatak koji nije mali. Prilikom ulaska u sistem korisniku će biti prikazani samo oni kanali za koje je platio uslugu. Ukoliko korisnik plati dodatnu uslugu odnosno paket ona će mu biti dostupna i prikazana na tom i tom kanalu. Taj i taj kanal će biti prikazan samo ako su ispunjeni ti i ti uslovi...ima li šta jednostavnije? Osnova metologije izrade softvera i Power Desinger, to rade studenti na drugoj godini fakulteta.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Nisu uveli ni na novoj platformi sopstvene liste kanala, ili makar preskakanje? Uzas koliko me je to nerviralo, saltas 450 ocajnih kanala ne bi li natrcao na nesto normalno. Godinu i po otkako sam napustio Telekom, ni pedalj se pomerili nisu.

@banacanin: Nije to problem tj pitanje programiranja nego marketinga. Verovatno se vode logikom da će na taj način da nateraju dovoljno značajan deo korisnika da se pretplate na dodatni paket samo da bi rešili taj problem sa poruka/crnim ekranima/ispalama da ti posle minut stane kanal koji si gledao. Takav pristup naravno nije ok, isto je uradio i SBB sa D3 i D3i platformom (natrpao kompletnu ponudu paketa u listu) ali su oni za razliku od Telekoma barem stavili mogućnost da napraviš novu listu i u nju dodaš šta hoćeš od kanala i da tu listu staviš za aktivnu... pa jeste da jednom moraš kao deb*l da sedneš i dodaješ jedan po jedan 100+ kanala i da treba uopšte da budeš svestan & informisan da tako nešto je moguće, ali barem je moguće i nakon toga radi onako kako bi bilo normalno i logično a ne marketinški potez. Još samo da su odradili da se napravljenja "user" lista sinhronizuje na ostale uređaje na istom nalogu, tipa da i na D3Go imaš istu tu listu sve bi bilo logično i savršeno, ovako istu smaračku proceduru dodavanja 100 kanala treba da ponoviš na svakom uređaju!

Da ne pričam o "logici" da kanal možeš da dodaš u omiljene samo iz TV vodič sekcije umesto da može i dok si na datom kanalu stisak nekog dugmeta to da odradi.

Poslednja izmena:
Ovu novu platformu je "pravio" neko samo da je napravi i da utrpa sto vise nepotrebnih gluposti i da ih smesti na najnelogicnija mesta. Milion puta moras da stisnes nesto da bi dobio neku osnovnu stvar. Jedino sto je bolje u odnosu na staru je trenutna promena kanala. Sve ostalo je ocajno.

Da, pojavi se program koji je bio zadnji gledan ali tek pošto na daljinskom od TV-a pritisnem dugme Video. To na predhodnoj platformi nije bilo neophodno.

Tebi je normalno da ti se pojavljuju programi koje nisi platio i ne želiš da gledaš? Eto ja nemam pametnija posla nego idem od kanala do kanala da ga malo gledam pa da mi se ugasi?
Ukoliko već nisam želeo te kanale i nema ih u mojoj ponudi zašto da dobjam obaveštenja da nisam na njih predplaćen? Ne želim obaveštenja, želim da gledam televiziju a ne da gledam crne ekrane sa obaveštenjima. Mene kao korisnika ne zanima nikakav HD crni ekran, razumeš? Ja kada šaltam kanale napred nazad hoću da se šetam po kanalima koji su mi dostupni za moj paket, ne zanima me ono za šta nisam predplaćen i ne želim da ih vidim, ni njih ni obaveštenja.

Jednostavno hoću da gledam televiziju. Ukoliko se tako nastavi brzo ćemo završiti saradnju. Za to postoji jednostavni način da se programerski reši nedostatak koji nije mali. Prilikom ulaska u sistem korisniku će biti prikazani samo oni kanali za koje je platio uslugu. Ukoliko korisnik plati dodatnu uslugu odnosno paket ona će mu biti dostupna i prikazana na tom i tom kanalu. Taj i taj kanal će biti prikazan samo ako su ispunjeni ti i ti uslovi...ima li šta jednostavnije? Osnova metologije izrade softvera i Power Desinger, to rade studenti na drugoj godini fakulteta.
Pozdrav
Gde vide ti da sam ja rekao da je to normalno? Što reče shaman to ti je marketing što u ponudi imaš nešto što te možda ne zanima. Samo sam opisao ono što se meni dešava kod lejzi menjanja kanala, ono kad sam toliko dokon pa krenem od 101. Dok ako želim nešto konkretno idem na opciju OK pa izaberem prečicu do arene na primer. Nije normalan ni paket pinka pa ga imamo. Mogu li to da promenim? Ne mogu. Ti ako možeš, pređi kod drugog operatera. Usrećićeš se. Gledam po fejsu svi odreda se spremaju da pređu kod drugog. Odeš na stranicu SBB-a da te strava uhvati od komentara. Gde će oni? Na iptv?Ja bih plaćao i veću pretplatu samo da imam kanale koje ja hoću i to iz sadašnje ponude, ali ne mogu. Nabili sedamdeset posto đubreta sviđalo se to nama ili ne. Drugi problem je što plaćamo nešto gde u principu ne gledamo ni onih trideset procenata što nešto vredi. Ali to je već druga priča.

Vrh Dno