Pickbox je trenutno besplatan
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Ако се ХБО одјави средином месеца, плаћа се пун месечни износ или само за те дане?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nisi mi jasan. Meni na tv-u kod uključivanja bude zadnji gledani kanal. Kanale za koje nisam pretplaćen se normalno pojave jednu minutu ako me nešto interesuje, ako ne, normalno pređem na sledeći kanal. Nikakva prazna mesta nemam. Jedino za HD kanale stoji crni ekran bez slike sa obaveštenjem, jer se narod ranije žalio na blokiranje iptv platforme kad se klikne na njih, jer je za tu uslugu potrebno kroz paricu pustiti upola brži u odnosu na postojeći net, govorim o protoku 10/1.Po pozivu operaterke zamenio sam staru opremu za novu. Sada mi se dešava nešto veoma neobično. Kada upalim televizor nije automatski startovan i program (na starom jeste). Kada na daljinskom od TV-a uključim IPTV kreće učitavanje programa, ja imam osnovni paket a on mi učita sve što postoji: Pinkove, HBO, Cinemaniu...sve živo. Ja moram ručno da ulazim u svaki od tih kanala i da ih gledam minut da bi se oni isključivali. A kada se isključe onda ostaju prazna mesta pa kad vrtim kanale prikazuju mi se i prazni programi koje nisam platio i nisu u mom paketu. Tako da ako šaltam moram da prelezim preko 5-6 praznih programa da bih došao do jednog koji je iz mog paketa. Nazvao sam 0800-100 100 i oni kažu da za sad tako mora.
Ako je i od kvazi stručnjaka sa ETF-a i FON-a mnogo je, ovo je vrhunac njihovog diletantizma.
Da, pojavi se program koji je bio zadnji gledan ali tek pošto na daljinskom od TV-a pritisnem dugme Video. To na predhodnoj platformi nije bilo neophodno.Nisi mi jasan. Meni na tv-u kod uključivanja bude zadnji gledani kanal. Kanale za koje nisam pretplaćen se normalno pojave jednu minutu ako me nešto interesuje, ako ne, normalno pređem na sledeći kanal. Nikakva prazna mesta nemam. Jedino za HD kanale stoji crni ekran bez slike sa obaveštenjem, jer se narod ranije žalio na blokiranje iptv platforme kad se klikne na njih, jer je za tu uslugu potrebno kroz paricu pustiti upola brži u odnosu na postojeći net, govorim o protoku 10/1.
Gde vide ti da sam ja rekao da je to normalno? Što reče shaman to ti je marketing što u ponudi imaš nešto što te možda ne zanima. Samo sam opisao ono što se meni dešava kod lejzi menjanja kanala, ono kad sam toliko dokon pa krenem od 101. Dok ako želim nešto konkretno idem na opciju OK pa izaberem prečicu do arene na primer. Nije normalan ni paket pinka pa ga imamo. Mogu li to da promenim? Ne mogu. Ti ako možeš, pređi kod drugog operatera. Usrećićeš se. Gledam po fejsu svi odreda se spremaju da pređu kod drugog. Odeš na stranicu SBB-a da te strava uhvati od komentara. Gde će oni? Na iptv?Ja bih plaćao i veću pretplatu samo da imam kanale koje ja hoću i to iz sadašnje ponude, ali ne mogu. Nabili sedamdeset posto đubreta sviđalo se to nama ili ne. Drugi problem je što plaćamo nešto gde u principu ne gledamo ni onih trideset procenata što nešto vredi. Ali to je već druga priča.Da, pojavi se program koji je bio zadnji gledan ali tek pošto na daljinskom od TV-a pritisnem dugme Video. To na predhodnoj platformi nije bilo neophodno.
Tebi je normalno da ti se pojavljuju programi koje nisi platio i ne želiš da gledaš? Eto ja nemam pametnija posla nego idem od kanala do kanala da ga malo gledam pa da mi se ugasi?
Ukoliko već nisam želeo te kanale i nema ih u mojoj ponudi zašto da dobjam obaveštenja da nisam na njih predplaćen? Ne želim obaveštenja, želim da gledam televiziju a ne da gledam crne ekrane sa obaveštenjima. Mene kao korisnika ne zanima nikakav HD crni ekran, razumeš? Ja kada šaltam kanale napred nazad hoću da se šetam po kanalima koji su mi dostupni za moj paket, ne zanima me ono za šta nisam predplaćen i ne želim da ih vidim, ni njih ni obaveštenja.
Jednostavno hoću da gledam televiziju. Ukoliko se tako nastavi brzo ćemo završiti saradnju. Za to postoji jednostavni način da se programerski reši nedostatak koji nije mali. Prilikom ulaska u sistem korisniku će biti prikazani samo oni kanali za koje je platio uslugu. Ukoliko korisnik plati dodatnu uslugu odnosno paket ona će mu biti dostupna i prikazana na tom i tom kanalu. Taj i taj kanal će biti prikazan samo ako su ispunjeni ti i ti uslovi...ima li šta jednostavnije? Osnova metologije izrade softvera i Power Desinger, to rade studenti na drugoj godini fakulteta.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari