Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

A ja zato na staroj platformi ostao bez slike [emoji20] . Imam meni, imam ton ali nema slike ni na jednom kanalu. Čak pusti i iznajmljeni film ali bez slike...

A ja zato na staroj platformi ostao bez slike [emoji20] . Imam meni, imam ton ali nema slike ni na jednom kanalu. Čak pusti i iznajmljeni film ali bez slike...
Edit: pojavi se slika. Vreme je za zamenu STB-a definitivno.

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Poneseš to što imaš u poslovnicu, i dobiješ novi... Imaš i mogućnost da gledaš posle na kompu, tabletu...

Malo po malo, vraća se seckanje

Ja mislim da to seckanje ima veze sa lošom infrastrukturom i ni sa čim drugim.

Ja vise nemam tih problema a imao sam i te kako.I ovde BG. i u Baricu.Sto bise reklo nisu mi izlazili iz kuce tehnicari.Nakon ovog zadnjeg preuzimanja Softvera svi problemi nestali.U Baricu sam udaljen od centrale oko 1500 metara i tamo vise nema seckanja.

Poslednja izmena:
Ne lupaj, lepo sam te pitao.. pročitao sam post na brzaka i video samo da imaš super box. Mada kad bolje vidim odakle si prostakluk i ne može da me čudi jer u poslednjih nekoliko godina.. deceniju verovatno.. svakakav šljam se nakupio u našem glavnom gradu pa me tvoja nekultura iskreno i ne čudi. Svaki put kad odem kod sestre u BG čudim se kako neki ljudi dobiju priliku da žive u tako velikom gradu a ne u štali?? Fascinatno je zaista.

Ako nećeš da odgovoriš lepo preskoči post, nisam toliko blesav da te proganjam dok mi ne odgovoriš na takvu glupost. Misliš da je pitanje suvišno, glupo.. lepo produži dalje i uživaj.

Ajd sad pozdrav i nauči se lepom ponašanju, možda ti u BG-u ne treba, ali kad odeš negde van njega biće ti od koristi. ;)

PS: izvinjavam se kulturnim građanima BG-a kojih naravno ima, nisam hteo da uvredim nikog samo zato što je iz tog grada..

Ja mislim da to seckanje ima veze sa lošom infrastrukturom i ni sa čim drugim.
To bi i ja pomislio, da i ljudi sa VDSL mogucnostima nemaju problema. I da im internet ne radi fenomenalno na VDSLu, a i na ADSLu sem na vecim razdaljinama.

Ne lupaj, lepo sam te pitao.. pročitao sam post na brzaka i video samo da imaš super box. Mada kad bolje vidim odakle si prostakluk i ne može da me čudi jer u poslednjih nekoliko godina.. deceniju verovatno.. svakakav šljam se nakupio u našem glavnom gradu pa me tvoja nekultura iskreno i ne čudi. Svaki put kad odem kod sestre u BG čudim se kako neki ljudi dobiju priliku da žive u tako velikom gradu a ne u štali?? Fascinatno je zaista.

Ako nećeš da odgovoriš lepo preskoči post, nisam toliko blesav da te proganjam dok mi ne odgovoriš na takvu glupost. Misliš da je pitanje suvišno, glupo.. lepo produži dalje i uživaj.

Ajd sad pozdrav i nauči se lepom ponašanju, možda ti u BG-u ne treba, ali kad odeš negde van njega biće ti od koristi. ;)

PS: izvinjavam se kulturnim građanima BG-a kojih naravno ima, nisam hteo da uvredim nikog samo zato što je iz tog grada..

Vidi se da nisi ukapirao,KOMPLEKSI VELIKOGAG GRADA SU CUDO.KRAJ.

Dogodi se da secne, ali nije kao ranije, i to uglavnom na HD kanalima, ali ne toliko često kao ranije. :)

i ja da potvrdim da je seckanje prestalo sa novim softverom. bas sam propratio onako oprezno da se nije to samo meni ucinilo ali ipak citajuci ovo vidim da nije. desi se tu i tamo ali to nije ni priblizno kao ono konstantno seckanje. hd kanali kako koji, tj zavisi valjda i od emisije koja se emituje. u sustini napravili su znacajan pomak sa ovom verzijom softcera.

Kod mene nestade televizija... Internet radi normalno.

I kod mene pocelo seckanje :mad: A svi operateri su im trenutno zauzeti...

EDIT: Sad barem ide obavestenje o problemu :)

Poslednja izmena:
Od jutros televizija radi, ali sam morao da retartujem stb.

Ja nikako da dobijem taj kanal..i nakon pritiskanja home, i nakon iskljucivanja/ukljucivanja iptv-ja..i dalje nista

Još par dana besplatnog HBO-a...

Mora da se zove.

Kad pozoves stisnes nulu to je opcija za odjavu hbo, tako su stavili, ne mora da pricas sa operaterom. Samo ukucas broj fiksnog i odjavljen si.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Stiskam nulu, ona vergla li vergla... E da, posle najave za neplaćeni račun ide nula :)

Poslednja izmena:
Kakve komisije ? Popisne ili ? :)

Pisem sa tableta,pa me ovaj t9 ubi,mada vidim nestala mi i poruka.

Koji broj treba nazvati, pa pritisnuti nulu za odjavi HBO?

Послато са GSmart_Classic уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno