banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
I kod mene. Više nemam tih problema.
a imao si? kako si resio ako nije tajnaI kod mene. Više nemam tih problema.
Čini mi se da se sve popravilo posle zadnjeg apdejta, drugo, imao sam problem sa kablom, tj u samoj žabici (probila vlaga, šta li?) tako da sam ga zamenio (od utičnice do splitera). Od tada se ne dešavaju stvari da se slika zamrzne, da secka i sl. Čak i tekst u kajronu (bilo je priče ovde o tome), secne one sekunde kad se promeni sa kanala na kanal i krene normalno traka sa vestima. Nema štucanja i trzanja. Inače imam Hg531 V1 ruter i dva stb uređaja.a imao si? kako si resio ako nije tajnaI kod mene. Više nemam tih problema.)? modem mi je hg 630. i dalje sve po starom. moracu opet da zovem koliko da znaju da i dalje nisu nista popravili.
Pazi ja imam dva STB-a i pusten HD paket i takodje ni kod mene ne secka slika,naravno ruter je HG531 V1!Mozda i ima neka veza!?:trust:Hm primetio sam da ti i prethodni koji je rekao da mu radi lepo imate adsl a ne vdsl rutere... možda vama zato radi lepo...
:Ne secka ni meni ali desi se jednom u 10 dana da mora da se restartuje.
Sta je to SW 41632? :trust:Pre tri dana stigao novi SW 41632,lokacija Baric.
Sta je to SW 41632? :trust:
I kod mene je jos uvek 39829!?Oznaka novog softvera.Stari je 39829 koji je i kod mene.
I kod mene je jos uvek 39829!?
Obaveštavamo Vas da zahtev za zamenu STB uređaja možete podneti ličnim odlaskom u našu najbližu poslovnicu uz ličnu kartu na uvid, STB uređaj i daljinski upravljač
Znaci ovaj put je uspelo sa novim softverom nema vise seckanja slike, ili je bilo uzaludno radovanje na kratko?.Konacno nema vise seckanja slike.I meni stigao nov Softver.
Znaci ovaj put je uspelo sa novim softverom nema vise seckanja slike, ili je bilo uzaludno radovanje na kratko?.[
Zivim u Smederevu, dobio pre par dana novi softver i secka kao i pre njega. Imam 2 iptv do 10/1 mb/s adsl.
Znaci ovaj put je uspelo sa novim softverom nema vise seckanja slike, ili je bilo uzaludno radovanje na kratko?.
Radi kao SAT,nijednom nije secnula a ja jos presao na Super Box.I u Baricu imam iptv i tamo vise ne secka.
Meni isto odlicno radi, cak mi i brze startuju kanali (krace radi ono seckanje na pocetku prebacivanja). :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari