Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

I kod mene. Više nemam tih problema.
a imao si? kako si resio ako nije tajna :))? modem mi je hg 630. i dalje sve po starom. moracu opet da zovem koliko da znaju da i dalje nisu nista popravili.
Čini mi se da se sve popravilo posle zadnjeg apdejta, drugo, imao sam problem sa kablom, tj u samoj žabici (probila vlaga, šta li?) tako da sam ga zamenio (od utičnice do splitera). Od tada se ne dešavaju stvari da se slika zamrzne, da secka i sl. Čak i tekst u kajronu (bilo je priče ovde o tome), secne one sekunde kad se promeni sa kanala na kanal i krene normalno traka sa vestima. Nema štucanja i trzanja. Inače imam Hg531 V1 ruter i dva stb uređaja.

Hm primetio sam da ti i prethodni koji je rekao da mu radi lepo imate adsl a ne vdsl rutere... možda vama zato radi lepo...

Hm primetio sam da ti i prethodni koji je rekao da mu radi lepo imate adsl a ne vdsl rutere... možda vama zato radi lepo...
Pazi ja imam dva STB-a i pusten HD paket i takodje ni kod mene ne secka slika,naravno ruter je HG531 V1!Mozda i ima neka veza!?:trust:

Ne secka ni meni ali desi se jednom u 10 dana da mora da se restartuje.

Pre tri dana stigao novi SW 41632,lokacija Baric.Danas oko sat vremena posmatrao kajron slova na pinku i areni sport nijednom nije secnulo,naravno i tu je seckala slika.Da li je reseno?

Software, tj firmware verzija za STB, build number 41632, verovatno...

Stigao i meni jutros novi soft... I potvrdjujem da je seckanje prestalo. Ali sam skeptican povodom toga da ce tako ostati da radi kad svi dobiju novi SW...

Hocu da zamenim stari stb novim pa me interesuje sta traze da im se odnese "od delova" ? Imam stb, skart kabal i adapter, kutiju ne mogu da nadjem. Jel nije problem da im odnesem u kesi ? Zvuci smesno, al ne bih da me vracaju zbog gluposti.

Mozes u kesi bez problema ,poneses sve sto si pobrojao i to je to,ja sam jos poneo dva utp kabla koje sam dobio uz njih ali su mi vratili.

Hvala. Odneo u kesi to nabrojano i prihvatili bez problema. Ujedno dobio sam i na mail ovaj info pa izgeda cak ni kablove nije obavezno nositi - samo stb i daljinac.

Obaveštavamo Vas da zahtev za zamenu STB uređaja možete podneti ličnim odlaskom u našu najbližu poslovnicu uz ličnu kartu na uvid, STB uređaj i daljinski upravljač

Baš sam se pripremao da gledam Barsu i Atletiko na Areni 3 HD kada mi je stigao upgrade. Pošto mu je trebalo par minuta da se učita (a ja imam 60Mb/s), cenim da je prilicno značajan, ali za sada ne vidim nikakvu razliku. Doduše, meni ni ranije skoro nikad nije seckalo...

Poslednja izmena:
Kanal Investigation Discovery (ID) na poziciji 378, zamenjen kanalom ID Xtra. Konačno je u 16/9 formatu, emisije su iste.

Poslednja izmena:
Zivim u Smederevu, dobio pre par dana novi softver i secka kao i pre njega

Znaci ovaj put je uspelo sa novim softverom nema vise seckanja slike, ili je bilo uzaludno radovanje na kratko?.[

Zivim u Smederevu, dobio pre par dana novi softver i secka kao i pre njega. Imam 2 iptv do 10/1 mb/s adsl.

Meni i većini ovde koji su se žalili čini mi se da je rešeno...

Radi kao SAT,nijednom nije secnula a ja jos presao na Super Box.I u Baricu imam iptv i tamo vise ne secka.

Meni isto odlicno radi, cak mi i brze startuju kanali (krace radi ono seckanje na pocetku prebacivanja). :smash:

Noćas su bili neki radovi na unapređenju, piše na sajtu (mts.rs/tv).

Nazad
Vrh Dno