Na koju foru moze da se gleda tv na racunaru? Jel ima neka aplikacija ili sta?
Kako mislis odrediti? Mislis koji je pin? Ako je to tvoje pitanje onda je default-ni 12345.
1234 ili 1111. Ili tvoja lozinka za MTS portal. Zavisi za koji IPTV![]()
Meni su trebala svi tri PINa za nesto... ne secam se za sta. Negde ima da se unese kod, ali treba PIN (znaci samo brojke), pa me je bunilo i kucao sam pass sa portala... kao i za login na MTS TV Go appu.Hvala na odgovoru.Pre ce biti da je 1111 jer sam tako aktivirao drugi STB uredjaj.
Ja juce gledao i video puno kanala ali uopste ne izvalih da su povecali broj. Sad kad sam procito skapirao sam sta sam juce video
Mozda kod tebe kod mene na novoj platformi je 12345 po defaultu za kupovinu recimo paketa ili usluga.Hvala na odgovoru.Pre ce biti da je 1111 jer sam tako aktivirao drugi STB uredjaj.
pa i ja imam novu, super box, 50 mb/s vdsl i nemam problema sa internetom ali sa televizijom da. zaista iritantno ovo seckanje, ja sad samo njega gledam i trazim programe sa kajronima))
meni je InterleavedSutra prelazim na Super box pa me zanima Data Path kao setuju Fast ili Interleaved ,ja se POMIRIO sa tim seckanjem
meni je Interleaved
Pa ako se svi pomire sa tim seckanjem slike onda oni nece nista ni preduzeti. Treba ih zvati i prijavljivati smetnje. Zasto neku uslugu placati a biti ne zadovoljan istom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari