Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nedavno sam imao priliku par dana da gledam program preko iptv i primetio sam da se često dešava da slika krene da secka ili se komplet zamrzne. Dešavalo mi se najviše na Eurosport kanalima ali i na rts. Ovaj poslednji pogotovo kad je počela utakmica za 3. mesto u futsalu. Jedino što sam uspeo je da pauziram i da gledam "sa kašnjenjem" od desetak sekundi. Onda nije bilo seckanja ali je zato tokom utakmice pukao signal desetak puta. Dva puta se čak resetovao set top box, sam od sebe. Domaćini imaju neki box paket bez HD kanala. Slika jeste odlična za sd kanale ali je software u uređaju po meni sklepan i vrlo manjkav. Daljinski da ne pominjem...
Kod kuće imam SBB i njihov Cisco uređaj. Taj bangavi box mi sad pored ovog telekomovog sr**a izgleda kao vrhunski proizvod. Ne samo zbog seckanja već i zbog opšteg utiska (ne)kvaliteta telekom softvera i hardvera. U pitanju je neki beli uređaj (jedino što je lep ;) ).
Da li i ostali imaju sličan utisak ili sam samo ja navikao na D3 platformu i razne opcije koje mi deluju fluidnije nego na iptv?

Poslednja izmena:
Ne znam sta bih ti rekao, meni box radi odlicno, nista ne secka, odlicna slika sto SD sto HD.
Ja imam crni uredjaj i nije uopste lep, mozda je to razlog sto je meni sve ok.
Salim se naravno.

Manje /više to seckanje. Možda je do loše parice, loš signal... Ko zna. Ja sam više razočaran čestim prekidima i samim software-om tog uređaja. Mislio sam da je bolji nego buđavi D3 Cisco. Kad ono još gore. Nema veze, ovo je i onako bilo na dva dana dok sam bio u gostima. Zgodna stvar je gledaj propušteno (poslednjih 60 minuta) gde možeš da live gledanja da uradiš rew na ono što si propustio. To na D3 mora da se pušta iz početka. Jedino što D3 može da preskoči po 15 minuta u cugu a na iptv nisam našao kako. Glupost je što kad na iptv gledaš nešto 72h unazad, ulazak u epg prekida stream. Kod D3 to nije slučaj. Ipak i dalje mi je jak utisak koliko je SD stream dobrog kvaliteta (a gledali smo na lcd 32" tv sa oko metar i po i to neki Vox je u pitanju).

Imam staru IPTV platformu vec vise od 2 godine i nemam nikakvih problema osim sto mi je posle 2 meseca koriscenja poceo HDMI kabl povremeno da gubi signal sam od sebe.
Dosao tehnicar iz Telekom-a, zamenio kabl i evo vec skoro 2 godine sve radi bez problema.

Jel se seca neko sta je sve od kablova dolazilo sa "starim" Telekom STBom (onaj mali aluminijumski).
Ono da se pripremim za zamenu kad dodje vreme.

STB, daljinski, adapter za napajanje, HDMI kabl, mrezni UTP kabl i SCART kabl.

Ja kada sam vracao ,vratio sve sto je Veks napomenuo sem hdmi kabla ,jer tada nisu davali sve kablove ,ili scart ili hdmi ,po potrebi.

Da u zadnje vreme daju ,sve kablove a ranije samo koji ti je bio potreban za dati tv.

Jel se seca neko sta je sve od kablova dolazilo sa "starim" Telekom STBom (onaj mali aluminijumski).
Ono da se pripremim za zamenu kad dodje vreme.

Veruj mi da uopšte ne obraćaju pažnju na kablove, važno je da im vratiš STB i daljinski, preuzmeš novu opremu i obavežeš se na novi ugovor. To i jeste poenta, reče mi drugar koji radi u poslovnici, da to ionako sve ide u đubre, šta god im to značilo.

Ja kad sam raskinuo ugovor polovinom januara,vratio sam novu platformu,onako sve lepo spakovano u kutiju,radnica je samo krajickom oka pogledala sta ima u njoj.Pola stvari sam mogao ostaviti sebi.Bitno da im vratis ( sto rece vladavina) STB,daljinac i u mom slucaju ruter.

Bio danas sa drugarom,da uzme ovu akciju ,6m,vratio je staru opremu ,gledaju samo risiver ,daljinski ,i skart ili hd kabal ,utp mu cak nisu ni trazili.

HBO paket besplatan do kraja aprila za nove i postojeće korisnike. Imate obaveštenje na MTS sajtu.

Super... a koji aktivirati ? sva 3 paketa ?

Poslednja izmena:
Proverio sam, aktivirajte paket hbo, od 479 dinara

A onda će verovatno kad istekne promo period automatski da krenu da naplaćuju HBO paket ukoliko ga ne odjavite, i to mora da odjavi vlasnik ugovora preko telefona ili odlaskom u poslovnicu. :crash:

Ukoliko i posle 30. aprila želite da nastavite da koristite ovaj paket po redovnoj ceni, kupovinu i aktivaciju uvek možete da izvršite putem TV menija, pozivom Kontakt centra na 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.
Ipak ovoga puta nije tako, isključiće ga sami.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.
:eyebrows:

Poslednja izmena:
Da a onda u istom tom tekstu piše ovo...

"Po isteku promotivnog perioda, od 1. maja, plaćate redovnu cenu mesečne naknade za HBO paket i nije potrebno da ponovo aktivirate ovaj paket." :smash:

:laugh::laugh:

Pa dobro ko neće, pred kraj aprila deaktivira i reseno

Poslednja izmena:
Da li i hd kanali ulaze u promociju,mesec dana free za nove korisnike,jer mi burazeru nije aktiviran.

Pa sve bi bilo super kad bi moglo d se deaktivira iz fotelje ali ne što ne prosto kad može teško.

Ne verujem za HD, to nikada ne daju u promociju.

Iz fotelje telefon ...

Ne znam, meni su do sada tražili da idem u poslovnicu u mom gradu. 2x sam do sada probao da otkačim tako HBO ali preko telefona mi nisu uvažili zahtev.

Meni su bez problema prihvatili telefonom...

Ja sam otkazao HD paket pre mesec dana, sve preko telefona.
Pozvao korisnicki servis, rekao da zelim da otkazem uslugu, pitali su me za broj fiksnog na kome je IPTV, JMBG, ime i prezime.
Zvao sam sa broja telefona na kojem je prikljucak IPTV, na taj nacin proverajavu identitet, tako su mi rekli.
Posle pola sata su me pozvali iz Telekom-a da potvrdim odluku i saopstili su mi da je paket iskljucen.

Ja vala necu sad da aktiviram HBO,prosli put sam ga JEDVA odjavio....

Vrh Dno