Nedavno sam imao priliku par dana da gledam program preko iptv i primetio sam da se često dešava da slika krene da secka ili se komplet zamrzne. Dešavalo mi se najviše na Eurosport kanalima ali i na rts. Ovaj poslednji pogotovo kad je počela utakmica za 3. mesto u futsalu. Jedino što sam uspeo je da pauziram i da gledam "sa kašnjenjem" od desetak sekundi. Onda nije bilo seckanja ali je zato tokom utakmice pukao signal desetak puta. Dva puta se čak resetovao set top box, sam od sebe. Domaćini imaju neki box paket bez HD kanala. Slika jeste odlična za sd kanale ali je software u uređaju po meni sklepan i vrlo manjkav. Daljinski da ne pominjem...
Kod kuće imam SBB i njihov Cisco uređaj. Taj bangavi box mi sad pored ovog telekomovog sr**a izgleda kao vrhunski proizvod. Ne samo zbog seckanja već i zbog opšteg utiska (ne)kvaliteta telekom softvera i hardvera. U pitanju je neki beli uređaj (jedino što je lep
).
Da li i ostali imaju sličan utisak ili sam samo ja navikao na D3 platformu i razne opcije koje mi deluju fluidnije nego na iptv?
Kod kuće imam SBB i njihov Cisco uređaj. Taj bangavi box mi sad pored ovog telekomovog sr**a izgleda kao vrhunski proizvod. Ne samo zbog seckanja već i zbog opšteg utiska (ne)kvaliteta telekom softvera i hardvera. U pitanju je neki beli uređaj (jedino što je lep
Da li i ostali imaju sličan utisak ili sam samo ja navikao na D3 platformu i razne opcije koje mi deluju fluidnije nego na iptv?
Poslednja izmena: