Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Fora je u tome, što kod mene nema i arena 2,3,4,5, ima samo arena 1, a na box-u ih imam i ne može uopšte da se gleda sa pc-a, ni iz jednog broswer-a, gore pomenuti problem. Sada mi tek ništa nije jasno, kada kažete da vama radi?!

A za erotiku, tu je net ;)

Poslednja izmena:
Radi... Hvala

Znam da radi, ne bih ti rekao da ne radi, uzivaj i nema na cemu zato forumi i sluze, zar ne?
pozdrav

Da. Pozdrav.

Mislim I da su rezoluciju sredili. Mislim da je bilo 4:3, a da sad ide u 16:9.

Nesto mi se cini da ovde sad i nema toliko opcija kao sto je bilo na starom STB-u.Ima onaj zupcanik gore desno u meni-ju,ali tamo nesto slabo opcija za podesavanje.I to za rezoluciju,gde se podesava?Nisam nesto posebno ni trazio,ali ono kontam,valjda bih video i ovako.Jel ima negde jos neke opcije za "stimovanje" osim tog zupcanika?

I jel mora kad se pali televizor,da prvo da onu umanjenu sliku u meniju?

Poslednja izmena:
@enraged: U al ti je caka, umesto da upališ lepo IEx kad ti se gleda D3Go/MTS TV ti koristiš IEx tab na Chrome, a izjavljuješ na Chrome radi. Kao otkrio si toplu vodu.
IEx tab =/= Chrome.
I ne širi dezinformaciju, extenzije ne "imitira" IEx već pokreće IEx proces u pozadini. Da "imitira" tj radi samostalno radilo bi i na kompu gde nema IEx.

A koju verziju Chrome-a ja koristim? Dev build, v48 beše.

Poslednja izmena:
Danas pitao u poslovnici za zamenu set top boxa zbog multiscreen opcije, kažu da menjaju samo ako je kvaru (!?). Ne znam da li da se akam preko korisničkog ili da odustanem. Meni taj multiscreen nije toliko bitan, mislim, jeste pošto je free do Marta, više mi odgovaralo zbog nove platforme.

Danas pitao u poslovnici za zamenu set top boxa zbog multiscreen opcije, kažu da menjaju samo ako je kvaru (!?). Ne znam da li da se akam preko korisničkog ili da odustanem. Meni taj multiscreen nije toliko bitan, mislim, jeste pošto je free do Marta, više mi odgovaralo zbog nove platforme.

Ja sam bas tako rekao,kao i ti,i dali su mi.Pokusaj u drugoj poslovnici.

Pa pokvari ga... :smash:

Ja sam nosio daljinski da zamenim pre mesec dva i oni se ponudili da zamenu svu opremu sto sam rado prihvatio :D

Ja znam da daju samo novim korisnicima ,kako menjaju ovi ,nem pojma .

Da biće da je to, Izem im promociju. Što se ostalog tiče, to je jedina poslovnica u mom gradu, osuđen na dve tetke koje i ne znaju za promociju, čim me pitala "šta ti je to?" Rekoh u sebi, ništa, maže se na hleb... A ovo što Maki22 kaže ispade kao najrealnije rešenje :d

ovaj multiscreen je besplatan ? kako radi i kako da aktiviram? da li je sigurno ovo preko neta da pravim nalog trazi jmbg

Besplatan do Marta. Ako imaš novu platformu, imaš na mts portalu uputstvo.

ok radi

Poslednja izmena:
Није баш IPTV али питање има неке везе са телевизијом а не знам да ли постоји одговарајућа тема.

На порталу видим да од овог рачуна уз фиксни пише и TV everywhere. Да не буде нејасно, ово је у питању:

snapshot17.png

О чему се овде ради? Да само додам да имам разне мобилне пакете али су сви од оних најјефтинијих и имам само фиксни. Немам ни интернет ни телевизију па ме занима шта је ово??

Пошто сада немам никакву телевизију, мтс више не даје фрај ни оно што је до скоро ишло, тражим неки начин да бар понекад бацим поглед на програм мада није нека фрка, може се и без тога.

Meni se isto pojavila stavka za plaćanje TV everywhere. Imam samo dva mobilna broja na svoje ime i do pre dva meseca sam imao box paket, ali sam prebacio i net i tv i fiksni telefon kod SBB-a. Izmirio sam naravno sve obaveze za plaćanje.

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Свратићу данас да питам, код мене није додатна ставка него само пише испод фиксног и не кошта ништа. Морам да проверим шта је то у рачуну па да користим ако већ плаћам. ;)

Jesi li imao IPTV ranije?

Inace, gde se nalazi PIN za IPTV, na ugovoru ili se generise na portalu? Ili se zove call centar?:) (da ne trazim po papirima, ako ne moram drzati nos u prasini :))

Hmm, a kako da promenim PIN uopste? Mislio sam da je Promena lozinke za kupovinu kroz MTS GO app, ali tu mi trazi obicnu lozinku za nalog?

Cemu sluzi PIn uopste onda??

Jesi li imao IPTV ranije?
Ако си мене питао, нисам званично тј узео сам пријемник на недељу дана када сам почео да користим Бокс па сам одмах вратио јер ми није одговарало. Бокс је иначе одјављен од јуна али ипак ово има везе са тим, по неком аутоматизму ми је услуга активирана и нико није обрисао али ми не служи ничему.

Nesto mi kaze da je zbog toga sto si imao IPTV, ja na dve adrese nemam to za ovaj mesec, mada to nije neki uzorak :D

Ja sam imao IPTV tj. Box do pre dva meseca, ali je raskinut ugovor i prebačeno sve kod SBB-a. I kada odem na Aktivni servisi imam samo dva post paid broja, ne postoji TV everywhere među aktivnim servisima. Čekam da stigne račun pa da idem da se žalim.

Небитно, рекли су ми да је вероватно активирано грешком, не наплаћују ми па нека стоји како је, не смета ништа.

Nego kako se menja PIN bez TV-a??

Nasao, ipak je u pitanju "Promena lozinke za logovanje" a onda i za kupovinu... iz nekog razloga u tim opcijama ne daje da se samo PIN ukuca, vec alfanumericki karakteri (iako je u pitanju PIN, a ne lozinka kao za portal).
^iz aplikacije. Dosta je nelogican ovaj deo. Inace ovaj app mi izgleda interesantno, i ako je multisceen besplatan ili bude prilicno jeftin, zgodan je nacin da se na vise TVa u kuci gleda televizija ;)

Da li sa novom opremom moze daljinski da se koristi za tv i za stb ili treba 2 daljinska odvojeno

Vrh Dno