Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Auuuu, nisam znao.... menjajte platformu. Ali stvarno dobro radi.

Sve arene, 72h unazad, dobro uradjeno

Kad bi menjali pratformu bez nove ugovorne obaveze razmislio bih :p Mada s obzirom na to da ne mogu da se setuju određeni kanali na tastere 1-9 i da su u listu kanala uvalili i one iz paketa na koje korisnik nije pretplaćen (a ne može kao na D3i da se kreira druga lista i ona stavi za aktivnu; za pametnice : ne "omiljeni kanali" nije adekvatna zamena, pogotovo kad se uzme u razmatranje ******ska procedura dodavanja kanala u istu = samo iz TV vodiča) pa pri "šaltanju" idu ispale po principu "dam ti da gledaš minut, onda iskoči poruka da se pretplatiš" i još par "sitnica" (da se povremeno zaglupi i posle čupanja struje traži PIN kod opet da se unosi) bolje za matorce da ostanu na staroj IPTV platformi dok i tamo ne stavim D3i. Non stop me zivkaju kod ujaka kod kog je nova platforma da vidim šta su zeznuli.

Zašto bi morao da se produžava ugovor? Ako je tako, mislim da se ne isplati.

@maki22: Koliko se sećam kod tebe je bila situacija da je "prso" (dodatni?) STB na staroj platformi, pa kad nisu uspeli to da srede/ nisu imali da ti daju takav STB onda je bilo "dođi da zameniš za novu"? Znači ako je tako to ne znači da svako može da dođe u poslovnicu i kaže "dobar dan, ja bih da mi zamenite"... u 90% situacija ljudi dobijaju odgovor da dođu po isteku ugovora / ne može bez novog ugovora.

Mojima je istekao ugovor za Box 4 još u julu, koristi se tako i dalje. Ideja je ako bude moglo uskoro da se to komplet ratosilja. Tako da novi ugovor ne dolazi u obzir.

Zainteresovah se samo za ovaj Multiscreen da vidim da li ne daj bože je "aktiviran" za sve IPTV/Box korisnike u tom prome periodu. Pa da gledam ABA ligu na Areni iz browsera umesto da prelazim preko kod matoraca, što me uvek mrzi i onda radije se smaram sa streamom. Al eto ne može. Šta bi sa onom varijantom pretplate na Arena paket u Web TV varijanti, jel to i dalje moguće tj dostupno bilo kom Telekom ADSL korisniku?

pokusao sam da se ulogujem na android aplikaciji, ali nisam uspevao. zatim sam se ulogovao na moj mts portalu i izaslo mi je obavestenje da mi je lozinka slaba. promenio sam je i nakon toga sam se uspesno ulogovao na android aplikaciji. radi ok, slika je dobra, probao sam za sada samo preko wifi.

Jeste u pravu si, dolazilo je do prekida... Ali radilo je. I kad sam ga odneo u knezu, neka devojka ga proba i radi. Medjutim ja kazem decku koji radi , hocu novu platformu, ocu 72 h unazad. A on je ispao takav lik , odusevio me. Odmah je doneo novu platformu, i krenuo da staru pakuje. Devojka ga gleda bledo i dalje.. Sredio mi je sve u sistemu za par minuta. Nekoliko dana sam se natezao sa podrskom, telefon , mejl, fejs. I na kraju, resio problem tako sto uzmem stvar u svoje ruke. Nadjem decka koji zna da radi svoj posao i koji je car... Inace bilo je i starih stb uredjaja.

Da imas pretplatu na web tv. I ona je bila 200 dinara za sve arene. Ali slika sad sa ovim mts tv, jr mnogo mnogo bolja.

Pre neki dan sam prvi put u životu uzeo iptv ( box 3 komplet) i to je sve žali bože para... Ali u stanu u kom sam se preselio nema druge opcije... Jel mogu oni da mi isključe da mi u STB-u ne postoje HD kanali i ostali kanali van osnovnog paketa? Drugo, još bitnije, jel može nekako da mi nameste da mi se ne smanjuje internet brzina cim upalim STB? Kad ne koristim iptv imam tu oko 9 mbit-a, cim upalim STB, padne na 5-6 mbita... Užas, a kao plaćam DO 10 mbit-a... Nemoj neko nekad da kaže da je Jotel kablovski net loš, nemam nista sa tom firmom, niko mi tamo ne radi,(cisto da se ogradim) ali tamo šta sam plaćao, to sam imao... Adsl je propast, bar u našoj zemlji,uopšte nisu trebali da se trte da guraju i iptv preko svega kad infrastruktura ne može da izdrži sve to.

@maki22: Može biti bolja i najbolja ako mi je nedostupna kao opcija :D . Brat (doduše na moje ime je ugovor, jer drugačije nisu dali mobilni na rate) koristi Mix Net M paket znači ne može "MTS TV Go" , matorci su na staroj IPTV platformi sa isteklim ugovorom = ne može da se aktivira "MTS TV Multiscreen". A brat smara stalno za Arenu (u kući imamo D3i, preko u firmi Box) pa me je zato zanimalo da li u sred celog pretumbavanja MTS/Telekom sajta i uvođenja nove "online TV" usluge uopšte može sad prvi put da se aktivira taj Arena paket u krš WebTV varijanti za 200 din, ili ne može.

A o komunikaciji sa Telekom osobljem, pogotovo u (našoj) poslovnici bolje da ne počinjem. Cimam danas "insajdera" za zahtev za VDSL koji sam podneo telefonski krajem septembra da bi mi odgovorio da je postojao zahtev pre toga, početkom juna! Kad sam bio u poslovnici da pitam jel mogu da podnesem zahtev u momentu kad mi je ostalo tačno 3 meseca do isteka ugovora. Lik rekao probaće sutra da podnese zahtev pa će mi se javiti. Nije se javio. Niti me je iko nazvao/poslao SMS da javi "ne može"/"nema tehničkih mogućnosti" za taj zahtev koji nisam ni bio informisan da postoji. Pa kad niko ništa nije zvao ja lepo sačekao da prođu 3 meseca i istekne ugovor, i probao da podnesem zahtev. Zahtev prihvaćen, mesec dana kasnije niko ništa ne javlja OPET!

Čekam da "insajder" nahvata kolegu koju radi "daljinska merenja" da vidi moju paricu, šta će mi reći... Ali mislim da ću u svakom slučaju da pišem prijavu Ratel-u za sva ova prethodna nejavljanja. Totalno nebitno da li ću na kraju svega dobiti VDSL paket ili ne. Takav bezobrazluk u (ne)komunikaciji im se ponavlja po ko zna koji put. Jednom sam ih prijavio pa je rešeno u 7 dana što nije moglo 2 meseca "direktnom" komunikacijom.

Poslednja izmena:
Pa proveri koji su ti profil postavili, verovatno 10 interlived, ako ti je dobro kačenje zovi neka ti dignu profil na 14 kako bi imao 10 za internet bez obzira na IPTV.

Jel radi vama aktivacije bilo koje uluge na MTS sajtu? Ja sta god da izaberem na sajtu izbaci mi ekran promena podataka.

Poslednja izmena:
A daj ne zezaj...napisao sam ti,korak po korak

Staj je to sa vasim kompovima, sve radi savrseno iz kog god borowdera upravo sam proverio.
Multiscreen radi savrseno uporedjivao sam sa orion tv aplikacijom koju imam na fonu stvaro i jedna i druga rade savrseno.
Arene i na orionovoj i na mts radi perfektno samo na mts imam i AS 5, kao i svi kanali stvarno su odradili max i jedni i drugi aplikacije za android.
E samo da pitam mada sam negde procitao ali ako neko moze da potvrdi ko je probao licno, da li se naplacuje gledanje tv preko podataka?
Valjda ste razumeli sta pitam?
Hvala.

Privatan video

22.jpg

Poslednja izmena:
Staj je to sa vasim kompovima, sve radi savrseno iz kog god borowdera upravo sam proverio.
Multiscreen radi savrseno uporedjivao sam sa orion tv aplikacijom koju imam na fonu stvaro i jedna i druga rade savrseno.
Arene i na orionovoj i na mts radi perfektno samo na mts imam i AS 5, kao i svi kanali stvarno su odradili max i jedni i drugi aplikacije za android.
E samo da pitam mada sam negde procitao ali ako neko moze da potvrdi ko je probao licno, da li se naplacuje gledanje tv preko podataka?
Valjda ste razumeli sta pitam?
Hvala.

Sta je pin u ovoj aplikaciji ,da li onaj koji vam oni posalju ili neki drugi ,koji god da ukucam ,pise da je pogresan.

Pin je tvoja lozinka za mojmts.

Vidis da me nisi poslusao... Pogledaj sliku sto sam ostavio

41514907d95dc816fac680db15cd028e.jpg

Ja tebe ne razumem? Jesi pogledao prvi video? Isao sam na Moj mts, pa na aktivni servisi, pa na televizija, bas kao sto si rekao. I radi mi redirekciju na onu stranicu. Cak i ako odem sa one druge stranice, gde ima dugme Aktiviraj, cim kliknem na to dugme takodje mi radi redirekciju. Ajde probacu sa tableta mozda bude drugacije, posto vidim da ti ne ides preko racunara.

EDIT:

https://youtu.be/r-Hgh7eU03M

Poslednja izmena:
Meni piše da je potrebno izvršiti zamenu set top box uređaja... Šta mu dođe to? Jel to ovaj stb što mi je za drugi tv?

Pa sve to treba zameniti.I prvi i drugi.Nego,mene zanima dali treba i modem nositi na zamenu,ili ne?

Vrh Dno