Ma ok samo ako i na novoj platformi nameste da automatski preskocis kada menjas kanale koje nisi kupio,inace ubistvo je da listas sve kanale!Ili da to nekako nameste u meniju da mozes sam da izbacis pojedine kanale pri menjanju!
Jel to stvarno postoji ? ja vidim nije mi nešto slika dobra ?
8288Postoji kod za ulazak u taj menu je kod *104030* i settings.Kad ukucam to onda mi trazi jos neki kod sve moguce kodove sam isprobao sto pise na kutiji od stb ali nijedan nece![]()
hvala pozdrav
Cek bre care a gde da kucam ove brojeve i zvezdice?Postoji kod za ulazak u taj menu je kod *104030* i settings.Kad ukucam to onda mi trazi jos neki kod sve moguce kodove sam isprobao sto pise na kutiji od stb ali nijedan nece![]()
Dzabe menjate rezoluciju na STB-u kada je kod Telekoma max 1080i!Jel zna neko koji je kod za skriveni menu za iptv stb huawei ec2108v5 ? Hocu da promenim rezoluciju u full hd...
Pa ni ne treba vise od full hd-a, ne znam kako mislis da je dzabe kad nije.Dzabe menjate rezoluciju na STB-u kada je kod Telekoma max 1080i!
Ne znam da li pitas mene ili nekog drugog?Jesi uspeo da ukucaš ?
Pa to i pricam,sta vredi pustiti 1080p ako signal od Telekoma ide u 720p.Sto kaze ona stara "pita od g....a ne moze da se napravi"!Ja ne primecujem nikakvu razliku izmedju 1080i i 1080p, al stvarno.
Ti vazno samo da odgovoris,a sto nemas pojma gde i kako se kucaju kodovi to nema veze! :lupko:Pa ni ne treba vise od full hd-a, ne znam kako mislis da je dzabe kad nije.
Nisam se ja prvi javio vec si ti taj koji tvrdi da nije dzabe da se rezolucija promeni u 1080p!A evo javio se i trol.
Ne znam kao sto ni ti nemas pojma o hiljadu i jednoj stvari ili mozda tvrdis da znas sve na ovom svetu.
Ja lepo kazem da ne znam i pitam ljudski da mi neko kaze a sto ti ne kazes ako znas.
Verovatno i ti ne znas ali volis da piskaras i trolujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari