Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

037c212f671b99340b3517b9ed58f015.jpg

Ma ok samo ako i na novoj platformi nameste da automatski preskocis kada menjas kanale koje nisi kupio,inace ubistvo je da listas sve kanale!Ili da to nekako nameste u meniju da mozes sam da izbacis pojedine kanale pri menjanju!

Ispali su fer, što neće da poskupljuju dok traje ugovor, već kad istekne pa biraj.

...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1442001210575.jpg
    uploadfromtaptalk1442001210575.jpg
    1 MB · Pregleda: 145
  • uploadfromtaptalk1442001273180.jpg
    uploadfromtaptalk1442001273180.jpg
    1 MB · Pregleda: 163
Poslednja izmena:
Ne razumem zasto kacite ove fotkane flajere kad ih ima na netu? LINK

Ja sam greskom a kad sam video da sam gresku napravio nije mi dozvoljavalo da izbrisem post.
A zasto su drugi kacili ne znam, valjda ce ti i oni odgovoriti.

I ja sam greškom slikao i ubacio.

Jel zna neko koji je kod za skriveni menu za iptv stb huawei ec2108v5 ? Hocu da promenim rezoluciju u full hd...

Jel to stvarno postoji ? ja vidim nije mi nešto slika dobra

Poslednja izmena:
Jel to stvarno postoji ? ja vidim nije mi nešto slika dobra ?

Postoji kod za ulazak u taj menu je kod *104030* i settings.Kad ukucam to onda mi trazi jos neki kod sve moguce kodove sam isprobao sto pise na kutiji od stb ali nijedan nece :(

Poslednja izmena:
Šta tu ima da se krije, to treba da bude odmah dostupno valjda.

Ne znam :) .Samo znam da im je rezolucija za HD kanale 1280x768 bilo da je stari ili novi stb ...

Postoji kod za ulazak u taj menu je kod *104030* i settings.Kad ukucam to onda mi trazi jos neki kod sve moguce kodove sam isprobao sto pise na kutiji od stb ali nijedan nece :(
Cek bre care a gde da kucam ove brojeve i zvezdice?
Hvala.

Jesi uspeo da ukucaš ?

Meni nema sportskih kanala. To jest ima ih na broju 100 (mozaik) i kada kliknem da izaberem neki oda ta 4, pise da nije kupljen. Jel jos nekom ovako?

/edit Evo sad ih ima samo po novom rasporedu...

Poslednja izmena:
Jesi uspeo da ukucaš ?
Ne znam da li pitas mene ili nekog drugog?

A sto se tice rasporeda valja su menjali ali nisam siguran AS hd mi je na istim kanalima 753, 754, 755, 766, 767. Mada mozda su rts je na 101 a ne znam da li su ga menjali a da i DJ je na 518 kao i ranije.

Poslednja izmena:
Stavio sam rezoluciju u full hd.Slika je dobra sad zavisi od emitera u kojoj rezoluciji emituje program...

Aj sad samo pojasni gde si kucao kodove i bio bih ti zahvalan.

Ja ne primecujem nikakvu razliku izmedju 1080i i 1080p, al stvarno.

Ja ne primecujem nikakvu razliku izmedju 1080i i 1080p, al stvarno.
Pa to i pricam,sta vredi pustiti 1080p ako signal od Telekoma ide u 720p.Sto kaze ona stara "pita od g....a ne moze da se napravi"!;)

A evo javio se i trol.
Ne znam kao sto ni ti nemas pojma o hiljadu i jednoj stvari ili mozda tvrdis da znas sve na ovom svetu.
Ja lepo kazem da ne znam i pitam ljudski da mi neko kaze a sto ti ne kazes ako znas.
Verovatno i ti ne znas ali volis da piskaras i trolujes.

A evo javio se i trol.
Ne znam kao sto ni ti nemas pojma o hiljadu i jednoj stvari ili mozda tvrdis da znas sve na ovom svetu.
Ja lepo kazem da ne znam i pitam ljudski da mi neko kaze a sto ti ne kazes ako znas.
Verovatno i ti ne znas ali volis da piskaras i trolujes.
Nisam se ja prvi javio vec si ti taj koji tvrdi da nije dzabe da se rezolucija promeni u 1080p!
Ja reko ti znas i probao si,kad ono niti si probao i niti znas da ima razlike izmedju 1080i i1080p!
Ali uvek si ti nekako taj dezurni za prozivanje i prepucavanje,pa covece za godinu dana si napucao 2K i kusur poruka pa ti vidi ko je trol i dezurno piskaralo i ko je bio banovan zbog prepirke!Pozz!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno