Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ja još uvek imam HBO... Da li pakete naplaćuju srezmerno broju dana korišćenja ili će me rebnuti za ceo mesec, sad kad sam ušao u mart sa akiviranim paketom?

За ХД канале иде по данима, колико дана користиш, толико и платиш.

За ХБО нисам сигуран али мислим да је на месечном нивоу. У сваком случају се жали.
Пре неколико месеци је била нека промоција за каналима за децу, ја заборавио да исклључим на време(чини ми се буквално један дан) и стигао ми је рачун за месец дана.

Ja odbijam sve te mesecne promocije, da me kasnije nebi bolela glava.
Posto znam da oni prave te mesecne promocije da bi se ljudi navukli i da bi od njih na pilicarski nacin izvukli jos koji dinar.
Mene su cak i zvali na mobilni u januaru da pitaju da li zelim da mi aktiviraju HBO.

Sad sam razgovarao sa operaterom korisničkog servisa i rekao mi je da je promotivni period za HBO produžen do 4. marta zbog velikog broja zahteva za isključenje paketa.

Malo vise od 2 meseca imam probleme sa IPTV-jem.. Zovem call centar, pisem mailove, vise puta sam prijavljivao u poslovnici da imam smetnje i niko nista da mi sredi. Dolazili majstori, promenili paricu na banderi, razvodnu kutiju na krovu, spustili mi novu zicu sa krova do modema i opet isti problemi. Pre 2 dana su mi menjali port, danas plocu u centrali i nista..
Na novoj sam platformi i imam novi STB uredjaj - huawei. STB je povezan sa TV-om preko HDMI kabla, ako povezem skartom ili cincevima, slika mi je previse razvucena i ne staje u TV, a ne reaguju podesavanja sirine i visine u meniju STB-a... strasno..
Kad pustim neki kanal i gledam ga duze od 3-4 minuta on krene da trza ... Trzanje prestaje tek kad promenim kanal i onda taj drugi krece da trza posle 3-4 minuta. Zanimljivo je da te smetnje ne postoje dok su reklame, i nema ih na kanalima VH1, Balkanika, MTV, HBO, HBO Comedy, Discovery, National Geography i mozda jos nekim kanalima...
Pre neki dan da meni jedan majstor kod *104030* pa se onda klikne na dugme "settings" .. Otvara se posle toga "sakriveni" meni stb uredjaja gde se podesava rezolucija 1080i 1080p 720p 567p itd .. Meni je stajalo na 1080I50Hz i kad sam smanjio na 576p50Hz (posto valjda telekom emituje SD kanale na 720x576) smanjilo mi se trzanje , na nekim kanalima cak i nema trzanja.. ali je slika losija. Vise nemaju tu ostrinu, malo je zamuceno, i losiji je zvuk. Da li neko ima iskustva sa tim mozda??? Da nije greska do STB-a ili je nesto drugo?? Inace linija mi je odlicna, bar tako kazu majstori :)

moguce da je do samnog stb-a.. probaj traziti stari stb, bolje rade od ovih novih. ja imam novi, hoce po nekad da se pogubi, ali ne tako cesto (jednom u dve nedelje). kada ga restartujem radi ok.

Ne može stari STB jer je maramala na novoj platformi, jedino da mu daju novi STB da bi bili sigurni da li je do njega nili ne.

Ne može stari STB jer je maramala na novoj platformi, jedino da mu daju novi STB da bi bili sigurni da li je do njega nili ne.

nisam naveo da imam 2 stb-a, i na oba trza slika. Bez obzira da l je upaljen samo jedan stb ili oba, i da li je upaljen komp. Znaci, koliko se ja razumem, nije do protoka.. Isprobao sam sve zivo, i nista nisam uspeo da nadjem kao trajno resenje. Cak su mi majstori rekli da vise ne znaju sta da rade, i ako i dalje imam probleme da je sigurno do nove platforme ili samog uredjaja a oni tu ne mogu da pomognu nista ..

Treba da bude na svim platformama,kako to piše ovde.

Citat:

Sada imamo više od 300.000 korisnika Aj-Pi-Ti-Vija, i to je povelika korisnička baza. I budžetom za 2015. planirali smo dalji rast. Pustili smo u rad novu platformu, a od marta očekujemo uvođenje novih servisa, pre svega – multiskrin. Gledanje televizije ne samo na TV prijemniku nego i na drugim uređajima poput telefona, tableta, laptopa, bilo kojeg elektronskog uređaj koji ima displej i može da se poveže na internet.

http://www.politika.rs/rubrike/Razgovor-nedelje/Umro-je-telefonski-impuls--stigao-je-ajfon.lt.html

Neće valjda da čekaju 31 mart ?

Jel osnovni paket IPTV uljucuje neku uslugu tipa gledaj unazad? Malopre sam greskom pritisnuo rewind taster i ladno krece kanal da se premotava unazad. Pitam da ne bude posle veselo kad stigne racun. Naravno ne radi na svim kanalima.

Poslednja izmena:
nisam siguran ali trebalo bi da se naplacuje, nesto oko 100 din mesecno

Tačno 100 dinara

Ne, 100din je 72h unazad opcija. Premotavanje unazad sat vremena, pauziranje i slicno je ukljuceno u cenu.

A gledaj unapred ? :)

Nema toga, kod nas svi sve gledaju unazad(kako je bilo), niko ne gleda unapred(slabo koga to interesuje u Srbiji).

Samo na nove :/

Da li će da puste multiskrin u martu , kao i što su rekli ? Starim korisnicima nove stb uredjaje ?

Baš vala !!!

Prodje mart a od multiscreen-a mrka kapa...

mozda cekaju da krene 4g pa da ponude besplatno gledanje u njihovoj mrezi..

Podneo sam zahtev za treci STB i odobrili su, ali kako kazu ovde u poslovnici nestasica uredjaja. Kad sam bio jedan dan da proverim da li su stigli kazu mi da ja imam staru opremu... i da moram da cekam stari uredjaj!? Nove navodno imaju na stanju.

E sad kako ja to imam staru opremu, zar nije to sve isto... odnosno i ako ima novih STB sto oni ne bi radili kod mene? Da li neko zna nesto o ovome?

Sad imaš 2 različite IPTV platforme, nova ima premotavanje u nazad 72h. Pretpostavljam da nije da ne daju STB za novu platformu onima kojima su drugi na staroj jer kao ruter ne bi mogao da radi (ako 2 platforme rade kroz različit subnet) nego da ne daju zbog konfuzije korisnika i što bi im posle verovatno kukali da stare STB zamene sa novim.

Kako najbrže doći do zamene rutera bez jebavanja sa nepotrebnom tehničkom podrškom koja me tretira kao retarda?

Juce sam dobio IPTV, do sada sam imao ADSL 10Mbps (u ruteru pise da je maksimalna brzina 14-15Mbps) i kada radi IPTV onda mi je brzina 6-7Mbps. Zar ne bi trebali sada da mi setuju brzinu na vecu od 10 ako moze zbog rastojanja od centrale?
I ono sto me jos vise zanima je da kada se iskljuci televizor IPTV i dalje radi tj ona lampica za LAN3 stalno treperi. Jel ovo samo kod mene ili sta, ovako IPTV radi 24 sata dnevno bez obzira da li je TV ukljucen ili ne, jedino ne radi kada iskljucim STB. Inace TV je povezan preko HDMI.

Ako nešto nije promenjeno na novijim STB onda da definitivno nemaju neki automatski standby time nego stalno "vuče net" ako ga sam ne ugasiš. Oni matori STB bez HDMI se nikad ne ugase sami.

Nazad
Vrh Dno