Jesi li prijavio kvar,posto ovi juce iz Telekoma bili kod mene i kazu da je kao do moje linije.Medjutim zove me popodne neki covek "odozgo" i lepo mu objasnim i on za cudo pogleda i kad ono i kod njih secka.Lik odmah zvao neke i objasnio im da je do njih.takodje i kod mene ne radi arena 1 hd. pocne malo da secka i na kraju stane skroz a zatim izbaci "medijska greska" ostali hd kanali mi rade ok. Pogledajte prilog 163147Pogledajte prilog 163148Pogledajte prilog 163149
Prijavi,malopre pocela Arena 2 HD da secka a taman se ponadao da su sredili!ne smeta mi jer ne pratim arenu uopste.. ali prijavicu veceras ili sutra, da se pokrenu malo![]()
Nemojte zaboraviti da otkazete HBO do kraja nedelje.
Може и преко портала "Мој телеком", мене је мрзело да чекам оператера.
Да, ту сам изабрао област "пакети услуга" и тражио да ми искључе ХБО и ХД пакет. Одговор сам касније добио на мејл и пакети су искључени.Kako preko tog portala?Ja sam preturio sve tamo,ali nigde nema mogucnost da se odjavim od HBO.
Ja sam im poslao preko onog "uputi pitanje" zahtev da mi to ukinu.Ako si na to mislio.
I dalje imam HBO... :trust:Izgleda da paket može da se deaktivira i bez razgovora sa operaterom, preko tastature telefona, prateći uputstva. Čekam potvrdu u vidu isljučenja hbo-a...
Pozivi ka call centru se ne naplacuje!ALI uvek ima onih koji zaborave ili ne mogu-ne dobiju vezu da odjave i tu oni ucare neku kinticu!Nije mi jasno zašto se paketi kroz korisnički meni na IPTV-u ne mogu deaktivirati kao što se mogu i aktivirati? Opšta zbrka bi bila izbegnuta. Ovako samo izazivaju frustraciju korisnika. Osim ako nije zbog novca koji zarađuju pozivanjem call centra od strane korisnika a pretpostavljam da jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari