Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

takodje i kod mene ne radi arena 1 hd. pocne malo da secka i na kraju stane skroz a zatim izbaci "medijska greska" ostali hd kanali mi rade ok. uploadfromtaptalk1424377193194.jpguploadfromtaptalk1424377211552.jpguploadfromtaptalk1424377230228.jpg

takodje i kod mene ne radi arena 1 hd. pocne malo da secka i na kraju stane skroz a zatim izbaci "medijska greska" ostali hd kanali mi rade ok. Pogledajte prilog 163147Pogledajte prilog 163148Pogledajte prilog 163149
Jesi li prijavio kvar,posto ovi juce iz Telekoma bili kod mene i kazu da je kao do moje linije.Medjutim zove me popodne neki covek "odozgo" i lepo mu objasnim i on za cudo pogleda i kad ono i kod njih secka.Lik odmah zvao neke i objasnio im da je do njih.
Zato prijavi i ti,pa da shvate ozbiljno problem! :) Pozz.

Poslednja izmena:
ne smeta mi jer ne pratim arenu uopste.. ali prijavicu veceras ili sutra, da se pokrenu malo :)

Meni tako seckaju svi kanali cim ih gledam duze od 3-4 minuta... Jos kad padne mrak, pa kad je neka bas gledana emisija, to ne moze uopste da se gleda.
Pa krenu neki zvucni efekti, pa se ledi, secka, slika i ton izgube sinhronizaciju.. I prijavljujem vec evo 2 meseca, i kao nesto cackaju, menjaju i nista ne ide na bolje

Poslednja izmena:
Ja sam, nakon promene rutera (prethodni pregoreo letos usled grmljavine), imao problem sa pikselizacijom slike. Bio sam uporan, zvao ih više puta, ekipa je redovno dolazila. Prekontrolisali su celu liniju od centrale do utičnice u zidu, da bi na kraju zaključili da taj novi ruter pravi probleme, da ne komunicira dobro sa stb-om. Navodno, to im je fabrička mana... Elem, problem je rešen kad su doneli onaj stari crni ruter, polovan naravno. Akcija je trajala ukupno nešto duže od dve nedelje.

Nemojte zaboraviti da otkazete HBO do kraja nedelje.

Jel se ne otkaze samo kad istekne promocija ili nastave sa tim pa treba da platim? I kako se otkazuje ako moram ja?

Samo pazite, nazovite sa broja koji je vezan za box ( mobilni ili fixni) , ja sam zvao sad sa mog moblinog,a box se vodi na caleta. Odjebali me samo tako iako sam cekao na razgovor sa operaterom 40 min. Zovite 19813 , ako vam stalno ponavlja da platite racun za januar pritiskajte vise puta broj 3 i dobicete cekanje na razgovor sa operaterom. Rade do 22h.

Katastrofalan sistem imaju, dok sacekas operatera zaboravis i zasto si pozvao...

Pozdrav

Може и преко портала "Мој телеком", мене је мрзело да чекам оператера.

Може и преко портала "Мој телеком", мене је мрзело да чекам оператера.

Kako preko tog portala?Ja sam preturio sve tamo,ali nigde nema mogucnost da se odjavim od HBO.

Ja sam im poslao preko onog "uputi pitanje" zahtev da mi to ukinu.Ako si na to mislio.

Poslednja izmena:
Kako preko tog portala?Ja sam preturio sve tamo,ali nigde nema mogucnost da se odjavim od HBO.

Ja sam im poslao preko onog "uputi pitanje" zahtev da mi to ukinu.Ako si na to mislio.
Да, ту сам изабрао област "пакети услуга" и тражио да ми искључе ХБО и ХД пакет. Одговор сам касније добио на мејл и пакети су искључени.

Mene pitaše i razlog deaktiacije.

Ja vise nisam mogao da se nerviram ,dva dana zovem i nista ,i na kraju odoh do poslovnice.

Da li je moguce dodeliti omiljene kanale tasterima 1-9 na najnovijem STB-u?
Nije mi jasno kako ocekuju da se stariji ljudi priviknu na ovakvo prebacivanje kanala, haos...

Izgleda da paket može da se deaktivira i bez razgovora sa operaterom, preko tastature telefona, prateći uputstva. Čekam potvrdu u vidu isljučenja hbo-a...

Dozvali se malo pameti, verovatno nastao opsti haos.
Ja sam uradio tako, videcmo kad ce iskljucuti hbo....

Da li je moguce da niti jedan kanal na Telekom-ovom IPTV ne prenosi u zivo Djokovica?

Moguće, nažalost. Sk 1 prenosi

Da ti ne naplate ? Meni je iskljucen kroz par sati

Ponovio postupak i automat kaže da je zahtev već evidentiran i da će biti rešen u najkraćem roku. Možda ga isljuče u ponoć :)

Poslednja izmena:
Nije mi jasno zašto se paketi kroz korisnički meni na IPTV-u ne mogu deaktivirati kao što se mogu i aktivirati? Opšta zbrka bi bila izbegnuta. Ovako samo izazivaju frustraciju korisnika. Osim ako nije zbog novca koji zarađuju pozivanjem call centra od strane korisnika a pretpostavljam da jeste

Nije mi jasno zašto se paketi kroz korisnički meni na IPTV-u ne mogu deaktivirati kao što se mogu i aktivirati? Opšta zbrka bi bila izbegnuta. Ovako samo izazivaju frustraciju korisnika. Osim ako nije zbog novca koji zarađuju pozivanjem call centra od strane korisnika a pretpostavljam da jeste
Pozivi ka call centru se ne naplacuje!ALI uvek ima onih koji zaborave ili ne mogu-ne dobiju vezu da odjave i tu oni ucare neku kinticu!
I ja mislim da bi bilo zgodno da se iz menia kako prijave tako i odjave dodatni paketi-pa cemu onda sluzi PIN za kupovinu!?

Poslednja izmena:
Prošle godine sam zvao da ukinem HD kanale, lepo primili poziv rekli biće odjavljeno u toku dana, kad sledeći mesec meni opet račun za HD paket iako mi je bio isključen nedugo posle poziva. Onda sam morao opet da ih zovem, da mi to regulišu i poslali su mi novi račun.

Vrh Dno