Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ovaj poslednji odgovor ti je najtacniji. Ja imam Telekomov IPTV i net od 10 mbit/s. Na raspolaganju mi je oko 9,5 mbit. E sad, jedina caka može postojati u kvalitetu centrale. Meni su, na pr., rekli da će mi protok za ADSL biti smanjen na otprilike 7 mbit/s ukoliko se odlučim da uzmem iptv za još jedan TV zato što centrala na kojoj sam ne može da izgura više od 13 mbit/s

u sustini nije problem u centrali vec u tvojoj liniji do centrale.. ali, dodje mu na isto, ne moze brze.

4a31b5a7548c3a9462fda7ae7d7682b0.jpg

Dva risivera i hd paket ,i ova brzina neta ,svaka cast ,izvinjavam se onda ,izgleda da zivimo u dve razlicite drzave.

Poslednja izmena:
mozda je na vdsl. daj sliku iz modema

mada ovo kod mene na strani moj telekom malo drugacije izgleda.. nema mi negde navedeno da imam hd paket, iako ga imam (mega box)

Poslednja izmena:
Iscimaste coveka ni krivog ni duznog, a sve vam lepo reko. Ocigledno je modem setovan na vise od 10 (vidi se da speedtest udara do 13, cak 15 Mbps.. da je 10, ne bi preslo 9), jer to tako Telekom radi. Naplacuju do 10, al setuju port na vise/ima lufta da bi pride radio IPTV.

Drugi provajderi mogu da se slikaju..

@strawberry: to sto ti hoces je na granici da radi, moze da radi a moze i da te zeza. Ili snizi kriterijume (1 stb) ili spremaj rezervu (pitaj Beotel sta ako.. je l bi mogo da raskines bez penala, je l bi mogli naknadno da ti dignu na 15-20, bez obzira sto paketa oficijelno nema / ako linija podrzava uopste, mnogi ni 10 ne mogu da izvuku)
Ili da ti, obzirom na situaciju, daju neki probni period.. ionako im je IPTV nova usluga, zasto da ne. U svakom slucaju valja proveriti koji je maximum za tvoju liniju (to radi Telekom po nalogu Beotela), taj parametar je tebi presudan.

Konacno ce da omoguce IPTV i na racunarima, androidima... nesto slicno D3 GO. Postojeci web tv je 0, tako da me raduje bilo kakav napredak.

http://www.b92.net/biz/fokus/intervju.php?yyyy=2015&mm=01&nav_id=950984

"Sada imamo više od 300.000 korisnika Aj-Pi-Ti-Vija, i to je povelika korisnička baza. I budžetom za 2015. planirali smo dalji rast. Pustili smo u rad novu platformu, a od marta očekujemo uvođenje novih servisa, pre svega – multiskrin. Gledanje televizije ne samo na TV prijemniku nego i na drugim uređajima poput telefona, tableta, laptopa, bilo kojeg elektronskog uređaj koji ima displej i može da se poveže na internet."

Bolje da se pokriju ušima sa kolikim zakašnjenjem uvode takvu vrstu usluge.
Za nas koji imamo njihov net ili neku drugu uslugu treba da nas oslobode u potpunosti ili delimično harača koji se zove fiksni telefon ako nam ta omča oko vrata nije potrebna.Ako imam njihov bakarni kabl a ne treba mi prokleti telefon neka kažu koliko vredi iznajmljivanje te bakarne parice za net ili iptv.Sve drugačije je čista ucena i klasična pljačka.Zašto bi plaćao nešto što mi nije potrebno?
Ceo box paket je osmišljen kako da nam po svaku cenu uvale telefon umesto da box sadrzi između ostalog i opciju bez telefonske predpate.Ako se već biraju telekom usluge zar nije dovoljno što imam iptv+net+mts broj.

Poslednja izmena:
A kad toliko ne voliš IPTV što ga uopšte koristiš i/ili pljujes po njemu? Shvatili smo iz tvojih postova šta pokušavaš da kažeš. Evo čitam sad temu od nazad i tražim neke informacije, a ne mogu ništa da vidim od tvog kukanja...

Jel bese mora da se ide u poslovnicu da se otkaze promocija HBO paketa?

A kad toliko ne voliš IPTV što ga uopšte koristiš i/ili pljujes po njemu? Shvatili smo iz tvojih postova šta pokušavaš da kažeš. Evo čitam sad temu od nazad i tražim neke informacije, a ne mogu ništa da vidim od tvog kukanja...

Pišem onako kako jeste.

hbo je besplatan do kraja februara?

a za ovaj multiscreen, pa dobro, bolje ikad nego nikad.. mada ce ga sigurno dodatno naplacivati.

Ako ti nije HD taj STB, onda se prijavis za HD uslugu na mesec dana, pa je posle otkazes - a HD STB naravno zadrzis.

mozda je na vdsl. daj sliku iz modema

mada ovo kod mene na strani moj telekom malo drugacije izgleda.. nema mi negde navedeno da imam hd paket, iako ga imam (mega box)

Nije vdsl. Kako sliku iz modema. Objasni mi koju sliku i postaviću večeras. Kad se vratim sa posla.. Zadnjih par dana ,Je bas odličan speedtest . Ne pada ispod 12. A najčešće je od 13 do 15. Ponavljam net mi je do 10. Neznam sta sam uradio, pa sam izgubio tvoje poverenje.

Iscimaste coveka ni krivog ni duznog, a sve vam lepo reko. Ocigledno je modem setovan na vise od 10 (vidi se da speedtest udara do 13, cak 15 Mbps.. da je 10, ne bi preslo 9), jer to tako Telekom radi. Naplacuju do 10, al setuju port na vise/ima lufta da bi pride radio IPTV.

Drugi provajderi mogu da se slikaju..

@strawberry: to sto ti hoces je na granici da radi, moze da radi a moze i da te zeza. Ili snizi kriterijume (1 stb) ili spremaj rezervu (pitaj Beotel sta ako.. je l bi mogo da raskines bez penala, je l bi mogli naknadno da ti dignu na 15-20, bez obzira sto paketa oficijelno nema / ako linija podrzava uopste, mnogi ni 10 ne mogu da izvuku)
Ili da ti, obzirom na situaciju, daju neki probni period.. ionako im je IPTV nova usluga, zasto da ne. U svakom slucaju valja proveriti koji je maximum za tvoju liniju (to radi Telekom po nalogu Beotela), taj parametar je tebi presudan.

Hvala na podršci .

Nije vdsl. Kako sliku iz modema. Objasni mi koju sliku i postaviću večeras. Kad se vratim sa posla.. Zadnjih par dana ,Je bas odličan speedtest . Ne pada ispod 12. A najčešće je od 13 do 15. Ponavljam net mi je do 10. Neznam sta sam uradio, pa sam izgubio tvoje poverenje.

nisi izgubio moje poverenje, znam da nemas razloga da pises nesto ako nije istina, samo pokusavamo da diskutujemo sta je moguce a sta nije i da li je kod tebe telekom podesio nesto drugacije nego sto radi kod ostalih. ne treba nista da mi dokazujes zato sto ti verujem ili ne verujem, vec me samo informativno interesuje da vidim kako radi...

eto i kod mene na strani moj telekom se nigde ne spominje hd paket iako ga imam.. ocigledno nije prikazano kod svakog isto.

u browseru ukucas 192.168.1.1
kada ti trazi da se ulogujes kucas
telekom
telekom
pa ides na login
zatim na opciju wan
pa onda dsl
tako je bar kod mene

probaj da meris brzinu neta dok su na oba iptva hd kanali puateni

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422351762693.png
    uploadfromtaptalk1422351762693.png
    61.4 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Ok, imam samo na jednom hd.

Ako ti nije HD taj STB, onda se prijavis za HD uslugu na mesec dana, pa je posle otkazes - a HD STB naravno zadrzis.

Nije dovoljno to. Jer je ova opcija omogućena samo novim korisnicima, tj korisnicima koji su potpisali ugovor posle 08.12.2014. HD usluga je jedno, a ovo nešto drugo.

Poslednja izmena:
Nije dovoljno to. Jer je ova opcija omogućena samo novim korisnicima, tj korisnicima koji su potpisali ugovor posle 08.12.2014. HD usluga je jedno, a ovo nešto drugo.
I kod mene stara IPTV platforma a istekao mi ugovor.Pozovem danas 19813 da pitam ako raskinem ugovor,vratim opremu i za neki dan potpisem novi ugovor bas zbog nove opreme i opcija gledaj unazad i 72 sata unazad,a oni rekose da i onda nije garant da cu dobiti novu opremu i novu platformu vec da to zavisi od opreme koju mi daju i sta imaju u tom trenutku u poslovnici!Tako da mislim da Telekom ide jedan korak napred a dva u nazad! :(
Svi korisnici koji dobiju zaduze novi HUAWEI STB oni su automatski na novoj platformi i na njoj imaju mogucnost dodatnih usluga gledaj unazad i 72 sata unazad,dok mi na staroj platformi to ne mozemo zbog toga sto trenutno nezavisno rade dve platforme,nova platforma samo za nove STB-ove (samo HUAWEI) i stara platforma samo za stare uredjaje (Amino i Entone) i nikako ne moze stari STB na novu platformu ili novi STB na staru platformu!

Poslednja izmena:
Meni su rekli da će do aprila biti opcija 72 h unazad. I na ovim starim. I ako bude super. Ne bih ga menjao . Tj nema potrebe. HD radi.

Poslednja izmena:
I kod mene stara IPTV platforma a istekao mi ugovor.Pozovem danas 19813 da pitam ako raskinem ugovor,vratim opremu i za neki dan potpisem novi ugovor bas zbog nove opreme i opcija gledaj unazad i 72 sata unazad,a oni rekose da i onda nije garant da cu dobiti novu opremu i novu platformu vec da to zavisi od opreme koju mi daju i sta imaju u tom trenutku u poslovnici!Tako da mislim da Telekom ide jedan korak napred a dva u nazad! :(
Svi korisnici koji dobiju zaduze novi HUAWEI STB oni su automatski na novoj platformi i na njoj imaju mogucnost dodatnih usluga gledaj unazad i 72 sata unazad,dok mi na staroj platformi to ne mozemo zbog toga sto trenutno nezavisno rade dve platforme,nova platforma samo za nove STB-ove (samo HUAWEI) i stara platforma samo za stare uredjaje (Amino i Entone) i nikako ne moze stari STB na novu platformu ili novi STB na staru platformu!

Nikakav problem, ti vrati postojecu opremu, a zatim ponovo trazi opremu - bez ugovora, mesec za mesec, i podvuci da ces sledeceg meseca sve vratiti ukoliko ne bude ono sto ocekujes. Ako donesu novu, onda odes u poslovnicu i potpises ugovor na 2 godine.

Poslednja izmena:
verovatno ce dobiti novi stb. svi moji prijatelji koji su uzeli iptv u zadnjih mesec dana (njih troje i ja) su dobili novi stb.. sada je drasticno povecana "navala" na iptv, jer mnogi koji su ranije pratili analogni program preko krovne antene, sada prelaze na neku novu platformu koja im je tehnicki dostupna..

Nazad
Vrh Dno