Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Jel rts digital pravi hd na osnovnom paketu? Svi kanali izgledaju super,ali rts digital ne izgleda nista bolje od njih,ni blizu pravog hd koji gledam na netu...

Ahaaaaa ok, hvala :)
a ova Nova, na sajtu telekoma pise da je hd emitovanje...

1.159,00 dinara od 01.01.2015. godine je mesečna naknada za osnovni IPTV paket (Arena ostaje besplatna u 2015. godini).

Stigla i meni poruka, po dobro.... poskupeli su ga za 140 dinara...... al neće biti dodatnnih troškova za digitalizaciju + ostaje arena paket

Poslednja izmena:
To je logika kao kad bi rekao "pa dobro, nema veze sto je poskupeo gradski prevoz - ne moram kupovati zimske gume za auto + nisu plombirali prozore pa jos uvek mogu da se otvore."

U trećem mesecu mi ističe IPTV a ne bih želeo više da ga koristim.

1. Da li je dovoljan razlog to što podižu cenu za raskid ugovora od 01.01.2015. godine?

2. Ako je odgovor pod 1. Da onda je pitanje u kom roku bih trebao da podnesem zahtev za raskid ugovora (od 01.01.2015 ili petnaest dana od kada mi je stigla poruka, tj. od danas) i da li se zahtev podnosi preko Call centra, mail-a ili pismeno dostaviti ne znam ni ja gde?

Drugari, dajte recite na ova gore postavljena pitanja da li mogu da tražim raskid ugovora?

Mislim da je sasvim dovoljan razlog, najbolje da pozoves korisnicki servis i proveris u kom roku to treba uraditi.

Nazvah korisnički i dobih milostivu gospoju koja me je za 3 min obeshrabrila.

Rekla mi je da je najbolje da sačekam da istekne ugovor (u trećem mesecu sledeće godine) zato što ću platiti penale ako sada raskinem.

Ja opet ponovim da su najavili povećanje cena ona kaže da nije samo meni povećanje i da je tako svim korisnicima od 01.01.2015.

Reče mi i da mogu da podnesem prigovor ali da dosadašnje iskustvo kaže da će pravna služba odbiti zato što oni nisu svojevoljno povećali cene već zato što su operateri (valjda ovi što emituju tv kanale) povećali cene.

Trebalo bi da u roku od 30 dana od objavljivanja novih uslova korišćenja korisnik može da raskine ugovor bez penala - naravno opet sve zavisi šta su oni stavili u ugovor a ti potpisao.

Ugovor je onaj standardan (nije BOX paket), mesec dana proba pa ako se ne vrati oprema u tom periodu onda se ugovor nastavlja za još 12 meseci.

Ne mogu sada da pronađem ugovor, hajde ako neko ima kod sebe neka pogleda (meni je to među milion nekih papira)...

Jednostrano povecanje cene je dovoljan razlog za raskid ugovora, naravno da su probali da ti prodaju pricu da su oni neduzni.

Kako se deaktivira promocija HBO i HBO On Demand, švrljam par minuta preko menija ali bezuspešno.

Tako što pozoveš njihov korisnički servis, poželjno da imaš ličnu kartu pored sebe u slučaju da te pitaju za jmbg, ili odeš do najbližeg njihovog predstavništva i tamo to zatražiš.

Rekli su mi da će usluga biti deaktivirana u roku od 24h, sada idem dalje da raskidam ugovor ako je ikako moguće pa javljam šta sam uradio...

pa kolko sam ja skontao ovo je novi uredjaj STB, nas stare ko šiša.....

Konačno su se setili da uvedu "72 sata unazad" opciju. Pozdravljam potez. Mislim da će ova opcija zameniti opciju "snimanje" i nadam se da će se plaćati isto koliko i ona.

Ja danas predao zahtev za raskid ugovora i sada mi stigla poruka (proverite da li je i vama):

Obaveštavamo Vas da se primena nove cene mesečne naknade za Osnovni IPTV paket odlaže do daljnjeg o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti...

Vrh Dno