Jel ti ok brzina neta ? jel ti tvoja instalacija ok ?
![]()
+ cincevi
Uzmi kod svercera i platices ga 70e manje :-DSamo da se pohvalim da mi adapter (Jericho okacio sliku) nije pomogao. Verovatno treba jos jedan dodatni kabl (sa iglicama na jednom kraju, a kako izgleda drugi kraj, jbmlg) iz adaptera a to nemam gde (ili ne znam) da prikljucim u TV. Naravoucenije - ne slusajte zenu oko bilo kakvih tehnickih stvari (hoce iptv na drugom tv-u i to ti je) bez dok prvo ne proverite tehnicke mogucnisti uredjaja. Ali ce zato nov tv da me izuje za nekih 35-40000 hiljada (32 Inca, samsung ili lg), sto mozda i nije lose jer ko zna kad bi kupili TV![]()
![]()
+ cincevi
Uzmi kod svercera i platices ga 70e manje :-D
Iz adaptera ide samo standardni RCA kabl, nikakve iglice. SCART iz STB u adapter, iz adaptera RCA kabl u TV i to je to. Jesi li siguran da si narucio bas onakav adapter, sa zenskim SCART ulazom?
![]()
Hahaha. Sta da rizikujes? XDPa ne znam da li da rizikujem![]()
Potpuno isti narucio, da ne reklamiram firmu sad. Doneo sam i drugi tv na koji inace imam iptv da vidim da li sam sve dobro povezao i radi sve, ali ovo drugo smece od tv nece, samo plavi ekran. Cekaj, jel mora sva ova tri cinca da ubacim u adapter i u tv, ili samo zuti? Ja sam radio samo sa zutim.
Jericho, ima li negde ova kutijica online da se naruci? Imam jednu, kupio sam je u nekoj radnjici pre 5-6 godina ali je vec na izdisaju. Ne mogu nigde da je pronadjem![]()
+ cincevi
Pa ako hoces zvuk, onda ubodes i crveni i beli, ako si ljubitelj nemog filma, onda samo zuti :d
Proveri u meniju TV-a source - DVD, Video-in i ostale, a proveri i smer prekidaca na adapteru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari