Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
I IKOM...
Arena je nekada pregovarala sa SBB-om i SBB je trazio da se emituje samo kod njih, kao Sport Klub. Arenci nisu pristali i eto tako...
Jesu od početka a ono kad su objavili, morali su jer su im potencijalni kupci gledali papire i nisu više mogli da kriju.AS nije od starta bila pod telekomovim vlasništvom, tek negde posle godinu dana emitovanja Telekom je otkupio većinski deo Arene za masne pare. Klasično pranje para je bilo u pitanju.
Teško da je arena išta pegovarala sa SBB, ili bar iskreno.AS je projekat telekoma sa ciljem da se nagazi SBB. Možda je bilo komunikacije ali verovatno sa ciljem da se sondira konkurencija.
Jesu od početka a ono kad su objavili, morali su jer su im potencijalni kupci gledali papire i nisu više mogli da kriju.
Kako mozes tako naivnu pricu da kupis? Naravno da nije bio u startu Telekomov, da li mislis da inertni partijski menadzment Telekoma ima kapacitete da "siri biznis" pravljenjem sportske televizije? Klasicno pranje para, kao sto rece rama, od koga su se mnogi ovajdili.
Dana 2. avgusta 2011. godine, Matično privredno društvo je izvršilo dokapitalizaciju navedenog društva u iznosu od EUR 7.7 miliona i time steklo vlasništvo nad 51% kapitala društva, kao i upravljačka prava, tako da je nakon dokapitalizacije, vlasnička struktura sledeća:
Telekom Srbija a.d. 51%
Goran Đaković 40%
Sport Add LTD 9%
http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1263
To sto su neke fakture isle na Telekom, ili preko njega, ne znaci da je on bio vlasnik - oni su u dokapitalizaciju mogli uci i nenovcanim kapitalom, tj. opremom. Sve u svemu, u krajnjoj liniji je i nebitno, sustina je da je televiziju napravio neko sa vec pripremljenim terenom za njeno otkupljivanje. To je narocito ocigledno kad se vide finansijski izvestaji - 2010, 2011, 2012. Sto i ne cudi, jer treba platiti TV prava za 4 kanala, a evo sad uveli i peti. U trzisnim uslovima sigurno ne bi imali vise od 2 kanala.
Pozdrav. Imam Telekom IPTV i LG tv 660s serije.
Preko IPTV daljinca radi sve osim zvuka - ne mogu da utišam niti da pojačam, tako da to moram da radim preko daljinca koji je došao uz tv.
Ima li rešenja za ovaj problem?
Edit: dobih IPTV sa Scart-om i HDMI kablom, ima li razlike u kvalitetu ne-hd kanala?
sto se tice kvaliteta, posto vec imas to, povezi pa nam javi, za nas koji nemamo hdmi da znamo jel to utice na sliku ili ne.
Probao sam i kvalitet je bolji 10x preko hdmi-ja. Scart sam vratio u kutiju.
Da li je toliko SBB u prednosti u odnosu na Telekomov IPTV?
I koja postoji još alternativa kada su u pitanju TV programi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari