Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Arena je nekada pregovarala sa SBB-om i SBB je trazio da se emituje samo kod njih, kao Sport Klub. Arenci nisu pristali i eto tako...

Teško da je arena išta pegovarala sa SBB, ili bar iskreno.AS je projekat telekoma sa ciljem da se nagazi SBB. Možda je bilo komunikacije ali verovatno sa ciljem da se sondira konkurencija.

AS nije od starta bila pod telekomovim vlasništvom, tek negde posle godinu dana emitovanja Telekom je otkupio većinski deo Arene za masne pare. Klasično pranje para je bilo u pitanju.

AS nije od starta bila pod telekomovim vlasništvom, tek negde posle godinu dana emitovanja Telekom je otkupio većinski deo Arene za masne pare. Klasično pranje para je bilo u pitanju.
Jesu od početka a ono kad su objavili, morali su jer su im potencijalni kupci gledali papire i nisu više mogli da kriju.

Jesu od početka a ono kad su objavili, morali su jer su im potencijalni kupci gledali papire i nisu više mogli da kriju.

Kako mozes tako naivnu pricu da kupis? Naravno da nije bio u startu Telekomov, da li mislis da inertni partijski menadzment Telekoma ima kapacitete da "siri biznis" pravljenjem sportske televizije? Klasicno pranje para, kao sto rece rama, od koga su se mnogi ovajdili.

Kako mozes tako naivnu pricu da kupis? Naravno da nije bio u startu Telekomov, da li mislis da inertni partijski menadzment Telekoma ima kapacitete da "siri biznis" pravljenjem sportske televizije? Klasicno pranje para, kao sto rece rama, od koga su se mnogi ovajdili.

Nema šta ja da kupim.Dovoljno da znam da čitam fakture.Nabavka opreme je čudo...Uvek je dobro juriti državne firme za pare.Možda kasne ali na kraju plate.

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1263
Dana 2. avgusta 2011. godine, Matično privredno društvo je izvršilo dokapitalizaciju navedenog društva u iznosu od EUR 7.7 miliona i time steklo vlasništvo nad 51% kapitala društva, kao i upravljačka prava, tako da je nakon dokapitalizacije, vlasnička struktura sledeća:
Telekom Srbija a.d. 51%
Goran Đaković 40%
Sport Add LTD 9%

To sto su neke fakture isle na Telekom, ili preko njega, ne znaci da je on bio vlasnik - oni su u dokapitalizaciju mogli uci i nenovcanim kapitalom, tj. opremom. Sve u svemu, u krajnjoj liniji je i nebitno, sustina je da je televiziju napravio neko sa vec pripremljenim terenom za njeno otkupljivanje. To je narocito ocigledno kad se vide finansijski izvestaji - 2010, 2011, 2012. Sto i ne cudi, jer treba platiti TV prava za 4 kanala, a evo sad uveli i peti. U trzisnim uslovima sigurno ne bi imali vise od 2 kanala.

http://www.telekom.rs/Contents/ContentDefault.aspx?temp=0&sid=1253&id=1263

To sto su neke fakture isle na Telekom, ili preko njega, ne znaci da je on bio vlasnik - oni su u dokapitalizaciju mogli uci i nenovcanim kapitalom, tj. opremom. Sve u svemu, u krajnjoj liniji je i nebitno, sustina je da je televiziju napravio neko sa vec pripremljenim terenom za njeno otkupljivanje. To je narocito ocigledno kad se vide finansijski izvestaji - 2010, 2011, 2012. Sto i ne cudi, jer treba platiti TV prava za 4 kanala, a evo sad uveli i peti. U trzisnim uslovima sigurno ne bi imali vise od 2 kanala.

Pa to su i objavili kad nisu imali kud jer su ih oditori pitali: Šta je ovo? .Ali ok to je nebitno...

Pozdrav. Imam Telekom IPTV i LG tv 660s serije.

Preko IPTV daljinca radi sve osim zvuka - ne mogu da utišam niti da pojačam, tako da to moram da radim preko daljinca koji je došao uz tv.

Ima li rešenja za ovaj problem?

Edit: dobih IPTV sa Scart-om i HDMI kablom, ima li razlike u kvalitetu ne-hd kanala?

Poslednja izmena od urednika:
odes na ovu stranu i vidis "kodove" za LG televizore
http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=711
zatim stisnes i drzis dugme TV i OK, par sekundi, pocece da trepce ono svetlo na TV
uneses neki od kodova koji si pronasao na gornjem linku,
probas da pojacas. ako radi to je to, ako ne, probas drugi kod.

sto se tice kvaliteta, posto vec imas to, povezi pa nam javi, za nas koji nemamo hdmi da znamo jel to utice na sliku ili ne.
Pozdrav. Imam Telekom IPTV i LG tv 660s serije.

Preko IPTV daljinca radi sve osim zvuka - ne mogu da utišam niti da pojačam, tako da to moram da radim preko daljinca koji je došao uz tv.

Ima li rešenja za ovaj problem?

Edit: dobih IPTV sa Scart-om i HDMI kablom, ima li razlike u kvalitetu ne-hd kanala?

Ma ok, malo sam preuveličao ali se slažemo da je malo bolja...

Jel ima mogucnost neke favorites liste na iptv-u? Kao npr kod D3 kod SBB-a? Ili da se sredi nekako raspored kanala...

Da, postoji favorites lista. A mozes na daljinskom da stavis shortcutove na kanale 1-9 sa favorites liste kanala.

Raideru, zaboravio si 0, i nju mozes dodeliti. Najvise opcija se dobije dodeljivanjem omiljenih kanala na 0-9, pa zatim pravljenjem nove liste omiljenih - stari omiljeni ostaju memorisani u taj "speed dial". Ali zalud sve, kad nema ni 10 kvalitetnih kanala, a kamoli 20.

Hvala lepo!!!

Postoji li mogućnost da trajno izbrišem sve Pinkove kanale?

Ne postoji cak ni takva mogucnost, mozes da podesis u parental controls da trazi sifru za njih, ali da ih obrises ne mozes nikako.
Inace, mene su zvali da mi ponude box promociju za oko 3.000, i zanimljivo je da je operater rekao da prethodni ugovor moze da se stornira potpisivanjem novog. Ali posto imam svega jos nekoliko meseci IPTV da odrobijam, naravno da vise necu uzimati IPTV u ovom milenijumu - barem ne ovakav.

Ja sam se te muke rešio pre mesec dana ,)

Čekam da ili SBB razvuče kablove ili da mts napravi pristojnu ponudu.
Te fore..besplatna web televizija, koji ne gledam nikada preko kompa i tipa..besplatni minuti 500+500SMS, je čista ******ština..svako normalan ko sračuna i uzme u obzir njihov interes,shvatiće da mts nikada ne radi protiv sebe :banana:

Da li je toliko SBB u prednosti u odnosu na Telekomov IPTV?

I koja postoji još alternativa kada su u pitanju TV programi?

Šta ne valja kod iptv-a, u čemu je bolji sbb? Nameravam uskoro da uzmem box, jeftinije je više od 50% kada se sve sabere.

Kod IPTV-a ne valja glavna stvar: KANALI. Druga stvar, menjanje kanala je kriminalno sporo, skoro 5 sekundi traje prebacivanje - kad se na to doda i daljinski koji je ocajnog kvaliteta (a jedini je nacin da se IPTV koristi), nemogucnost slaganja kanala po svom redosledu, nemogucnost preskakanja nepozeljnih kanala (a takvih je barem 80% od ukupnog broja)...da ne nabrajam dalje, IPTV je dobar jedino za ljude koji nemaju alternativu.

Dobro, a kvalitet samih kanala, ko je u prednosti kada se gleda SD vs SD i Hd vs HD?

Ne znam, televiziju zahvaljujuci IPTV-u takoreci vise ni ne gledam, a narocito ne znam koji bih HD kanal i uzeo u obilju smeca koje nude. U Box promociji mi nudili dodatnih 100 kanala, ali javlja mi se da bih dobio jos rumunskih, kineskih i moldavskih kanala, plus eventualno jos 20 Pinkova.
Kvalitet slike je dobar, ali sustina je da nema dobrih kanala.

Šta smatraš pod dobrim kanalom?

Ja na primer pogledam vesti/dnevnik kako domaći tako i strani (da vidim šta se dešava u svetu, pošto ovi naši daju samo osnovne informacije).

Takođe mi je bitan fudbal (ostale sportove ne gledam) i to pratim fudbal samo kada su dobre utakmice tipa Liga šampiona...

Na trećem mestu je muzika (MTV, VH1...).

Za sve ostalo serije, filmovi... tu je internet.

Vrh Dno