uzgred jedno pitanje?
treba u selu da nabavim i televiziju i net a posto imqm neki net od 1 mb koji placam 1600 din. vrv ili ne jos onaj stari paket click 1.e pa sad ocu da preporuim babi i dedi nesto najkorisnije i najekonomicnije al ne vidim nikakav paket mix sem onog box paketa koji ih ne zanima?
neke preporuke a da je u okviru telekoma?
hvala
U okviru Telekoma nema drugi savet. Kod njih su opcije jasne, s obzirom na to sta ti treba.neko jos neki savet?
Moja iskrena preporuka ti je da prvo pitas u SBB poslovnici za uslove da oni dodju. Kazi da si predstavnik skupstine stanara i da imas potpise, ali ne kod sebe, vec kuci, i pitaj ih koliko bi trajala procedura da oni dodju, troskovi i slicno, samo da bi saznao (sto ce oni odmah proveriti) da li je moguce da oni uopste uvedu sbb kod vas u zgradu, jer mogu da vas odbiju.Dosta je bilo IPTVa i monopolizma, ako uspem da uzmem dovoljno potpisa da SBB razuvče kablove, rado ću uzeti njihov internet,televiziju,a fixni telefon ću Telekomu oberučke otkazati.
U okviru Telekoma nema drugi savet. Kod njih su opcije jasne, s obzirom na to sta ti treba.
IPTV kosta 1015 dinara
Internet 5/1 paket je u ugovoru 1600 dinara.
Ovo je 2600 dinara.
Box4 paket je 3100 dinara
Ukljucuje IPTV
Internet 6/1
Telefon sa nesto besplatnih impulsa
Mobilni sa 500 minuta i poruka.
Moze i Box4+ koji nema fiksni i on je 200 dinara manje.
Moje je misljenje da svakom treba telefon, i siguran sam da oni koriste fisknu liniju, a za 500 dinara imaju tih 500 minuta da se cuju sa vama ili nekim na dnevnoj bazi po 15 minuta, sto mislim da nema teorije da prekorace. Stoga ne treba im dodatni trosak za telefon, pa sve zajedno, telefon, internet i tv im dodje 3000. U drugim kombinacijama ispadne ih 2600 plus telefon, a verovatno za duplo slabiji net ispadne do 200-300 dinara manje.
S obzirom da ne uzimas u obzir bilo koju drugu opciju sem telekoma, nema ti druge. Ili uzmes, ili ostavis... ***
Tako ću i da uradim.Moja iskrena preporuka ti je da prvo pitas u SBB poslovnici za uslove da oni dodju. Kazi da si predstavnik skupstine stanara i da imas potpise, ali ne kod sebe, vec kuci, i pitaj ih koliko bi trajala procedura da oni dodju, troskovi i slicno, samo da bi saznao (sto ce oni odmah proveriti) da li je moguce da oni uopste uvedu sbb kod vas u zgradu, jer mogu da vas odbiju.
Takodje bih razmislio za telefon, ne bih ja fiksni otkazivao... (btw sbb telefon je jedino sto ne radi na nivou XD)
btw, deco..ne vidim dobro, el ovo piše 15Mb/s?
SBB PONUDA
Au, koji sam ja skot,pa ja gulio, za veće pare 6Mb, uzgred trpeo sva poniženja od strane mts-a.
:wave:
Ljudi ali iskreno, vi previse ocekujete, mi zaostajemo za svetom skoro u svemu...
Na zapadu su pre oko 5 godina vec poceli da koriste VDSL, a sada se vec postavlja kod njih optika do u stan - FTTH.
Kod nas tek sada pocinje Telekom nesto da radi po pitanju VDSL-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari