Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

O daljincu i sporom prebacivanju kanala da i ne govorim,To nisam ni uzeo u obzir pod 'podrazumevano'.
Reč je o kvalitetu kanala.

Pink ne gledan ni pod 'RAZNO'.
Sve kultne filmove sam već do sada odgledao.
MGM je daleko ,daleko,daleko..(neuporedivo) BOLJA opcija,koga zaista interesuje movie produkcija,.,... nego gomila pink kanala.

Imam BOX3, a uzeo bih BOX4 pa me zanima da li bih imao problema sa brzinom Interneta i seckanjem slike pri ovim karakteristikama:

Prilozi

• ruter.jpg
    ruter.jpg
    147.7 KB · Pregleda: 225
Imaš dosta bolje parametre linije od mojih. Imam box4 i nemam nikakvih problema sa netom i IPTV-om.

Jadan je i bedan ovaj daljinski koji sam dobio uz IPTV BOX4 paket.
Kompletan muskulaturni sistem mora biti aktiviran,kompletna motorika..da bi se promenio kanal ili se doznalo šta je na programu u toku večeri.
Pretpostavljam da konvencionalna maxima KOLIKO PARA ,TOLIKO MUZIKE, ima adekvatan smisao?

Odslužio sam kaznu..dve godine je prohujalo..sada ja mogu njih da tužim, prevaranti!!!!!!!!!!!!

Znači..klečao sam..molio..kupovao baterije svih mogućih vrsta,proizvodjača..odziv je uvek bio jednoličan.-:(

Šta mi preporučujete da uplatim posle IPTV torture?
(...ili koje baterije da kupim ,a da rade sinhrono , sa IPTV daljincem,uz korektnu latencu od bar 10ms [per finger pressure] koji sam ,pre 3godine,dobio uz IPTV/BOX4 paket..)

Zainteresovan sam ,isključivo, za emisije naučnog/obzovnog tipa..Discovery,NG,Nature,DaVinciLearning,ViaSatHistory..(ViaSatHistory ume da iznenadi sadrzajem..ali isključivo ako ste stpljivi na godišnjem nivou..).

Postoji li nešto što mogu za svoj novac dobiti adekvatno,a da zadovolji požudu krajnjeg korisnika..?

Poslednja izmena:
SBB i nemas o cemu da brines - skoro isti obrazovni kanali, a svi ostali su bolji - jedino Arena sto nema, sto i nije nenadoknadiv hendikep uz Sport klubove. Uzmi na mesec dana, testiraj da li internet radi dobro, pa uzmi paket net+kablovska.

Pa ja jedino obrazovne kanale i gledam.Arena me ne interesuje.Pogledaću sadrzaj ostalih kanala na SBB.

jel zna neko a open IPTV dal i dalje vaze ona 3 meseca free, pa onda raskid odnosno kao nezadovoljstvo i vracanje opreme bez penala?

Kada sam, pre nedelju dana, sklapao ugovor za ADSL, nudili su mi mesec dana besplatno IPTV.

Dobija li se neka pogodnost za nov ugovor za IPTV posto mi je stari istekao zajedno sa ADSL-om pa bih hteo da ga obnovim ili da se ceka neka promocija?

Ja ne vidim tu poruku kod mene. Niti mogu da pustim HBO.Od kad treba da bude besplatan?

Stigla poruka i meni. Potrebno je naravno 31.1.2014. odjaviti paket na 19813, ukoliko ne želite dodatnih 480 rsd na računu :).

A nakon sto stigne ta poruka, HBO je automatski dostupan ili treba da se aktivira? Ja jos nisam dobio poruku.

po kom osnovu se nekome daje ova usluga besplatno, a nekome ne?

uzgred jedno pitanje?
treba u selu da nabavim i televiziju i net a posto imqm neki net od 1 mb koji placam 1600 din. vrv ili ne jos onaj stari paket click 1.e pa sad ocu da preporuim babi i dedi nesto najkorisnije i najekonomicnije al ne vidim nikakav paket mix sem onog box paketa koji ih ne zanima?
neke preporuke a da je u okviru telekoma?
hvala

Pa neka sacekaju neku promociju. Zasto ne Total TV?

Takodje imam i ja BOX4 paket i nisam dobio tu poruku vezano za HBO.

Plaćaš li IPTV?
Naravno, da ne placam ne bih se ni zalio.

Naravno, ne bih ni ocekivao nesto, a da ne placam. Koristim BOX skoro od momenta kad su ga uveli, imao sam dosta problema, koje sam dugo resavao, pa sam imao "smanjenu" uslugu zbog telekomovih gresaka i njihove falicne opreme. Nakon godinu dana tuzakanja i ko zna kolko zezancija, napokon sam dobio modem koji radi i koji drzi sve kako treba. Iako sam na 100 metara od centrale, ne bi verovao kakve sam sve probleme imao. A sve je u sustini bilo zbog lose opreme koju mi je telekom dao. Da ne davim, hocu da vidim zasto nemaju svi korisnici iste uslove, pogotovo zato sto su me dosta "ostetili" nemanjem interneta ili TV za zadnjih godinu dana, a sve sam uredno placao, tako da mi je muka i vise puta sam hteo da odem, ali nisam imao alternativu... bar da imam SBB, nego oni drze monopol i podeljeno trziste, i ne zele trzisnu utakmicu, pa tako ni ne zele da dodju u moju zgradu. Sada samo gledam opcije koje imam i kako da se uklopim, ali me definitivno ovakve "vesti" o selektivnim promocijama posebno pogadjaju. Ni jedan racun nikad nisam uplatio posle 10-og, uvek redovno izmirujem obaveze, imam 2 stb, i nije mi jasno kako neko dobije pogodnosti, a neko poput mene ne. Ili da mozda prestanem da placam racune, pa da mi se "uvlace" pod kozu tim akcijama? Komedija.

Možda si na njihovoj black listi?
:D
Sala.
Inače, situacije je slična kao kod mene.
Kako ti radi njihov daljinac?Meni je odziv uzasan..moram da pritisnem bilderski na tastere da bih prebacio kanale..a prebacivanje ide sporo,ponekad ponaljvam 2-3-4puta dok ubodem pravu kombinaciju brojeva.

Meni je ugovor istekao, predlazem ti da se raspitas koji su uslovi što se tiče razvlačenja SBB kablova ,uzmi potpise iz zgrade koliko je potrebno i uvedite SBB.

Sto se daljinskog tice, jedan je zamenjen "na silu" u okviru svih ovih problema koje sam imao, i koje su morali da rese, pa je to bio delom i "cinimo ti uslugu, kao da nam ovo nije posao za koji smo placeni"... problem je sto oni to ne kupuju, nego repariraju, i radnici sami nose te daljinske po servisima da se ociste. Najcesce od znoja, prasine, duvana i ko zna cega sve ne... se unutar daljinca na ploci formira jedan sloj kojecega, pa se tako stiskanjem dugmeta ne prepoznaje komanda. To bi zaista moglo da se uradi u servisu ako ti je frka, ili da ih smaras u poslovnici (nekog sefa ili tehnicara, ovi prasinari za pultevima su uceni da te odj3bu). O odzivu da ne govorimo, to je shit koji se zove Amino i telekom se pobrinuo da njegovi korisnici imaju najveci krs koji je bio ponudjen, a verujem da bi dobili i gore, da je neko ponudio nesto gore.

Sto se tih trocifrenih kombinacija tice, najbolje je da postavis one precice od 0-9, pa da tako olaksas sebi saltanje, ako vec nisi.

A za SBB ili ja nisam lepo rekao, ili nisi video. U nasoj zgradi ne operise SBB. Preko puta u svim zgradama postoji SBB. Tacnije, ceo blok je njihov. Tehnicki uslovi - postoje. Zelja stanara - postoji. Ali SBB NE ZELI DA DODJE. Ni pod kojim uslovima. Odbijeni smo, kao da smo zeleli da uvedemo kablovsku tv na Madagaskaru. Za njih je nasa zgrada - nedodirljiva. Bio sam u 4 poslovnice i pricao sa 6 radnika. Samo su mi rekli... mozete SBB preko interneta... a to mi ne resava nista. Hocu HD televiziju, normalan internet, normalan uredjaj, i spreman sam da platim (cak) IDENTICNO* kao i korisnik usluge ISP/kablovskog operatera u Nemackoj XD. Ali ne, oni ne zele da dodju. Mislim da je sledeci korak Ratel, ako se uopste on bavi ovim, pa neki ministar... BTW, ako neko zna nekog ministra za ova ******, dakle telekomunikacije i slicno, zamolio bih ga ljubazno za njegov broj telefona, moze i na PM. Verovatno bi ministar rudarstva izrudario nesto pre ovog za telekomunikacije, verovatno koristi R9-290 u crossfire, pa ide lakse. ;)

*U Austriji/Nemackoj, ponuda pre 3 godine je bila sledeca kod T-Mobile/Deutsche Telekom-a:
HD televizija sa oko 400 kanala u HD rezoluciji
Prijemnik i ruter, sa vlastitim HDD od 500GB za snimanje sadrzaja
Usluga 72HRS pregleda unazad BILO KOG programa
Zagarantovana rezolucija u 720p ili 1080p na svim kanalima
Internet u kuci na 50/25Mbps
Mobilni telefon sa 250 inicijalnih minuta i sms-a u svim mrezama
Besplatni pozivi sa bazne stanice koja se nalazi najbliza adresi na kojoj je ova usluga prijavljena (besplatni pozivi iz kuce i radijusa od nekih 250-300 metara.)
1000 besplatnih minuta poziva ka Srbiji.

Sve ovo za ogromnu sumu od 99 eura sa porezom. Pre tri godine. Cuo sam da ih tamo potkradaju masovno i da ti slika puca na svakih 3-4 sata.
:p

Vrh Dno