kakva je trenutno situacija sa boxovima? da li sd boxovi imaju hdmi? tj, da li moram uzimati hd paket da bih imao hdmi na boxu?
E to je cool ,to bi meni odgovaralo samo HDMI.Imaju, ne moras uzimati HD paket samo zbog toga.
Slobodno zovi ti, mozes i da odes u poslovnicu ako te ne mrzi. Ja nisam cekao ni da mi jave da je odobren, vec sam ja zivkao i na kraju sve zavrsio "pre roka"![]()
E to je vec nemoguce promeniti to je tako fabrickiEvo sve je instalirano i super radi sve , hvala Jericho
Samo imam jedno pitanje ...
Izgleda da sam slucajno malopre (istrazujuci sta sve to ima na iptvu itd ) odabrao neku opciju Automatsko prebacivanje kanal Cartoonito ili Boomerang nesto od ta 2
A ja to nisam zeleo , :wall: , da li ce mi se sad svaki dan u 11 sati prebaciti na taj kanal ...... ?
Kako da iskljucim to...... ?
Evo sve je instalirano i super radi sve , hvala Jericho
Samo imam jedno pitanje ...
Izgleda da sam slucajno malopre (istrazujuci sta sve to ima na iptvu itd ) odabrao neku opciju Automatsko prebacivanje kanal Cartoonito ili Boomerang nesto od ta 2
A ja to nisam zeleo , :wall: , da li ce mi se sad svaki dan u 11 sati prebaciti na taj kanal ...... ?
Kako da iskljucim to...... ?
Na IPTV je ostala na KDS PTT je pink2 zamenio...Avala je i dalje tu na 108.
Zamenio sam, ali prvo otišao u poslodavnicu pored hotela Moskva i tamo hteli da mi uvale stari izlizan daljinski, sa sve lakom na njemu. Naravno odbio sam, otišao u drugu poslodavnicu i dobio nov iz neotvorene kutije.Ma samo pozovi podrsku i reci da ti ne radi daljinski i donece ti novi.
a da li neko zna zasto nema hrt 2 kanala? nije mi jasna logika zaista
a da li neko zna zasto nema hrt 2 kanala? nije mi jasna logika zaista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari