Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Sta je sa ovim daljinskima,ovo ce mi biti drugi koji cu traziti da mi zamene(daljinski za HD risiver).

Šta ti je sa njim? Ja imam problem na jednom daljinskom, 1 i ono dugačko dugme za menjanje kanala mi jedva radi, moram da stisnem kao magarac da bi promenio kanal. Promenio sam baterije jer sam mislio da je do toga ali i dalje isto.

Imam STB Kamai 410.

Ne mogu da editujem gornji post...

Verovatno su mu gumice ispod dugmeta otišle, jer ne verujem da se zaprljao kontakt. Daljinski je gotovo nov, tako izgleda a imam ga od marta ove godine.
Nije mi jasno da ima tako slabe gumice, a da daljinac izgleda tako čvrsto, rekao bi čovek da je neuništiv u poređenju na druge.
Na drugom daljinskom od drugog STB-a koji imam već 3 meseca dovoljno je samo da pipnem dugme da bi promenio kanal, doduše i na ovom starom ali 1 i dugme za menjanje kanala jedva da rade. Btw njih sam i najviše koristio, ali opet mnogo mi brzo to da propadne.

Poslednja izmena:
kakva je trenutno situacija sa boxovima? da li sd boxovi imaju hdmi? tj, da li moram uzimati hd paket da bih imao hdmi na boxu?

Ma samo pozovi podrsku i reci da ti ne radi daljinski i donece ti novi.

Slobodno zovi ti, mozes i da odes u poslovnicu ako te ne mrzi. Ja nisam cekao ni da mi jave da je odobren, vec sam ja zivkao i na kraju sve zavrsio "pre roka" :D

Ja sam telefonirao dok nisam dobio info da je odobren zahtev, a onda sam odmah otisao u poslovnicu, promenio ISDN u BBTF liniju i uveo net i tv. Sutradan po potpisivanju ugovora su dosli da instaliraju opremu. Da sam cekao njih, verujem da me niko nikad ne bi kontaktirao, zbog promene linije koja je bila preduslov za instalaciju. Tebe ce verovano zvati, ali ako ti je zapelo da bude sto pre, isforsiraj ti njih.

Evo sve je instalirano i super radi sve , hvala Jericho ;)
Samo imam jedno pitanje ...
Izgleda da sam slucajno malopre (istrazujuci sta sve to ima na iptvu itd ) odabrao neku opciju Automatsko prebacivanje kanal Cartoonito ili Boomerang nesto od ta 2
A ja to nisam zeleo , :wall: , da li ce mi se sad svaki dan u 11 sati prebaciti na taj kanal ...... ?
Kako da iskljucim to...... ?

Izgleda da sam slucajno malopre (istrazujuci sta sve to ima na iptvu itd ) odabrao neku opciju Automatsko prebacivanje kanal Cartoonito ili Boomerang nesto od ta 2
A ja to nisam zeleo , :wall: , da li ce mi se sad svaki dan u 11 sati prebaciti na taj kanal ...... ?
E to je vec nemoguce promeniti to je tako fabricki:D

Da li neko ljudi možda zna ili je čuo kad telekom iptv misli u svoju ponudu da uvede i HBO GO izuzetno zanimljiva opcija sa kojom bih mogao da omiljeni kanal pratim na svom telefonu preko wifi-ja

Samo u vodicu dodji do tog kanala,pa onda i do termina i emisije gde si stavio autoprebacivanje(imace zuti kruzic),stisni OK i onda na Otkazi autoprebacivanje ponovo OK.I to je to.

Jel ima neko HD kanale na IPTV-u , da mi kaze kakav je utisak sto se tice Arena Sport HD kanala ...?
Ako je zaista pravi HD kvalitet , onda bih verovatno i ja uzeo od iduceg meseca HD paket .

Pozdrav !

Slika je kvalitetna, mada to zavisi od onoga što prenose. Jedino što po mom ukusu preteruju sa kontrastom i saturacijom.

Znaci vredi uzeti hd paket.. imam lcd full hd televizor ... :) ?
Sigurno ce Arena HD biti 10x bolja od Arene obicne ?
Hvala na odgovorima,

Stefan

Novi kanal Pink 2 na 109.

Avala je i dalje tu na 108.

Ma samo pozovi podrsku i reci da ti ne radi daljinski i donece ti novi.
Zamenio sam, ali prvo otišao u poslodavnicu pored hotela Moskva i tamo hteli da mi uvale stari izlizan daljinski, sa sve lakom na njemu. Naravno odbio sam, otišao u drugu poslodavnicu i dobio nov iz neotvorene kutije.

a da li neko zna zasto nema hrt 2 kanala? nije mi jasna logika zaista

a da li neko zna zasto nema hrt 2 kanala? nije mi jasna logika zaista

Zbog prava. Radi se o tome da HRT/RTL HR i ostale slične tv kuće iz regiona za filmove/serije/sport koji emituju nemaju kupljena prava za emitovanje tih sadržaja na teritoriji Srbije. Iz tog razloga zatamljuju i ovo malo što ima od filmova/sporta na HRT1 i OBN. A pošto se ipak radi o državnoj kompaniji, ne mogu da emituju na "crno" kao neki kablovski distributeri što rade.

ljudi pomagajte
uzeo sam IPTV i dobio vnago od rutera,onaj ADB.
trazio sam im sifru za adsl,za login i poslali su mi..
Medjutim,hocu da ruter stavim u BRIDGE mode,udjem u podesavanja i kako kliknem bilo gde on izbaci napolje,tj na upisivanje sifre ponovo i ne mogu nista da uradim
sta da radim? :(

I jos nesto,zna li kako se ovaj nazovi ruter stavlja u BRIDGE mode?
meni tu nista nije jasno

ili ako ima neki tut na netu svejedno

Poslednja izmena:
Probaj admin logon -username: admin, password: tzlkisonpk. Tu ima vise opcija, pa bi morao biti i bridge mode.

Nazad
Vrh Dno