Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Kao sto sam ranije vec napisao na sajtu je lepo naznaceno: Arena paket je besplatan do 30.juna 2012. godine.

Ali nije jasno da li je to za sve ili samo nove korisnike. Svakako, ponuda ce postati jos bednija ako ostanu na areni kecu i jurosportu :<

Definitivno se selimo ove godine...

Gledaj ti potpišeš ugovor na godinu ili dve ali ako oni odluče da skinu Arenu i da je ponovo stave u poseban paket moraćeš da je platiš da je gledaš. Bilo dal si novi ili stari korisnik. Tamo u ugovoru ne piše da je Telekom obavezan da nam tokom ugovrne obaveze pusti Arene za dž ako su bile za dž kad smo potpisali ugovor. Mada ako skinu Arene iz osnovnog paketa onda će i cena osnovnog paketa morati dole bar za 40% ako ne i za 50%.

Da tako sam i mislio... Sto se mene tice mogu da izbace sve i da ostave samo RTS 1&2.... svakako se rastajemo uskoro. Samo mi nije jasno kako ce navuci nove korisnike sa ovako jadnom ponudom u odnosu na konkurenciju.

Da tako sam i mislio... Sto se mene tice mogu da izbace sve i da ostave samo RTS 1&2.... svakako se rastajemo uskoro. Samo mi nije jasno kako ce navuci nove korisnike sa ovako jadnom ponudom u odnosu na konkurenciju.

Sa 1 din. godinu dana na ugovor od 2 godine. To uvek pali, pa i da ostave samo RTS, PRvu i zone romanticu.

Zvao sam 100 puta jel zna neko kad ce da ubace gey kanale za odrasle?

obvious-troll-is-obvious.jpg

To sa arenom je uvek bilo "mutno" ovo im je vec treci datum.Protekla dva su bila zakucana pa su bila odlozena.Nije u pitanju sta bih JA voleo, ali ali ja sam uzeo IPTV razmisljajuci:"Daj da uzmem nije losa akcija, mozda ce se trgnuti pocece da dodaju kanale, tu je i ARENA.Daj da probam"
Doslo je do toga da i ostave ARENA paket ja vise nisam zadovoljan i kad istekne ugovorna obaveza bice cao-zdravo.
...Ako se nesto iz osnova ne promeni a jasno je da nece...

Velikom broju korisnika dvogodišnji ugovor ističe u septembru, mislim da je to bila akcija CLICK 4 + iptv, ja sam jedan od njih. I ja sam kada sam potpisao ugovor razmišljao kao veljaNBG, daj da uzmem, valjda će biti bolja ponuda kanala u budućnosti, greota da se propusti. Od toga naravno, nema ništa i već sam potpuno siguran da ću preći na SBB. Ako ne poboljšaju izbor kanala, jedini način da koliko-toliko zadrže bar deo korisnika je značajno spuštanje cene za korišćenje iptv usluge i povećanje brzine ADSL-a bar na 6MB. Bez toga, ostaće bez veelikog broja korisnika od septembra pa do nove godine...

Poslednja izmena:
Hehe a ja ću sad da potpišem ugovor na godinu sa takvom logikom da će kasnije da ubace nove kanale, pa ćemo da vidimo:d

Velikom broju korisnika dvogodišnji ugovor ističe u septembru, mislim da je to bila akcija CLICK 4 + iptv, ja sam jedan od njih. I ja sam kada sam potpisao ugovor razmišljao kao veljaNBG, daj da uzmem, valjda će biti bolja ponuda kanala u budućnosti, greota da se propusti. Od toga naravno, nema ništa i već sam potpuno siguran da ću preći na SBB. Ako ne poboljšaju izbor kanala, jedini način da koliko-toliko zadrže bar deo korisnika je značajno spuštanje cene za korišćenje iptv usluge i povećanje brzine ADSL-a bar na 6MB. Bez toga, ostaće bez veelikog broja korisnika od septembra pa do nove godine...

Slazem se, posto nemam mogucnost sbb cable, prelazim na TotalTV Mix i to krajem avgusta da uhvatim i D3GO

Po ceni od samo 27.770 din. Ha-ha. U Hrvatskoj Max Tv daje televizor za 8 kuna. A ovi za "samo" 30.000. Koliko inace taj TV kosta u slobodnoj prodaji 25.000?

Na sajtu telekoma nema jos informacije o Arenama a ovo je odogovr sa njivog sajta pa se cini da ce i dalje arene ici kao do sada?!

Postovani
Da li ce se paket Arene Sport svih cetiri kanala emitovati na open IPTV telekoma Srbija i posle 30.juna 2012 god.
Hvala
26.06.2012

Odgovor: #18623
Poštovani,

Naš paket možete pratiti preko IPTV Telekom Srbija i nakon 30. juna. Programsku šemu Arena Sport televizije pogledajte na linku TV Program
Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Na sajtu telekoma nema jos informacije o Arenama a ovo je odogovr sa njivog sajta pa se cini da ce i dalje arene ici kao do sada?!

Postovani
Da li ce se paket Arene Sport svih cetiri kanala emitovati na open IPTV telekoma Srbija i posle 30.juna 2012 god.
Hvala
26.06.2012

Odgovor: #18623
Poštovani,

Naš paket možete pratiti preko IPTV Telekom Srbija i nakon 30. juna. Programsku šemu Arena Sport televizije pogledajte na linku TV Program
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
Koliko ja vidim, ti si ih pitao da li idu kanali, a ne da li će biti u standardnoj ponudi. Lepo su ti odgovorili, ali ništa konkretno oko plaćanja.

WOW, sada su skuplji i od sbb-a, a kanali haos! Zato su i ostavili arenu u osnovnom paketu, bolje od sve korisnike uzeti jos 100din, nego da nekolicina placa 400 za Arenu!

Baš su bezobrazni sad ovi iz Telekoma, naravno da niko nije očekivao neko pojeftinjenje ali da poskupe sad na ovakvu ponudu?? Krajnji bezobrazluk.

Cekaj cekaj, nigde ne pise da je ova cena sa uracunatim PDV-om. Sta ako nije. PDV ce dignuti na 23%. Izaci ce na kraju 1300 din. mesecno. :D

I mene ovo zanima jel sa PDV?! Ako je 1300, izdržaću do septembra a onda ćao zdravo.

Ako je cena bez PDV, onda je raskid i mog ugovora spreman. A ako je sa PDV-om, onda je to poskupljenje od 60 din, što im se i može nekako oprostiti....

hmmm kako bi se racunao raskid ugovora (penali) ako recimo imam jos 6 meseci.....
za jul stara cena a ostalih 5 nova cena?

Ima li neko problema sa pikselizacijom NatGeo i Animal kanala? Neki na drugom forumu kazu da nemaju, mada cisto sumnjam da su i gledali kanale duze od jedne minute. Kod mene se javlja stucanje i kockanje svakih pola minuta - minut.

Ja mislim da je ova cena od 999 bez pdv i ako je tako onda ce nova cena biti : 1180din sto je jako mnogo za ove kanale... Cisto radi uporedjivanja total tv sa 10x vise i boljih kanala kosta 1190din mada sad kad vide da su ovi povecali a nemaju nista od kanala nebi me cudilo i da sbb to isto uradi...Logika vasljivog telekoma je da im arena vredi 800din mesecno jer je "besplatna" do kraja godine a realno ovo sto nude u osnovnom paketu ne vredi vise od 400dindzi mesecno jer su tu nacionalni kanali,free to air kanali+jedno 5 ok kanala koje imaju u ponudi ali sta je tu je,ko se za****,za**** se :d

Biće Arena "zauvek" free, ipak je u njihovom vlasništvu.

A sad gledaju kako da vrate 8 miliona evra koje su oprali kupovinom Arene, sa ovakvim izborok kanala i ovakvom cenom kod njih će biti ili oni koji nemaju izbora, ili sportski manijaci koji ne mogu bez Arene. Znam neke koji paralelno plaćaju i IPTV i SBB, samo da bi imali i Arene i SK :D

Ja sam recimo taj "sportski manijak" koji plaća paralelno SBB i IPTV zbog Arena i Sport klubova, volim da gledam sport pa to ti je. :D Međutim imam kao i većina ugovor sa Telekomom do septembra i posle toga ću prestati da koristim njihove usluge jer Španska Primera prelazi na SK, za mnogo manje para ću imati da gledam u HD varijanti premijer ligu, primeru, bundes ligu, formulu 1, sve ozbiljnije teniske turnire, NBA. Ne pada mi na pamet da plaćam skoro 1200 dinara samo zbog Italijanske lige. U svakom slučaju sva sreća da mogu da biram, oni koji na žalost ne mogu prinuđeni su da koriste stvarno očajni IPTV...:mad:

Zbog čega neko ko ima iole kvalitetan net plaća dodatno za gledanje sportskih prenosa? Zbog "dobrih" domaćih komentatora? :D

Nazad
Vrh Dno