Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

ja se prijavi za hd paket.. pa sta bude bude.Ako ne budem zadovoljan otkazacu posle mesec dana, i prezaliti 400 din :)

A jel ti ostaje u vlasnistvu hd risiver ako otkazes hd paket nakon tih mesec dana cisto zbog tog hdmi prikljucka

Pa, *** sto su poceli novim korisnicima da daju STB sa HDMI prikljuckom bez obzira da li uzimaju HD ili ne? Sto su oni bolji od nas drugih?

Pa nek pokrenu akciju staro za novo. Da i nama sto koristimo dugo IPTV udele jedan takav. Ko jos koristi ovu aminokiselinu sto nema ni scart prikljucak nego neki cudnovati iglicasti scart konvertor. Gde ga samo iskopase. Vala, nesto se naculo da Total uskoro pocinje da deli samo HD risivere novim korisnicima. Ako je to istina, bice to i konacno zbogom telekomu. Dosta je bilo. Em, nas zaebavaju radi kanala, em za risivere.

Poslednja izmena:
Ne more bre tako.
Kad ti istekne ugovor, pa onda..ali i tada će biti da ne mož' stari korisnici da dobiju novi uredjaji.
Na Totalem imaš svi kanali što su interesantni,ali i tamo nemaš prevodi za MGM, kuj voli oni starinski filmovi, ki ja što i volem.

Pre par dana sam podneo zahtev za HD USLUGU , jos se niko ne javlja.Da li su ovi parametri dovoljni za hd +4mbit? Trenutno smo na iptv sd

Poslednja izmena:
Pozdrav narode!

Videh u vasim temama dosta toga interesantnog, pa reših da vas zamolim za pomoć. :)

Dakle, posedujem telekomov OPEN IPTV. U želji da kanale sa njega gledam i na kompu preko TV kartice, čeprljah po raznoraznim forumima
kako bih eventualno dosao do načina da to izvedem.
Uvek se nameće problem da, iako je izvodljivo povezati 2 tv-a na jedan stb uredjaj, na oba tv-a dobija se isti kanal.
Svuda govore o nabavci drugog stb-a.
E, pa nabavio sam identičan uredjaj onome kojeg imam (Aminet 125, firme Amino) i naišao na nov problem...
Kako povezati oba uredjaja na onaj telekomov Huawei hg520s router, a da oba šljakaju?
Da napomenem, da sam probao ovaj (nazovi nov) stb umesto mog starog i da dobijam poruku da ne može pronaći neki url i tome slično...
Dok "stari", čim ga ubodem, radi bez problema.
Ceniću do imbecilnosti svakog ko može da mi pomogne i pritom to zna da objasni, jerbo,
nemam baš nekog prevelikog iskustva u baratanju sa mrežama, vezama, ip i mac adresama i tsl. :)

Čitao sam u jednoj temi kako čovek objašnjava do detalja kako recimo, može se dobiti internet na sva 4 porta.
Pa razmišljam, možda nešto slično može i sa ovim sokoćalima. :)

Očekujući ma kakvu pomoć, pozdravljam vas.

A jesi li od telekoma nabavio drugi stb ili na divlje? Dzaba ti je ako si na divlje, moras kod njih da aktiviras da ti povecaju propusnu moc i naravno uracunaju dodatne mesecne troskove za koriscenje na dva tv-a? ;)

A jesi li od telekoma nabavio drugi stb ili na divlje? Dzaba ti je ako si na divlje, moras kod njih da aktiviras da ti povecaju propusnu moc i naravno uracunaju dodatne mesecne troskove za koriscenje na dva tv-a? ;)
I programski povezu mac adresu novog stb-a za korisnicki nalog....

Nedavno sam uzeo IPTV+4MBps, ali zadnjih par dana imam problema sa slikom, i SD i HD (krzanja uz stucanje tona).

Da li su moje vrednosti OK, tj. smem li uopste da razmisljam o dodatnom HD boxu?

Prilozi

• np-telekom.png
    np-telekom.png
    27.5 KB · Pregleda: 136
SNR 2, a attenuation 29? Cudi me da ti uopste radi i sada ADSL i IPTV bez prekida.

Au, pa postoji li neko resenje a da ne zahteva selidbu blize centrali?

Zadnja 2 dana mi je SNR 7, a attenaution 30.
Koje su uopste vrednosti OK?

Pa da. SNR sto veci, Attenuation sto manji. Kod njega je skroz obrnuto, proveri prvo kablove da nije negde udarila vlaga ili losa instalacija. Ako ne, zovi telekom nek' popravljaju to.

ADSL State Show Time
Data Path Interleaved
Operation Mode G.dmt.bisplus
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 23916 / 956
Bandwidth Down/Up(kbps) 19997 / 957
SNR Margin Down/Up(dB) 7.5 / 6.7
Attenuation Down/Up(dB) 14.0 / 8.9
Power Down/Up(dBm) 0.0 / 11.3
CRC Down/Up 3029 / 0
FEC Down/Up 52384 / 0
HEC Down/Up 20406 / 0
System Up Time 492:46:57
DSL Up Time 492:45:24
PVC Select
PPP Up Time 54:15:17
Dva set top boxa,jedan hd drugi sd,6 MB interneta i sve sljaka i pored puno HEC,Fec i sl. gresaka koje nisu vidljive na lcd tv-u.Neznam kad se zadnji put nesto zakucalo.Generalno prica je da i pored onih skolskih margina,dozvoljenih vrednosti ,ovako,onako, to sve moze da radi a ne mora.Gremlina uvek ima.Ako nije dsl kabl koristen u izgradnji infrastrukture moguce da Vas i komsija zezne ako uvede adsl ili podigne brzinu.Tu je 977 ili koji vec broj za prijavu smetnji pa ih gnjavite dok ne rese.Svaki dan,svaki dan ako treba. Nikad nista necemo postici ako kukamo po forumima koje provajderi citaju ili ne citaju.Ko zna? Ako necim nisam zadovoljan necu da platim i tacka.Zovite stalno i dosadjujte a ako nece, ima vece instance pa njima kukati dok se red ne zavede. Nema sta da sami kablove proveravamo.Neradi?Telefon u ruke i smetnja.Prekosutra opet nece? Opet isto.Telefon i udri.

Odavno nisu dodali ni jedan normalan kanal,a nema ni novih hd kanala vec duze vreme tako da mi dodje da otkazem hd.

Posto sam novi korisnik iptv interesuje me kako i kolko se placaju usluge video na zahtev i snimanje sadrzaja tv programa? Nemam hbo,samo osnovni paket. Znaci ,ide li to mesecno,po filmu i kolike su cene okvirno?

Meni od nove godine stizu racuni uvecani za 100 dinara (118 uz PDV) uz naznaku "posebne usluge" i nije mi sve do poslednjeg racuna koji sam dobio juce bilo jasno o cemu se radi. Juce mi stize racun, takodje uvecan za 100 dinara, i na njemu pise "Naknada za uslugu snimanja sadrzaja" koju nikada nisam aktivirao jer IPTV i ne koristim (imam kablovsku). Zvao sam sve svoje drugove i poznanike koji imaju Lelekom IPTV i svima se fakturise ova usluga iako je niko ne koristi niti se bilo ko od njih prijavio za ovu uslugu. Pa ljudi moji ovi LOPOVI iz LELEKOMA nas pljackaju na svakom koraku. Idem danas da im se n....bem majke jer im vec mesecima placam nesto sto niti sam aktivirao niti koristio.

Pričalo se o tome i ranije, kada je isticala promocija usluge za snimanje (negde paralelno sa isticanjem promocije HBO), ostala je svima aktivirana. Pisalo je to i na onim "obaveštenjima". Sad ne znam kako se to zalomilo i tebi koji nemaš IPTV...

Pričalo se o tome i ranije, kada je isticala promocija usluge za snimanje (negde paralelno sa isticanjem promocije HBO), ostala je svima aktivirana. Pisalo je to i na onim "obaveštenjima". Sad ne znam kako se to zalomilo i tebi koji nemaš IPTV...

Imam IPTV u okviru BOX 4 paketa ali ga ne koristim i nikada nisam aktivirao ovu uslugu. Postoji li mogucnost da se odjavi ova usluga ili moram da placam harac sve do isteka ugovora ?

Ako imaš Box4 u okviru njega ti je default i IPTV koji ti ne treba ni za krasni K.
Dakle, harač plaćati moraš, inače ćeš kadiji na sud, dok ne budeš do pošljednje pare odležao, ili im nadoknadio štetu koju si im naneo :laugh::wave:

Aman ljudi, čitajte ugovor i gledajte račune. Meni je nakon isteka promocije stigao uvećan račun, ja sam otišao u predviđenom roku za žalbu (piše na računu) do prve poslovnice lelekoma i reklamirao. Stigao mi je novi račun i sve je bilo isključeno. Ja ne mogu da shvatim da neko plaća i 1 rsd više mesecima, ne zna zbog čega, a onda mu padne na pamet da ide da se svađa.

Bio sam u Lelekomu i podneo sam zalbu i kazu je to softverska greska te da je i samom radniku na salteru gde sam podnosio zalbu stizao uvecan racun za ovu uslugu u poslednja dva meseca pa da je i on reklamirao. Sve ce biti reseno ali ce mi biti refundirano samo za poslednja dva meseca jer valjda uvazavaju zalbe samo u tom roku. Problem je sto ovu uslugu placaju na hiljade ljudi a da o tome pojma nemaju niti uslugu koriste pa ko primeti i zali se njemu prestaju da fakturisu a ko se ne zali njega ce da j_bu do besvesti. Pa to samo u ovoj zemlji cuda moze da se desi.

Pa šta si mislio, za šta svetina služi, nego za jahanje!?
Ja sam svesno is avesno uzeo IPTV, ali bolje da nisam.:banana::wall:

Vrh Dno