Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Nemački dokumentarno edukativni tv kanal DaVinci Learning uskoro će započeti sa emitovanjem programa i na srpskom jeziku.Televizijski kanal je posvećen mlađim gledaocima te emituje uglavnom edukativne sadržaje.

I dalje cekam stb, da li je moguce, sad ce mesec dana, ima li neko novosti?

I dalje cekam stb, da li je moguce, sad ce mesec dana, ima li neko novosti?

dude...ja sam cekao dodatni stb 5 meseci.
Napisao sam im vrlo lep mejl pocetkom maja gde sam naveo da je cisto ludilo da cekam 5 meseci stb i da cu odsad krenuti svakodnevno da im saljem mejlove. Ne znam da li je bio u pitanju ton mejla, ali posle dva dana su me nazvali i rekli da su obezbedili taj stb. Naravno uredjaj je vec bio koriscen, dobio sam ono sto je neko drugi koristio pa je vratio. Mislim da je to jedini nacin da dobijes stb u ovom trenutku.

Korisnička služba lelekoma je gora od bilo koje druge korisničke službe državne institucije/javnog preduzeća. Iz iskustva znam da je potrebno da se zovu svakodnevno (ili par puta nedeljno ako je nekog sramota, mene nije bilo) i da se problem samo tako može rešiti. Samo istrajno dragane i mislim da ćeš dobiti stb u roku od nedelju do dve dana.

Rekli mi preko maila, da krece isporuka stb uredjaja krajem maja, tacnije za par dana, aj da vidimo i to cudo

Malo sam cackao po opcijama i naletim na zanimljivost
datum isteka ugovora 2030
Treba li se zabrinuti il je to samo onako kao neka greska?
Inace sad sam kopao i po papirima
Ugovor je sklopljen 11/5/2010
Jel to na 1,2 ili 20god?

Prilozi

• iptv.png
    iptv.png
    573.4 KB · Pregleda: 116
To pise i meni,a uzeo sam ga 2009 :p Verovatno i svima,tako da je greska :p

Jel mozda zna neko sta znaci ovo na start screen-u.
Sinoc je radilo sve kako treba.
Jutros upalim tv i nista.
Na ruteru jetspeed ne svetli lan3 i stoji ova slika natv-u.
Dali mozda znaci da se taj uredjaj azurira sam ali sto lan3 nesija onda
ili je nesto crklo.

Prilozi

• Slika1052.jpg
    Slika1052.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 89
Kad kazes resetuj ruter mislis samo on/off ili bas na resset dugme( dali pre toga treba da zapisem neka podesavanja u ruteru )
Mislim nebi da ostanem i bez neta.

nasao sam uputstvo
reset 2 sec
reset 5 factory default
odradio ovaj 2sec
ali nista
posle xx puta amino on/off blinka lan3 kao da prima nesto ali na tv jos uvek ista slika.

Poslednja izmena:
@/\_JoE_/\

Imao sam isti problem, i resio sma na sledeci nacin Uradi sledece. :

1. Iscupaj stb iz stekera
2. Premesti lan kabal koji povezuje adsl ruter sa stb uredjajem sa lan 3 na lan 2
3. Restartuj adsl ruter na reset dugme.
4. Sacekaj da ti se "net proradi"
5. Vrati stb u steker.
6. Opet ce ti se pojaviti logo a ako je sve ok, logo ce se povuci posle par minuta i onda ces trebati da uneses svoju sifru ili ce se automatski pojaviti neki od programa (ako si nastelovao na auto login).

Probao i to
u kombinacjama lan 2 & 3 i nece
ako ga ostavim duze dodje do onog press home or resset.
Ali reset amina svako 4-5-to proradi lampica na ruteru inace nesvetli.

Imam kampanju Click 4 + IPTV, imao sam nekih problema oko onog HBO paketa i otkazao sam ga pre dva dana, ali mi je lik iz poslovnice otkazao i Arenu paket, ne znam iz kog razloga ? Do kada vazi Arena, tj. do kada ce biti beslplatna ? Hitno mi je potreban odgovor, jer jedva cekam da ih dobijem u call centru

Do kraja godine najkraće.

Znaci sad cu da ih zovem i ne znam sta cu im sve reci, nisu mogli da mi odjave HBO dvaputa sam bio u poslovnici. Sta je jos od paketa islo pored osnovnog jel samo jos Arena ?

Do kada vazi Arena, tj. do kada ce biti beslplatna ? Hitno mi je potreban odgovor, jer jedva cekam da ih dobijem u call centru
Biće samo do kraja godine. Tako mi je rekla devojka iz Telekoma.

Definitivno ovaj "projekat IPTV" pokazuje zasti telekom treba prodati sto pre!Oni nista ne mogu da urade kako valja i svakim danom zapravo zaostaju...IPTV se realno nije mrdnuo sa ponudom od pocetka i ocigledno ni ne misle da mrdaju.Sramota...

Vadi ih Arena (pogotovo ako naredne sezone konačno "ukrade" NBA paket, na čemu rade), ali stvarno fali ovih par Viasat-ovih i Fox-ovih kanala. I to što im je HD paket još uvek poprilično tanak.

Najgore u svemu sto su korisnike vezali dugorocnim ugovorima koji ne mogu da se prekinu,tako da nemas pravo zalbe,gledas ono sto ti puste

Što se mene tiče, dokle god su otvorene Arene i imam IPTV za 1 dinar, zadovoljan sam.

Objasni kako ?

Danas sam isao do Telekom poslovnice da se prebacim sa studentskog na paket click4 + HD i kazu parica je 1200m i ne moze?! Centar NS a ne moze iptv HD

Ovo su mi parametri iz havajca

Data Path Fast
Operation Mode G.dmt.bisplus
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 15532 / 1101
Bandwidth Down/Up(kbps) 6144 / 1021
SNR Margin Down/Up(dB) 18.9 / 9.3
Attenuation Down/Up(dB) 12.1 / 7.7
Power Down/Up(dBm) 19.1 / 11.3
CRC Down/Up 0 / 10
FEC Down/Up 0 / 0
HEC Down/Up 0 / 0
System Up Time 5:57:25

Zna li neko da li uopste postoji mogucnost da ja zahtevam da oni meni uopste provere da li je moguce a ne samo da mi od oka kazu niste "crveni" u sistemu?

Danas sam isao do Telekom poslovnice da se prebacim sa studentskog na paket click4 + HD i kazu parica je 1200m i ne moze?! Centar NS a ne moze iptv HD

Ovo su mi parametri iz havajca

Data Path Fast
Operation Mode G.dmt.bisplus
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 15532 / 1101
Bandwidth Down/Up(kbps) 6144 / 1021
SNR Margin Down/Up(dB) 18.9 / 9.3
Attenuation Down/Up(dB) 12.1 / 7.7
Power Down/Up(dBm) 19.1 / 11.3
CRC Down/Up 0 / 10
FEC Down/Up 0 / 0
HEC Down/Up 0 / 0
System Up Time 5:57:25

Zna li neko da li uopste postoji mogucnost da ja zahtevam da oni meni uopste provere da li je moguce a ne samo da mi od oka kazu niste "crveni" u sistemu?

treba ti 12 mbps za HD, a tebi je max 15, mozda bi ti prosao HD+1mbit net, al nisam siguran

evo moji parametri:

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 27788 / 952
Bandwidth Down/Up(kbps) 15997 / 952
SNR Margin Down/Up(dB) 20.6 / 5.4
Attenuation Down/Up(dB) 0.0 / 4.1
Power Down/Up(dBm) 0.0 / 9.3

Imam HD + 4mbit net, a to je ovih 15997 u bandwidth down (12 za HD i 4 za net)

Koliko se ja sećam akcije ADSL 4 + iptv, Arenasport bi trebala da nam treje do isteka dvogodišnjeg ugovora, zar ne? Bilo je naglašeno da dobijamo osnovni paket i arene, dok za HBO i Cinemax nije pisalo ništa, tako da je normalno da smo ih izgubili čim su ispali iz osnovnog paketa. Da li je još neko ovo ovako razumeo?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno