Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ja koliko sam upucen ovoliko:
1.moras da menjas posto si kod oriona
2.moze dodatni stb uredjaj, tacnije moras imati dva
3.uglavnom ne
4.oko 2 sekunde

Energis posalji mi na pm na kom si forumu procitao da je krenula isporuka

Dobili smo novi kanala na 506, Alternativna televizija...bar ima nindža ratnici ako ništa drugo :D

iptv bez problema radi na samsung crt tv, a kad sam iptv povezao na lcd lg ld465 samo se pojavi logo i natpis fs cdn. U cemu je problem ?

Jel ima nekih znakova da cemo ikada mozda dobiti neki novi HD kanal ili ne daj boze HBO HD ako to uopste postoji?

Ma sigurno je u pitanju redovno održavanje higijene kancelarija u Telekomu u vidu usisavanja i brisanja prašine :D

Jel neko ceka stb uredjaje, ili samo ja, kada ce vise, jako, neozbiljno od telekoma

Noviteti na OPEN IPTV

16.05.2011

Unapređenje OPEN IPTV plaforme donosi veliki broj novosti i niz dodatnih usluga koje će korisnicima olakšati kretanje, pretrage i organizovanje TV sadržaja.

Novi grafički interfejs je dizajniran sa ciljem da ponudi novo okruženje i racionalnije korišćenje usluge, a isti kriterijum je korišćen pri kreiranju novog sistema pretrage na usluzi Video na zahtev.

Medju ostalim novi udobnostima, mogućnost kreiranja prečica za omiljene kanale na numeričkoj tastaturi daljniskog upravljača će sigurno obradovati ljubitelje televizije.
baner640.jpg

http://www.open.telekom.rs/iptv/news.aspx?temp=5&cid=45532

Ako sve ostane samo na kozmetici i ukoliko ne uvedu neke kanale koje željno isčekujemo onda džaba im posao.:wall:

Kod mene od jutros oba STB-a ne rade...stanu kod onog fscdn logo-a i ne mrdaju...samo hvali da se sjebali i nema nikad da ih zamene, iovako je nestasica.:mad:

Isti slucaj i kod mene,STB ucita logo, i to je to,posle pise da ne moze da nadje neki URL i da pritiskam HOME dugme

A kod mene, nista novo jos cekam da mi jave da su stigli uredjaji :(

Jutros IPTV nije radio a sada kada je proradio od dva STB-a radi mi samo jedan.:wall: Ovaj drugi što ne radi kada se isčupa iz struje i ponovo upali na uvodnom ekranu mu piše Waiting for networking information from servers a kada treba da se pojavi ekran za unošenje šifre ono se pojavi ona poznata URL greška, bla...bla...bla...:wall: Pokušao sam da zamenim mesta STB-ovima i opet je isto, jedan radi a drugi ne radi.

IPTV epic fail.:smackbum:

Edit :
Zvao sam korisnički servis i tamo su mi rekli da do kraja dana pokušavam sa vremena na vreme da resetujem STB koji ne radi pošto se izlgeda njihova tehnička služba muči da natera sistem da radi.:trust:
Na STB-u koji radi probao sam novu temu i jedino što mogu da kažem da izgleda fensi.:p
Kada se sve sabere džabe su krečili pošto nema novih kanala.:wall:

Poslednja izmena:
Ja ih zvao i rekli da poslali ljude na teren da to srede...samo da ne svate bukvalno teren i opiče basket.;)

Proradio IPTV ponovo... Imao sam isti slucaj kao i ljudi u par postova iznad.
Iskljucio sam napajanje iz STB-a,resetovao sam ADSL ruter,sacekao internet signal i ponovo ukljucio STB.Trebalo mu je nekih par minuta da sve zavrsi ali nakon "upgrade-a" softvera oziveo je ponovo :d

Proradio IPTV ponovo... Imao sam isti slucaj kao i ljudi u par postova iznad.
Iskljucio sam napajanje iz STB-a,resetovao sam ADSL ruter,sacekao internet signal i ponovo ukljucio STB.Trebalo mu je nekih par minuta da sve zavrsi ali nakon "upgrade-a" softvera oziveo je ponovo :d

Ovoga puta sam resetovao i ruter i čak i to nije pomoglo da drugi STB počne da radi.:wall:

Meni slika ide na drugom STB uređaju, a zvuka nema. Resetovao sam i ruter i STB više puta, ali bez pomoći. Neka ideja ili treba da ih zovem?

Kod mene je sve prošlo bez problema. Malo su osvežili izgled menija i konačno dodali prečice za omiljene kanale. Imam neki osećaj da se malo brže menjaju kanali ali to je ipak moj subjektivni osećaj.:wave:

Prijavio sam smetnju juče, rekla je da još ima dosta prijava (očekivano jer sam 15 minuta čekao na javljanje operatera). Posle uobičajne procedure resetovanja svih uređaja (ko da ja to nisam uradio nekoliko puta), samo je uzela MAC broj STB uređaja i verovatno je u toku noći ispravljena greška, jer od jutros ima zvuka.

Meni se jutros sredio zvuk preko antenskog. Isključio sam ponovo STB i pisalo je opet ono nadogradjivanje softvera...kad je to završio dobio sam ton.

Koliko traje nadgradnja softvera.Meni stoji vec 3-4 sata ona slika i kaze ne iskljucuj iz struje.Mislim da je to predugacko.Da li da cekam jos.

Znaci opet prijava kvara,telefoni,cekanje...
Kako se restartuje STB , da li jednostavnim iskljucenjem iz struje?

Poslednja izmena:
Ja mislim da nemas izbora. On sam krece nadogradnju , ne nudi izbor hoces ili neces.

Vrh Dno