Važno obaveštenje
13.05.2011
U utorak 17. maja u periodu od 01:30 do 06.30 časova doći do prekida OPEN IPTV usluge zbog radova na unapređenju platforme.
Ma sigurno je u pitanju redovno održavanje higijene kancelarija u Telekomu u vidu usisavanja i brisanja prašine![]()
Noviteti na OPEN IPTV
16.05.2011
Unapređenje OPEN IPTV plaforme donosi veliki broj novosti i niz dodatnih usluga koje će korisnicima olakšati kretanje, pretrage i organizovanje TV sadržaja.
Novi grafički interfejs je dizajniran sa ciljem da ponudi novo okruženje i racionalnije korišćenje usluge, a isti kriterijum je korišćen pri kreiranju novog sistema pretrage na usluzi Video na zahtev.
Medju ostalim novi udobnostima, mogućnost kreiranja prečica za omiljene kanale na numeričkoj tastaturi daljniskog upravljača će sigurno obradovati ljubitelje televizije.
![]()
Proradio IPTV ponovo... Imao sam isti slucaj kao i ljudi u par postova iznad.
Iskljucio sam napajanje iz STB-a,resetovao sam ADSL ruter,sacekao internet signal i ponovo ukljucio STB.Trebalo mu je nekih par minuta da sve zavrsi ali nakon "upgrade-a" softvera oziveo je ponovo :d
Jel ta nadogradnja ova mogucnost da promenis izgled menija ili da dodelis precice programima?Koliko traje nadgradnja softvera.Meni stoji vec 3-4 sata ona slika i kaze ne iskljucuj iz struje.Mislim da je to predugacko.Da li da cekam jos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari