Šta je novo?

TRUE lapping...

stavicu ga na 500x7 pa cemo videti kako ce onda da krcka :)
ovako mu je fino

a koji ventilator imas na TRUE?

sramota me za onaj screenshot, mislice ljudi da lazem :)

evo prime95, poslednja verzija, small fft's

Auu pa ovo mi izgledaju vanzemaljske temperature, sjajno ako je tako. Kod mene E6400 isto na 3,2GHz na def naponu sa Vendettom 2 u orthos blend testu oko 56C...

btw svaka cast za poliranje stvarno ste to lepo uradili

Poslednja izmena:
Auu pa ovo mi izgledaju vanzemaljske temperature, sjajno ako je tako. Kod mene E6400 isto na 3,2GHz na def naponu sa Vendettom 2 u orthos blend testu oko 56C...
Kod mene 6300 na 3000 isto def V ide nekih 52-54 sa ifx!

nemoj sada da se vadis :) kao moj zalman je kool :D

nije isto 45nm dual i 45nm quad zar ne

Koji zalman?! :D Btw nije isto ali je mnogo veća razlika između 65 i 45 mikrona :wave: I nemoj tu da mi se izvlačiš nego pričaj kada donosim kuler na obradu (ostaviću vam ocz freeze sve sto preostane kao isplatu) :d

ne znam ko je video prvi screenshot :) samo tada je bilo u sobi malo hladnije sigurno ispod 20 C
ovde sam vec zagrejao sobu, mozda nekih 23-24 C

a ko ne veruje moze da dodje uzivo da vidi, nemam sta da krijem
Kod mene 6300 na 3000 isto def V ide nekih 52-54 sa ifx!
Koji zalman?! :D Btw nije isto ali je mnogo veća razlika između 65 i 45 mikrona :wave: I nemoj tu da mi se izvlačiš nego pričaj kada donosim kuler na obradu (ostaviću vam ocz freeze sve sto preostane kao isplatu) :d
kako koji zalman :)

proday.png

Vlado samo nabavi smirgle, ostalo cemo mi :smoke:

Poslednja izmena:
ne znam ko je video prvi screenshot :) samo tada je bilo u sobi malo hladnije sigurno ispod 20 C
ovde sam vec zagrejao sobu, mozda nekih 23-24 C

a ko ne veruje moze da dodje uzivo da vidi, nemam sta da krijem

Ja ti verujem :) nego samo sam se zacudio jer quad core na istoj frekvenciji kao moj dual a tolika manja temperatura, stvarno super. Ali naravno kao sto kaze Proday tu je i razlika izmedju 65nm i 45-a, ALI tu je i lepo doterani True Black ;) pa to dodatno , je li, daje super rezultat. Pretpostavljam da bi recimo sa Vendettom 2 na tom istom procu bilo 4-5 stepeni vise bar.

i procesor je ispoliran :)

Odlicne su temp. :) i odlicno je i ispolirano naravno. Ali i ja se moram sloziti da se 65nm mnogo vise greje. Sta vise Illidane imas moje idle temp. ( doduse leti po malo toplijem vremenu :D )

Koliko se u stepenima dobija lappingom True-a, i procesora, mene bi cak vise zanimalo samo lappingom True-a, a da je procesor ne taknut?

IFX sutra dolece kod mene u mashinu, dodushe pre toga ce pasti jedan lep glanc a TRUE ce da ide papa u oglase :)

Jedino mi ove illidan-ove temperature nisu jasne, kod mene je u slicnim uslovima temp na 65 stepeni, dodushe na 3.4 i vecem naponu a i oseti se razlika u proizvodnom procesu ;)

:wave:
Ae ti ganci da mi to probamo prvo uporedo, da naucimo nesto novo... a delom i zbog ovog drugog dela o cemu pises, ni meni se bas ne slaze nesto racunica :)

Ae ti ganci da mi to probamo prvo uporedo, da naucimo nesto novo... a delom i zbog ovog drugog dela o cemu pises, ni meni se bas ne slaze nesto racunica :)

IFX je stigao kao i plocica, sutra rasklapam sve pa mozesh doci po TRUE pa se igraj kolko volish, pa posle toga ide u oglase ;)

:wave:

evo sada je u sobi toplo, u majici sam kratkih rukava

Evo i ja zavrsih :smoke:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    228.6 KB · Pregleda: 158
  • 2.jpg
    2.jpg
    331.2 KB · Pregleda: 108
  • 3.jpg
    3.jpg
    308.1 KB · Pregleda: 157
  • 4.jpg
    4.jpg
    322.7 KB · Pregleda: 123
trebao bih jedan nabaviti mada moram da vidim koliko kod nas to kosta
obicno je za 10-15 evra skuplje

Ovo je bila privremena varijanta, sad ide nešto ozbiljnije, na duže staze :)

mislio je na procesor :)

Nazad
Vrh Dno