Šta je novo?

tritdeset stepeni u hladu ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

macman

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
715
ko sto naslov kaze ... ovih nekoliko dana paklene vrucine sada sam ukljucio komp evo gledam 28c trenutna temperatura vazduha , a cpu u idle 29 - 32c, al eto zanima me kako vi izdrzavate :) i koje su temperature kod vas i da li drzite occ cpu/gpu na ovakvoj vrucini... :mad:

ko sto naslov kaze ... ovih nekoliko dana paklene vrucine sada sam ukljucio komp evo gledam 28c trenutna temperatura vazduha , a cpu u idle 29 - 32c, al eto zanima me kako vi izdrzavate :) i koje su temperature kod vas i da li drzite occ cpu/gpu na ovakvoj vrucini... :mad:

bolje da cutim...
nikako ne mogu da ohladim...

cpu na default u idle 51c(svi programi pokazuju,a u bios-u 35c)
NB isto tako...

meni jedino izgleda pomaze tecni azot...

Meni je isto u idle-u oko 50 stepeni, temperatura u sobi 29.
Srećom nisam ga previše opterećivao ovih dana.

Meni idle-u oko 55, na laptopu inace, secam se proslo leto je bilo oko 46,47

Meni je trenutno 50c idle, mada ima prasine jer ga nisam dugo cistio. Malo produvavanja kompresorom bi spustilo ide temp za barem 5c.

Baš ću da razmišljam o temperaturama komponenti. *** ne mogu sebe da rashladim tako da mi se čisto ye8e za temp računara. Pa nije on mene kupio već ja njega

Slazem se sa gornjim post-om, ali ce se tebi yebati za temp. kompa kada ti igre pocnu zakucavati ili imas kockica/tackica na ekranu. Iskusio sam to na sopstvenoj kozi.

Poslednja izmena:
Laptop, idle oko 60... nema klime u stanu i to je...

Overheating season 2010

Pozdrav Benchovci;

Kao sto svi znamo, dolazi leto, ili, kako bi ja to voleo da nazovem, "sezona pregrevanja". Voleo bih da znam kako se vi borite sa visokim temperaturama komponenata, i da li se uopste borite, ili je i dalje sve kao sto je i pre bilo (npr. klima u sobi odrzava nisku temp.)?

Predlazem da ne sirimo pricu na 100 strana.:wave:

Laptop idle 45C, klima radi non-stop

CPU: 35c idle
GPU: 50c idle

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno