ssingidunum
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.12.2012
- Poena
- 151
200-250e dobro ocuvan sgs2. Odnos cena I ono sta dobijete, mislim da je to vec dugo I bice I dalje best buy mob.
Garancija, promaklo ti za polovno 100€ da navedes koji model je u pitanju![]()
Garancija, promaklo ti za polovno 100€ da navedes koji model je u pitanju![]()
^ Apsolutno se ne slazem za Alcatel.
995 je "bio" odlican telefon za te pare, koristio sam ga par dana. Sto se kvaliteta izrade tice rekao bih da je na zavidnom nivou u toj cenovnoj klasi. Ako je ovaj 997 malo bolji onda je to odlicno.
U Srbiji će sigurno imati bolju prodaju od gs3 i iP5 zajedno. Nije naš standard isti kao na zapadu
U Srbiji će sigurno imati bolju prodaju od gs3 i iP5 zajedno. Nije naš standard isti kao na zapadu
sve zivo na njemu sece
Druze kako mozes da poredis ekran na GNexsu i na 997.Na GNexsu je HD rezolucija najbolji trenutno ekran sem mozda na Optimusu G.Zna se da su boje zivlje na Amoledu sem bele.Zato Gnex kosta 350evra a 997 185evra.Ono sto je isto na Gnexsu i 997 su CPU i 1gb rama a ekran i GPU su bolji na GNexsu.Sto se tice stucanja molio bite da mi objasnis kako to stucne posto 997 nema nijedan lag i sve je exszra fluidno,a poredjenje G300 sa 997 necu uopste komentarisati.Mislim da ipak malo bolje od vas znam sta su softwerski dugmici jer ja koristim Galaxy NexusaPricam o popup prozorima koji se pojjavljuju na ekranu nekako je font ogroman. E sad sto se tice seckanja mozda sam malo preterao evo dosao je tata i uzeo sam ga malo u ruke opet, i ne secka toliko, al mi je ekran jako cudan kad skrolujes settings ostaje onako trag, kontam da je fps bas los, boje isprane, mada ne verujem da bi mi tako lose izgledao da ne koristim Gnexa na kome je sve smooth da bolje ne moze. Evo slikao sam pa uporedite sami. Nije mi pri ruci bolji aparat pa da uslikam lepo...
S leva na desno Gnex, OT997, Galaxy S, G300. Sva osvetljenja su na max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari