Da, Virtycom u Nisu Princo DL za 35din bez i 48din sa kutijicom.
Da, Virtycom u Nisu Princo DL za 35din bez i 48din sa kutijicom.
S obzirom na savet koji su dali Ripperu, definitivno znaju da postoji problem sa diskovima, ali su spremni i na škart.
Meni je kod diska najvaznija trajnost. Prije nekih 5-6 godina kupio sam jedan paket princo diskova, 10 komada u slim kutijicama. Bili su u zutoj kutiji. Na njih sam kod prijatelja narezao deset filmova tada na teac famoznom 40x cd pisacu, znaci nije skart. Svi diskovi su radili super po narezivanju, filmove sam pogledao i diskove u kutijicama stavio u ormar. Tamo su bili par godina i sada ako dva od tih deset rade ja se objesim. Sve i jedan je dobio neku zuckastu boju po jedno 3 cm od vanjskog ruba sa gornje strane a i sloj po kome se pise je nejednake boje. Da napomenem da kod mene nema vlage ili tako necega, ne pusi se... istovremeno imam i maxel diskove iz 95-te, 96-te... koji su dan danas u savrseno citljivom stanju (neke kolekcije fontova).
Ukoliko vam diskovi trebaju za neko kratkorocno arhiviranje onda su ti dl omega i pomoz' Boze, ali ako pravite neku kolekciju ili slicno... bjez' od toga kao djavo od krsta. Licno koristim samo maxel, verbatim, sony i ponekada emtec diskove (oni mi nisu nesto). Nego, zna neko ima li sony dl diskove, nisam ih vidjao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari