Šta je novo?

Trebam vase misljenje

davv

Poštovan
Učlanjen(a)
20.10.2015
Poena
59
Recite mi molim vas, koji je po vama bolji telefon, LG Magna ili samsung s3 neo?

- ako sam pogresio podforum izvanjavam se, jer vise ne znam sta, gde da kacim;)

Promašio si podforum... :) Šta očekuješ od telefona? Da li uzimaš kod operatera? Daj malo više informacija... Koliko para hoćeš da izdvojiš?

Promašio si podforum... :) Šta očekuješ od telefona? Da li uzimaš kod operatera? Daj malo više informacija... Koliko para hoćeš da izdvojiš?

narucio sam u mts telefon 2 hiljade mesecno sa 600 minuta ka svim mrezama 1200 u mts, 1000 poruka i giga ili dva giga interneta.., treba da mi stigne za par dana... sto se tice telefona potreban mi je surf, fejsbuk, kladionica i to bi bilo od prilike to... ali me onako sustinski zanima koji je bolji magna ili s3 neo

Poslednja izmena:
Mala je tu razlika. Ja bih prednost dao s3 neo, zbog više rama.

Mala je tu razlika. Ja bih prednost dao s3 neo, zbog više rama.

zabog pola giga bi dao s3? dobro a reci mi ono razumes li se u procesore, evo recimo lg magna ima 1,3 kvad kor, dok s3 neo ima 1.4 kvad kor.. koja je ubacena tehnologia u procesoru? koja je bolja ? kod s3 i lg magne... to me zanima ?

- inace to je fazon ... ja koristim i5-4690K 3,50ghz kvad kor...a recimo neki drugi tamo koristi amdov FX-8350 okta kor, osmojezgrovni.. koji radi na 4,0ghz ... a i5 nosi bolju tehnologiju bez obzira sto je ovaj amdov na 4.0 ghz i sto je osmojezgrovni..., sto znaci da i5 gazi ovog amda...

Poslednja izmena:
Nije ti neka velika razlika u procesorima a sve aplikacije sada žderu ram, zbog toga bih samo išao na ovaj sa više rama...

Ali već je naučio LG? Ma super je i taj LG.

Bolja je kamera na s3. Magna dobro radi za osnovnu upotrebu surf i dopisivanje, nije za jace igre. Tih 500mb mnogo znaci

Nazad
Vrh Dno