Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Potpuno isto trazim . Istice Omorika M ,24.aprla. Da se ne majem odlaskom u poslovnice trazenjem prenosa broja

Ako neko stvarno nudi soko lite ili soko max 12x1 dinar, i drugih 12 meseci 50% popusta, neka se javi porukom. Trenutno sam u A1 mrezi. Pozdrav.

Ističe mi ugovor u A1 24. aprila, Neo Neo tarifa. Isto imam broj u A1 Neo Surf ističe 21. maja. Preneo bi broj u MTS. Ponuda 12x1 dinar, i drugih 12 meseci 50% popusta bi mi odgovarala idealno.

Imam neki stari paket u a1, rado bih promenio za neki sa vise neta. Uzeo bih i neki telefon do 400e.
Najradije ne bih menjao mrezu, ali bih saslusao i druge opcije.
Hvala unapred.

Pozdrav, 1. Maja mi istice 24. Period u yettelu, a ugovod krajem maja
Trenutno sam na go data sa 50%, ako ima neki agent mozemo se cuti oko obnove
Neke moje potrebe su oko 10gb neta, minuti i poruke minimalno (100-200)

A1. Istekao mi je ugovor u martu. Potrebe za internetom 20-30GB, neograničen pozivi i poruke. Zavisno od ponude, moguće razmatranje prelaska u drugu mrežu.

MTS paket omorika S, ugovor mi istice 26.04, zanima me isti paket sa benefitima uz mogucu kupovinu telefona honor magic 7 lite, Zavisno od ponude, moguce razmatranje prelaska i u drugu mrezu

Mreza je trenutna mts prepaid. Moze se preći u koju god mrezu.
Ja što sam našao najbolje je da pređem u yettell na prepaid, sačekam promociju 50% par dana, zatim pređem na postpaid. Paket mi odgovara Yettell 50. (50GB net-a, razgovori neograničeno.) Nemojte da mi nudite skuplje cene sa većim netom. ovo je ok.

Poslednja izmena:
Ako neki agent mts-a može da mi ponudi prvih 12 meseci za 1 rsd i 50% popusta na preostalih 12 meseci za Omoriku m, neka mi se obrati privatnom porukom. Trenutno sam na besplatnom Mega planu u A1. Hvala na pažnji.

Da se samocitiram iz druge teme:

Da objasnim posto vec preterano brisemo:
Ovo nije tema za diskusije.
Pocecemo rigorozno da kaznjavamo ako nastavite.
Takodje nije servis na zlatnoj tacni gde se uslisuju svacije zelje.
Sto znaci da ako vam se neko javi, blago vama - ako ne, nikom nista.
Naknadno kukanje vam nece nikako pomoci.

Da ponovim iz prvog posta:
Ovo je cisto kanalisanje "nuznog zla" koje prati svaki iole poseceniji IT (i non IT) forum. I to je to, nema "dilova" sa promoterima, nema ekstra usluga zbog Bencha itd...

Hvala na razumevanju

19.4. Omorika S istice, spreman sam da uzmem Soko Max ili Soko lite ukoliko bih dobio 24x50% promociju.

Trenutno A1, NEO Surf. Ističe 23.4. Neka ponuda, bez uređaja, bi dobrodošla. Bilo koja mreža.

Ako neki agent mts-a može da mi ponudi prvih 12 meseci za 1 rsd i 50% popusta na preostalih 12 meseci za Omoriku m, neka mi se obrati privatnom porukom. Trenutno sam na besplatnom Mega planu u A1. Hvala na pažnji.
Takodje sam na Mega planu u A1
Prvenstveno me zanima Soko max 12 meseci 1 rsd i 50% popusta na preostalih 12 meseci.
Ili A1/ yettel najveći paketi ako iko nudi više od standardnih 50% tokom trajanja ugovorne obaveze, to me ne zanima.
Hvala!

Tražim soko lite ili soko max 12x1 dinar, i drugih 12 meseci 50% popusta. Trenutno sam u Yettel mreži Total Data. A1 mi nije interesantan zbog loše pokrivenosti.

Inače sam sa ženom iz Yetela kada sam produžavao ugovor pre dve godine pričao na temu 50% tokom cele ugovorne obaveze i zašto neće da je daju dok se ne podnese zahtev za prelazak u drugu mrežu? Rekla mi je da im je to jedini osnov da daju 50%. Ako pretiš da ćeš da pređeš, a ne stigne zahtev od drugog operatera da treba da te puste, ne mogu da daju. Nažalost tako je i drugačije ne mogu ni u poslovnici, ni preko call centra.

Tako da 50% tokom cele UO imam, to mi je sigurica.

Hvala!

Па кад сви траже да потражим и ја :ROFLMAO:

Узео би сокола лајт или макс за 12х1 динар и 50 посто попуста. Тренутно сам у А1.

Trazim najbolju ponudu u a1 ili prelazim u mts

Trazim i ponudu iz yettela

Vlasnik sam mts broja 20 godina, zadnjih 4 godina koristim prepaid, pre toga je broj bio na postpaid. Interesantne su mi sve ponude za ponovno aktiviranje postpaid usluge. Najviše bi mi odgovarala ponuda Omorika S, 12 mes po 1 dinar i 12 mes 50%.
Naravno ponude drugih operatera u navedenom cenovnom rangu su dobrodošle.

Vlasnik sam mts broja 20 godina, zadnjih 4 godina koristim prepaid, pre toga je broj bio na postpaid. Interesantne su mi sve ponude za ponovno aktiviranje postpaid usluge. Najviše bi mi odgovarala ponuda Omorika S, 12 mes po 1 dinar i 12 mes 50%.
Naravno ponude drugih operatera u navedenom cenovnom rangu su dobrodošle.
Pa ima i ona Omorika M to Vam je još bolja tarifa .

Trazim ponudu za majku - mts senior tarifa 24x50%. Zena je preko 20 god. u mtsu, nikada nije imala bilo kakav popust. UO za senior tarifu joj istice za nepunih mesec dana. Zbog nedavnog poskupljenja skupo joj je da nastavlja po trenutnoj ceni.

Imam pripejd u A1. Presao bi u Mts na kontrolu troskova sa 50% na 24 meseca. Eventualno bi ostao u A1 ako bi mi neko ponudio Start paket za 50%.
Ne treba mi nista vece,paket je za majku a ona ne trosi ni blizu kvote bilo koje tarife.

Imam jos jedan pripejd na Mts, mozda bi i njega ubacio u Kontrolu troskova.

Istice mi ugovor u A1 24.05.2025 Neo 4. Hteo bih da produzim ugovor ako mi neko ponudi Neo Surf 50% na 24 meseca, ako ne odoh na pripejd.Neka mi se javi neki promoter ako ima ovakvu ponudu.

Ako ima promoter iz yettela neka mi se javi privatnom porukom.

Tata ima govor koji istice pocetkom juna u A1 i hoce da predje u yettel.

Poslednja izmena:
Ako ima neki agent iz A1 neka mi se javi u privatnoj poruci neograničeni minuti, poruke i internet.

Pozdrav. Ako ima neki agent iz Yettela, neka se javi u privatnom porukom. Unapred hvala.

Trenutno mts prepaid, interesuje me Omorika S, 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci 50%

Ako moze da mi se javi Yettel agent

Istekao mi je paket u MTS-u Omorika S. Tražim 12x1 dinar i 12x50% za paket Omorika S i ostanak u MTS-u ili isto to za prelazak u Yettel za paket Yettel 50. Potpuno mi je svejedno koja mreža, malu prednost ima Yettel zbog dobijanja dodatne aplikacije po želji uz ugovor.

Nazad
Vrh Dno