Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Istekao mi je paket u MTS-u Omorika S. Tražim 12x1 dinar i 12x50% za paket Omorika S i ostanak u MTS-u ili isto to za prelazak u Yettel za paket Yettel 50. Potpuno mi je svejedno koja mreža, malu prednost ima Yettel zbog dobijanja dodatne aplikacije po želji uz ugovor.
Rešeno.

Trenutno na mts bez ugovorne obaveze. Zainteresovan za prelazak kod yettel (ovde porodično imamo već 4 broja na ugovorima. Od toga 2 na mom, 2 na supruginom imenu), ili pak A1.

Uslov za paket: bez uredjaja, neograničeni pozivi i poruke ka svima u Srbiji i najmanje 20-50Gb domaćeg interneta i bar 1-5GB u roamingu.
Cenu tokom sva 24 meseca očekujem da bude na nivou od 1500-1900din mesečno.

Najbolja ponuda za neogranicene min internet dakle SVEEE aaaaaa :) nije bitan operater. Ugovor je istekao 24 marta u A1

Istice ugovor u MTS, 10.5, trenutna tarifa Zmaj. Potreban novi paket, pozeljno 300min i poruka, 20-30gb internet. Ocekivana cena tokom trajanja ugovorne obaveze 1000din ili manje

Istice ugovor u MTS, 10.5, trenutna tarifa Zmaj. Potreban novi paket, pozeljno 300min i poruka, 20-30gb internet. Ocekivana cena tokom trajanja ugovorne obaveze 1000din ili manje
Ovo ako dobiješ javi kod ko ti je dao, isto to mi treba, samo u julu.

Istice ugovor u A1 25. maja. Ako neko ima ponudu do 1000 din sa neo minutima i nesto neta, nek se javi. Ili nesto primamljivije. Hvala.

Istice mi ugovona obaveza 1. juna, paket NEO Surf u A1.

Ostao bih na ovom paketu uz dobar popust, ili presao u MTS Omorika S uz 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze.

Molim agente da me kontaktiraju. Hvala.

Istice mi ugovona obaveza 1. juna, paket NEO Surf u A1.

Ostao bih na ovom paketu uz dobar popust, ili presao u MTS Omorika S uz 50% popusta tokom trajanja ugovorne obaveze.

Molim agente da me kontaktiraju. Hvala.
Ja sam juce zavrsio ,za jedan broj. Prenos sa A1 pripejd na Zmaj. Kao ne zna,mora da se konsultuje,pa onda pitanje sa koje mreze prelazim,pa tisina i onda kao eto,moze 50%.

Daju na sve 50%.

Za MTS pripej pa da predjem na postpaid,nije nista dala tj moze 1 mesec za 1din :ROFLMAO: . Znaci morace obrnuto,taj broj da selim u A1.

Ugovor sa A1 mi ističe 16.5. Tražim ponudu za produženje ugovora kod A1, ili eventualno za prelazak kod drugog operatera. Neograničeni minuti i poruke u domaćem saobraćaju, oko 5GB interneta, bez uređaja. Hvala.

Sutra istice Morava paket na jednom broju, ako moze neka me neko kontaktira iz MTS-a, ostala bi Morava i dalje.
Alternativa mi je Yettel prepaid pa 50% na pretplatu

Prešao bi iz Mts-a u A1 ili Yettel, pa ako ima neko dobru ponudu slobodno mi pošaljite.
Ugovor mi istice 5. Juna
Pozdrav

Ugovor mi istice 10. Juna. Total 40 u yetelu, treba mi slican paket u bilo kojoj mrezi, sa ukljucenim internetom u romingu i bez uredjaja.

Istekla UO u mts-u, Kontrola Troškova. Tražim 12x1 dinar i 12x50% za Omoriku S ili 24x50% na Kontrolu Troškova ukoliko je moguće.

Sutra (16. 05.) mi ističe UO u Yettel-u (Go Data). Tražim ponudu za ostanak u Yettel-u (Surf, 20), ili za eventualni prelazak u A1 (Surf, 30). Bez uređaja.

Zanima me koji je najjeftinij paket kod bilo kog od operatera, postpaid. Trebaju mi bukvalno samo neograničeni SMS, to je kartica za alarm. Imam mogućnost za 50% u Yettel, Start paket sa popustom izađe oko 700 rsd mesečno, ali da proverim da nema nešto povoljnije.

Istekao ugovor za Kontrolu troškova u mts-u

Zainteresovan za 50% popusta na Omoriku S

06.06. mi istice ugovor u Yettel-u, Total 40. Obnovio bih ugovor, uz Yettel 100, 6 meseci po dinar i 18 upola cene. Ili bih preneo broj u A1, uz slicne uslove.

Meni je jedan broj na pripejdu u A1 i stigla mi poruka sa ponudom od 50% na NEO 5 ili NEO surf. Inace nisam nista trazio, oni mi sami ponudili.

UO u A1 za 2 broja istice 25.6.
Za prvi broj neogranicene minute i poruke i oko 20gb interneta i neki dodatak za roming(veoma bitno).
Za drugi neograniceno minuti, poruke i internet, bez roming dodatka.
Operater nije bitan, prvih 12 meseci 1 dinar i sledecih 12 50% popusta ili 24 meseca 50% popusta. Hvala unapred!

UO u A1 za 2 broja istice 25.6.
Za prvi broj neogranicene minute i poruke i oko 20gb interneta i neki dodatak za roming(veoma bitno).
Za drugi neograniceno minuti, poruke i internet, bez roming dodatka.
Operater nije bitan, prvih 12 meseci 1 dinar i sledecih 12 50% popusta ili 24 meseca 50% popusta. Hvala unapred!
Reseno

Ugovorna obaveza istekla u A1 (paket neo20), dugogodišnji korisnik. Mogućnost prelaska i kod drugog operatera. Zanima me ponuda sa telefonom iPhone 15(pro) i bez. Hvala

Supruzi ističe obaveza u Yettelu 09. juna, ako ima neki agent koji može za paket Yettel 20 da ponudi ugovor sa 6 x 1 rsd + 18 x 50%, neka se javi.

Istekao ugovor za dva broja u mts (zmaj i omorika m). Zanima me produzetak UO na 24 meseca sa popustom od 50% 24m, ili nesto slicno, ili prelazak u A1 (tarifa neo30) uz slicne popuste.

Nazad
Vrh Dno