Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Posto imamo ne mali broj promotera i agenata prodaje na forumu koji operiraju preko privatnih poruka sa kojima se beskonacno igramo macke i misa, ova tema je pokusaj da se clanovi stave u prvi plan i eventualno dobiju najbolje ponude gde promoteri/agenti nece biti kaznjavani/banovani za nudjenje usluga.
Ukratko, pokusaj regulacije gde je clan foruma u centru paznje.

Koncept je sledeci:

• Clan zeli najbolju ponudu usluge i napise u ovoj temi da trazi ponudu kod odredjenog ili bilo kog provajdera.
  • Promoteri/agenti nude ponude clanu preko privatnih poruka.
  • Clan po zelji izabere najbolju ponudu odnosno najbolja ponuda pobedjuje.
  • U slucaju pozitivnog resenja samo napisite reseno, odradjeno ili slicno da ne bi dobijali naknadne ponude.

Pravila su jednostavna i jasna:

• Samo clanovi smeju da se oglasavaju u ovoj temi sa zahtevima i samo zahtevima, svaka diskusija je zabranjena.
  • Promoteri/agenti mogu slobodno da komuniciraju sa clanovima koji traze ponude i za to nece biti kaznjavani/udaljavani sa foruma.
  • U slucaju javnog oglasavanja (van privatnih poruka) promotera/agenata, isti ce biti momentalno trajno udaljeni sa foruma.
  • U slucaju nudjenja usluga promotera/agenata clanovima koji to nisu zahtevali u ovoj temi, takodje momentalno udaljavanje sa foruma.

Smatram da su pravila jednostavna i jasna, molim da ih se pridrzavate i da ucinimo da svima bude dobro.

Poslednja izmena:
Dobra ideja.
Meni ugovor istice u maju, i posto sam od firme dobio tel i broj koji mogu da koristim koliko hocu, gledam da predjem na neki najosnovniji i vrlo jeftin paket zarad zadrzavanja broja, tipa 100 min, 50 poruka, 2gb neta. Nudi li se to negde ili kod nekog :)

Oko 10. aprila istice postpaid ugovor na a1 zainteresovan za priduzetak ili prelazak kod mts, yettel. Uslov za paket: bez uredjaja, neograniceni pozivi i poruke ka svima u Srbiji i do 10Gb domaceg interneta i da bude cena niza tokom sva 24 meseca i da bude niza od 1300din mesecno.

Broj u Yettel-u bez ugovorne obaveze
Najbolja ponuda za paket uz kupovinu uređaja na rate. Uređaj Honor Magic 7 pro.

Zaboravih da dodam da paket treba da ima barem 300min ili više i 10gb neta ili više.
Neka neki mod spoji poruke molim.

@DukeLander
Tema je ok shvatio pravila. Clan foruma je izeno u kojoj je mrezi sta je trazio. Napisao reseno, sad dolazimo do toga sta je reseno. Tj nas ostale clanove foruma zanima sta je dobio i po kojim uslovima. Zato i sluzi forum da se informisemo o trenutno najboljim uslovima. Uslovi se menaju pa skoro svaki dan i 5% ili 50% popusta nije isto ni zanemarljivo.
Sad nas 10,20, 100 da pisemo i pitamo tog clana sta je dobio bas je bezveze. Pre svega nas forumase zanima cena i popust u odredjenom trenutku.

Napisao reseno, sad dolazimo do toga sta je reseno. Tj nas ostale clanove foruma zanima sta je dobio i po kojim uslovima
Jasno ti je da je to totalno privatna stvar i da niko, pogotovo administracija foruma nema nikakvo pravo da trazi izosenje detalja?
Tacnije, sta vise to je protiv zakonito.
Namerno su takvi detalji izostavljeni u pravilima teme, jer detalje ugovora po pravilu interesuje samo stranke koje su ukljucene ugovorom.
Posto su u pitanju posebni ugovori, iznosenje detalja javno moze dovesti do ponistenja istog ako ponudjivac proceni da mu je time naneta steta jer po ugovoru ima puno pravo na to.
Licno savetujem svima da zadrze detalje za sebe tj da nista ne iznose javnosti iz gore navedenih razloga.
Ukratko, to su osnove etike poslovanja.

@synn Za ličnu korist svakog pojedinca i da nas poštede da idemo u poslovnicu i pretimo raskidom ugovora ili prelaskom na prepaid da bi naposletku dobili ono što smo imali ili želimo. Maksimalno pohvaljujem temu i ideju generalno!

Mts ugovor za postpaid istekao pre dva meseca. Zanima me najbolja ponuda za prelazak u Yettel jer za A1 nisam siguran da ovde ima bas dobru pokrivenost. Paket bi morao da ima neogranicene minute, poruke i dovoljno interneta za neku pristojnu cenu.

Trazim najbolju ponudu za mobilnu telefoniju novi broj kod bilo kog operatera.

Pa onda cemu ova tema?
To je objasnjeno u prvom postu a moj zadnji govori da vi mozete da objavljiete sta hocete sto se tice ugovora ali da su moguce i posledice objavljivanja detalja ugovora.
Moje je da upozorim, ostalo je na vama.

I meni je potreban postpejd paket sa internetom i razgovorima, bez telefonskog uređaja, neka jeftinija varijanta od 5-10gb neta. Podesujem MTS pripejd karticu sa brojem. Hvala.

@DukeLander

Svako ko trazi ponudu treba da postavi jasne zahteve

Koliko je potrebno minuta/poruka , koliko GB , da li je potreban
roming saobracaj ( ZB,EU... ) , sa/bez telefona

Zašto bi morao da postavi jasne zahteve?
Neka se dogovara sa agentom kroz PP.

Ističe mi ugovor sa Jetelom 1. aprila (Totaldata paket) tako da tražim ponude, sva 3 operatora dolaze u obzir.

Ugovor u yettelu mi ističe 1.aprila.Potreban mi je ugovor sa neogranicenim minutima i internet do 10gb i sve to da ne predje 1000 din.

Da li ovde uopste ima nekog od tih promotera obzirom da se niko nije javljao? Iako sam naveo da bih presao u yettel, moze da se javi i neko iz mts-a ako nudi dobre uslove za obnavljanje ugovora za postojece korisnike.

Ističe mi ugovor u aprilu za A1 kućni Net. Hteo bih da ostanem u A1, tj. da produžim ugovor uz neke popuste i promocije..

23. marta mi je istekao ugovor u MTS-u , Soko lite tarifa. Ujedno imam i jos jedan broj u MTS-u koji koristim kome je odavno istekao ugovor -Zmaj tarifa.
Produzio bih oba ugovora isto u MTS-u, mozda bi i ovaj zmaj prebacio na soko lite. Hvala.

Par korisnika nezadovoljni A1 uslugom (prepaid MEGA plan) prešli bi u mts, prvenstveno pripejd ,mada može i dobra postpejd ponuda.

Istekao mi je ugovor u Yetelu pre 2 meseca . Hteo BiH da ostanem i dalje u Yetelu i očekujem ponudu u rangu paketa koji trenutno koristim a to je Total 10 . Bitno mi je da imam 2 premijum aplikacije. Ako ima neki akviziter da se javi cenio BiH da ostanem i dalje u Yetelu. Telefon mi nije potreban .

Tražim ponudu za prelazak iz A1 u mts na soko max tarifu.

Ugovor sa A1 mi ističe 16.5. Tražim ponudu za produženje ugovora kod A1, ili eventualno za prelazak kod drugog operatera. Neograničeni minuti i poruke u domaćem saobraćaju, oko 5GB interneta, bez uređaja. Hvala.

UO sa MTSom mi istice 13.04. Omorika M je tarifa koju sam koristio do sada. Sva 3 operatora dolaze u obzir,odgovaralo bi mi 50% popusta tokom cele Uo

Omorika M u mts-u ističe 19. aprila. Svi operateri dolaze u obzir, telefon mi ne treba, zanima me najpovoljnija ponuda za istu/sličnu tarifu.

Nazad
Vrh Dno