Šta je novo?

Transformers 2007

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Elem, kad sam negde krajem 2006 chuo za najavu ovog filma, odushevio sam se...kad sam onda video trejler iz decembra 2006, zanemeo sam...pre koji dan, skinuh trejler u hd-u, od 180 mega (fps mi bio 2, pa sam konvertovao u avi na pola rezolucije), i malo je reci da sam zanemeo ...znachi dobio sam 10 puta vecu zelju da odgledam ovaj film :)

Sudeci po trejleru, nikad nisam video neshto ovako detaljno i pedantno odradjeno...izvadih nekako bedni screen shot, i obratite paznju na prashinu na optimusovoj nozi...u zivotu nisam video ovakve senke i toliko dinamichkih fragmenata...kao da ima onaj pravi shmek, kariku koja sastavlja animaciju i realnost...

http://www.torrentspy.com/torrent/1208306/Transformers_Trailer_4_mov

Nego, zna li neko kad je premijera? :) takodje, ako neko nadje PRAVI torrent... ;)

Prilozi

• op.jpg
    op.jpg
    292.1 KB · Pregleda: 466
Poslednja izmena:
7.7.2007 do tada ni ne trazi da ga 'gledas'
Inace ako zaista voledes toliko ovi filmic zar ne bi trebao da ga pogledas negde u lepo ozvucenoj sali sa masom drugih manijaka :)

premijera je bila u italiji pre 3 dana na nekom festivalu...

http://www.imdb.com/title/tt0418279/releaseinfo

neko je skoro prichao kako je kupio full hd tv samo da bi gledao finale lige shampiona na premiere hd (nesrecnim sluchajem je premiere hd iskljuchen koji dan pre toga..bedak :D ), tako bih i ja kupio full hd tv da mi neko odmah ponudi hddvd ovog filma :) KO CE CEKATI 7-10 dana? :D

Uh da 7-10 dana, da ne mislis da ce neko pronaci smisao zivota za to vreme, ili da ce cela planeta da se uzdigne na visi nivo postojanja - bah...

Ako hoces skini preqele|ima ih 4| sa neta, ekstra su i objasnjavaju neke stvari kojih nece biti u filmu.

Poslednja izmena:
postoje prequel-i? nisu neki spojleri nadam se? :) I ja ludim od cekanja :)

Prequel u vidu stripova.

Sto se tice onih koji bi da gledaju u bioskopu, na zalost, kod nas ce biti pusteno tek polovinom avgusta. Smor.

premijera je bila u italiji pre 3 dana na nekom festivalu...

http://www.imdb.com/title/tt0418279/releaseinfo

neko je skoro prichao kako je kupio full hd tv samo da bi gledao finale lige shampiona na premiere hd (nesrecnim sluchajem je premiere hd iskljuchen koji dan pre toga..bedak :D ), tako bih i ja kupio full hd tv da mi neko odmah ponudi hddvd ovog filma :) KO CE CEKATI 7-10 dana? :D

idi u bolnicu i plati da ti izazovu vestacku komu na 7 dana i da te onda probude.

:D
Uvek ostaje ona Kartmenova ideja da se ide u planinu na zamrzavanje.Al tesko po ovoj vrucini...ja bi rado pokusao :d a i nemam bog-zna-kakvu planinu u blizini :p

*** kakav je trailer, jedva cekam da gledam film, ovo se isplati samo u HD da se gleda, efekti su aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Najavljena nova serija Transformers, 26 epizoda tokom 2008. plus 90-minutni pilot film.
Pre nego što se obradujete, raskrstili su sa japanskim autorima i u potpunosti produkciju prepustili - sebi :)

Očekivao sam da će film biti težak krš, međutim i nije toliko tragičan. Izgleda zanimljivo. A ostavili su na kraju i mogućnost nastavka.

Marvin, i ja sam se iznenadio na kraju ;) btw, 2009 izlazi drugi deo...bar je tako najavljeno :D

hm... nisam imao pojma da su transformersi kod nas bili ovoliko popularni :) eto, sad ću i ja morati da odgledam film, da vidim to čudo...

btw, vidim da se pojavila i igra... jel to bazirano na ovom filmu?

Da, postoji i igra konzolaskog tipa za decu od 5-12 godina.

Najvece je s*anje sto ce premijera Transformersa u Srbiji biti tek u Augustu, (Simpsonse cemo videti na velikom platnu pre Optimusa, Bumblebeeja i ostale ekipe sa Cybertorona.. ) ali ono cega se najvise bojim, ono ode cega bezim ko djavo od krsta, jeste da ovi nasi *****i ne sinhronizuju film na srpski. Zbog sinhronizacija nisam gledao Ice Age 2, TMNT... bogu se molim da film bude na engleskom.

Nemoj mi reci da TMNT nisi gledao samo zbog sinhronizacije ?!? :D Pa ne bi ga gledao ni da je bio 3D !!! :D Bre, TOTALNO film za JAKO MALU decu :p ROFL...zbog sinhronizacije hahahah

edit: NHF covek, ali mi je to zvucalo kao u fazonu "nisam gledao barbie the movie samo zato sto su projekcije bile do 7 uvece " :d

Poslednja izmena:
transformersi jesu malo za decu ali ***a :)

Btw, preporuchujem sledece animirane filmove

- iron giant
- final fantasy 7 - advent children
- appleseed 2004
- casshern

ovo su sf crtaci, poslednja tri su japanci (ludi japanci...)

Najavljena nova serija Transformers, 26 epizoda tokom 2008. plus 90-minutni pilot film.
Pre nego što se obradujete, raskrstili su sa japanskim autorima i u potpunosti produkciju prepustili - sebi :)

Ovo je super vest, nego me zanima jedna stvar, da li ce ovo biti animirana serija ili live action sa tonama CGI skvenca u kojima ce biti iskorisceni modeli robota koji su se pojavili u filmu?

transformersi jesu malo za decu ali ***a :)

Btw, preporuchujem sledece animirane filmove

- iron giant
- final fantasy 7 - advent children
- appleseed 2004
- casshern

ovo su sf crtaci, poslednja tri su japanci (ludi japanci...)

Kad smo vec krenuli:

- Wonderfull days
- Titan A.E.

itd itd

jos kad bi FF7 bio crtac, a ne najbrutalniji domaci zadatak za celu CGI industriju i ostvarenje sa vilicopadnom 3D animacijom...ni appleseed ne zaostaje puno iza njega, mozda ce neko reci da mu je jos bolji...

jel enko gledao film sta kazu kritike mad sta god da kazu ja gledam treiler jednom dnevno mislim da mora da bude strava
world will be transformed 7.4.7
hi I am Optimus Prime:wave:

ps. ste zagledali kamione po kvartu mozda se krije tu negde

Poslednja izmena:
Ima neki strip da se skine sa neta, koji je uvod u film... Nasao sam ga, bas cu da ga pogledam pa da prenesem utiske...

jel enko gledao film sta kazu kritike mad sta god da kazu ja gledam treiler jednom dnevno mislim da mora da bude strava
world will be transformed 7.4.7
hi I am Optimus Prime:wave:

ps. ste zagledali kamione po kvartu mozda se krije tu negde

kritike kazu: "Hi, I am optimus prime, I am a robot, I don't drink, I don't get laid, I don't have fun, I can destroy your city - but I can't get laid - bummer :( :wall: "

Nazad
Vrh Dno