Šta je novo?

Transformers 2 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
Ijao koja filmcina. Sad sam dosao iz Rode. Film traje 147 minuta od kojih je 70% akcija a 30% nikad bolje fore i provale. Efekti su nenormalno dobro odradjeni i verujem da su pukli gomilu para na ovaj film. Od ovoga nije moglo bolje.

hmm sad samo da se jave oni koji imaju istetoviranog optimusa i da kazu kako je djubre :) ja sam mlad pa nisam toliko pratio transformerse :(
meni je bio dobar i prvi deo e sad ovaj planiram da gledam u bioskopu kad dodje u pancevo bolje da dam 200 300 din nego da cekam kada ce izadje u HD i opet to nece biti kako u bioskopu :)
ajde i drugi nek napishu svoje ustike ja pishem cim ga pogledam :)

Pa da, vi koji imate bioskop u gradu mozete i da gledate film.. ;( Stvarno ne razumem neke stvari u NS.. pih.

Zar nije premijera zakazana za 26. Jun, ili sam ja utripovao neshto?

Film realno izuva. Ima toliko odlichnih borbi Transformera, samo scena u shumi je bolja nego ceo prvi film :d

Hmm okej, za Terminatora mogu razumem otvaranje nove teme jer je ocigledno da se neki moderatori pale na istog. Ali ako cete za svaki novi SF film da otvarate novu temu onda stvarno.

I ako je stvarno tako sramota je Transformers dobio svoju temu a Star Trek nije kad se pojavio (mislim da je suvishno objasnjavati koliko je Star Trek znacajnija fransiza od Transformera).

Inace film nisam gledao, cekam da pocne Kolosej da ga daje u 3D varijanti posto je Bej snimio bukvalno dve verzije filma. Tako da ste se svi vi nestrpljivi zestoko za****** sto ste gledali obicnu verziju :p.

Edit:

Izgleda nista od 3D verzije. Ne pishe im nista o tome na sajtu :(.

Poslednja izmena:
upste mi nije jasan ovoliki hajp oko transformera koji je igrani film za decu sa sf tematikom, takodje i hajp oko terminatora 4 koji je njesra...kriterijumi su vam znatno pali...verovatno iz ocaja zbog nedostatka kvalitetnog SF-a.
U poslednje vreme jedino Star Treck zasluzuje komentar...

Poslednja izmena:
Ukusi se razlikuju... meni je novi Star Trek totalno retardirano ostvarenje koji ne poseduje ništa osim efekata. Transformersi barem nikada nisu pretendovali na inteligentne zaplete.

Poslednja izmena:
Ukusi se razlikuju... meni je novi Star Trek totalno retardirano ostvarenje koji ne poseduje ništa osim efekata. Transformersi barem nikada nisu pretendovali na inteligentne zaplete.

naravno ukusi su razliciti.
Ovaj Strar Treck jeste malo komercijalizovao pricu i izgubio dosta od samog duha franšize praveci od kapetana Kirka briljantin i John Travoltu, zatim taj pateticni americku patriotizam...daleko od toga da je to SF koji je vredan pažnje poput recimo Aliena ili Star Warsa, Ridicka ili I robot, AI....da ne nabrajam dalje....

Ovi transformersi su igracke koje se pretvraju u automobile zajedno sa svojim prijateljima tinejdžerima...mislim koliko god da su efekti spektakularni sve mi je to :wc:

Ko ne voli Transformerse, izlaz iz teme je ---->

ko kaze da komentar mora biti pozitivan...tema je o filmu a komentar zavisi od filama koji je.... dobar deciji film..eto jel sad smem da ostanem na diskusiji ili zoves megatrona?

Moj covek, kratko i jednostavno :)

Kako neki ljudi moraju da hejtuju pa to je strasno. Zasto vam smeta Transformers 2 tema a Terminator 4 i Star trek ne? Jel je ova tema manje vaznije od tih ili sta, nije mi jasno. Temu sam otvorio da bi ljudi podelili utiske o filmu, a ne hejt ljudi koji ne vole transformerse i nisu ni pogledali drugi deo. To mi uopste ne treba. Ne mogu da vam zabranim da hejtujete ali ne vidim stvarno poentu istog.

Moj covek, kratko i jednostavno :)

Kako neki ljudi moraju da hejtuju pa to je strasno. Zasto vam smeta Transformers 2 tema a Terminator 4 i Star trek ne? Jel je ova tema manje vaznije od tih ili sta, nije mi jasno. Temu sam otvorio da bi ljudi podelili utiske o filmu, a ne hejt ljudi koji ne vole transformerse i nisu ni pogledali drugi deo. To mi uopste ne treba. Ne mogu da vam zabranim da hejtujete ali ne vidim stvarno poentu istog.

o boze...zasto ja ne bih podelio misljenje sa vama o tome da smatram da je film njesra...jel to hejt?
Isto bih ja pitao zasto otvarate temu samo da bi ste dizali hajp za nesto sto je njesra?
Teme se otvaraju da bi se o njima podelilo misljenje a ne da bi se o predmetu teme pisalo u afirmativnom tonu? OK?
Nema poente teme ako je tema samo za one kojima se nesto svidja, ja sam svoj utisak o filmu izneo a kome se to ne svidja, sto rece Darius III izlaz je------>

o boze...zasto ja ne bih podelio misljenje sa vama o tome da smatram da je film njesra...jel to hejt?
Isto bih ja pitao zasto otvarate temu samo da bi ste dizali hajp za nesto sto je njesra?
Teme se otvaraju da bi se o njima podelilo misljenje a ne da bi se o predmetu teme pisalo u afirmativnom tonu? OK?
Nema poente teme ako je tema samo za one kojima se nesto svidja, ja sam svoj utisak o filmu izneo a kome se to ne svidja, sto rece Darius III izlaz je------>

Reci mi jel si odgledao film? Hejt se odnosio na likove koji nisu odgledali drugi deo i koji ne planiraju da ga odgledaju, a vec pricaju gluposti o istom kao i ti. Naravno da uvazavam misljenje ljudi koji su gledali pretpremijeru i kojim se nije svideo film, gde si video da sam naglasio suprotno? Realno ne vidim korist od tvojeg ostajanja na temi, dao si svoje misljenje da ne volis transformerse, a razlog tvog ostajanja dalje ne vidim osim da se ponavljas i da ubedjujes druge ljude kako je film njesra. Hvala i dovidjenja.

Reci mi jel si odgledao film? Hejt se odnosio na likove koji nisu odgledali drugi deo i koji ne planiraju da ga odgledaju, a vec pricaju gluposti o istom kao i ti. Naravno da uvazavam misljenje ljudi koji su gledali pretpremijeru i kojim se nije svideo film, gde si video da sam naglasio suprotno? Realno ne vidim korist od tvojeg ostajanja na temi, dao si svoje misljenje da ne volis transformerse, a razlog tvog ostajanja dalje ne vidim osim da se ponavljas i da ubedjujes druge ljude kako je film njesra. Hvala i dovidjenja.

evo idem posto me tema zainteresovala kao nesto sto je los SF, pa ko velim, da podelim misljenje a nikako da ubedjujem bilo koga u bilo sta...
Nemoj se brinuti za ljubitelje transformersa, onaj ko voli transformerse obozavace i transformerse 2 i sledeci put naznaci da je tema samo za one kojima se svidja film (transformersi) :S:

Ako bi moglo bez svađe i flejma, tema je u startu na granici pravila. Jedino što možete da postignete svađanjem je da se više neće dozvoljavati nikakve teme sa filmovima.

Držite se Transformersa.

Hvala.

Ja sam odgledao trejlere *sro sam se koliko je dobro, mozda sutra zapalim za BG u Tuck :p

Poslednja izmena:
e a kakav je ovaj novi kolosej u uscu? Jel bolji od delte ili tucka?

Transformersi su moja ljubav iz detinjstva, imao sam ih 60-ak (da, da imao sam sve Konstraktikone i drzao sam ih u formi Devastatora). Meni je sama ideja da se snimi film o njima bila vrh, prvi film sam gledao na jednom dahu, a drugi je po meni josh bolji!

Ko se seca T1 na RTS-u zna da originalni Transformersi nisu imali neku posebnu prichu i da su imali zaista chudan humor :d E sad, svako ko nije fan Transformersa ce reci da je ovaj film kao i svi blockbusteri Majkla Beja - mnogo efekata, onelineri, eksplozije i slaba pricha. Ja mogu da kazem da je ovaj film ispunio sva moja ochekivanja i da je neka prevazishao.

I da, ovaj film samo u bioskopu (dok ne izadje neki FullHD rip)! :smash:

Poslednja izmena:
e a kakav je ovaj novi kolosej u uscu? Jel bolji od delte ili tucka?

Tak je odavno ispao iz top lige.
Za Kolosej kazu da je slican kao Ster sinema, ali je nesto bolje opremljen, i sto je jos bitnije jeftiniji je od oba pomenuta.
Inace Ster je super.

Da, sad su top3 bioskopa Roda, Ster i Kolosej.

Ako imate nekih pola sata vremena odslusajte ovo. Radi se o analizi filma. Mislim da je veoma dobro uradjeno.

http://my.spill.com/profiles/blogs/transformers-revenge-of-the-56

evo da ne pisem moj komentar na ovo posto sam ga vec napisao na rur-u .

"Odslusao sam ceo klip. Za 90% stvari su u pravu. Jeste previse akcije ima, jeste nema neke radnje, jeste neke fore su glupe,iako su se ljudi u bioskopu smejali na njih. Zapravo ljudi su se smejali na svaku odvalu, ali sta iz toga da zakljucim? Da su ljudi koji gledaju film gluplji od ovih koji ga komentarisu? Jednostavno je takva situacija u bioskopu. Kazu da je moglo mnogo bolje, tacno je, ali kad bi neko drugi rezirao film. Film nije ispunio ocekivanja pa sta, kao da se to prvi put dogadja u filmskoj industriji. Da li zalim sto sam ga odgledao? Nikako. Film mi je pruzio dobru zabavu sa tim akcionim scenama ma koliko besmislene one bile.

Problem je sto je ljudima lestvica za filmove nesto visa nego ranije. Svi zele da gledaju kvalitetne filmove i da imaju pametne diskusije o njima. Zasto to ocekujete od svakog filma?"

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno