Šta je novo?

transcend eksterni HDD

veljabeograd

Cenjen
Učlanjen(a)
26.07.2010
Poena
154
imam transcend od 300gb i javlja mi se jedan problem....kad prebacujem s kompa na transcend film koji je u hd formatu,meni non stop pokazuje da nemam mesta na hardu iako mi je slobodno preko 50 gb?
znali neko u cemu je problem?

Koji je file system na hardu?

Ako je FAT32, a taj fajl je veći od 4GB nećeš moći da prekopiraš film. Maksimalna veličina fajla za FAT32 je ograničena na 4gb.

LINK

:type:
- Desni klik na hdd
- klikni na propreties
- pogledaj atačment

pozdrav :)

Prilozi

• 01.png
    01.png
    221.4 KB · Pregleda: 60
Evo imam i ja pitanje. Posedujem transcend od 500 gb eksterni hard disk (onaj gumeni). On je NTFS i zanima me kako da ga prebacim na FAT32 ali da zadrzim sve fajlove na njemu?
P.S. Ne razumem se toliko u particije tako da sam noob :D

Evo imam i ja pitanje. Posedujem transcend od 500 gb eksterni hard disk (onaj gumeni). On je NTFS i zanima me kako da ga prebacim na FAT32 ali da zadrzim sve fajlove na njemu?

Zašto bi prebacivao na FAT 32

Ps3 je jedan razlog.
Mada mozda je i najbolje da kupim hard novi za njega

NTFS je mnogo napredniji file system od FAT32 i pozeljno ga je uvek koristiti.

Nikako. Jedino kopiras sve na drugi hard, formatiras u FAT32 i vratis podatke. Ali svi podaci velicine preko 2gb nece stati na njega.

imam jos jedan problem s ovim hardom,neke fajlove nemoze da ucita(vecinom su wmv,mada ima i nekih avi) a neke ucita bez problema....probao sam da sve te fajlove sto nemoze da ucita da rename u avi,mpg ili mpeg al i dalje nista,pa me interresuje dal ima neka fora da se "razbije "taj problem?

Dosta ljudi ima problem sa tim transcedentima(ja sam razmisljao o njemu ) al na vreme sam odustao

Nazad
Vrh Dno