Prospero je napisao(la):Koji sajt, ajde daj adresu, ocu i ja da se edukujem...
nidzoni je napisao(la):neko se garant zezao
Pa jel namerno ovo radi iz *******cije ili je covek operisan od svega lepogBane® je napisao(la):Ljudi šta da vam kažem, ja znam ko je taj lik, niko se ne zeza i vaše reči ovde su za njega komplimenti(koji je to retard), verujte mi...
Ma budala, zapeo već 10 godina da se bavi računarima, ne znam zašto. Rezultati su slični kao kada bih ja krenuo da se bavim umetničkim klizanjem... Ali ja za razliku od njega kapiram da sam netalenat za neke stvarimulder_ je napisao(la):...
Pa jel namerno ovo radi iz *******cije ili je covek operisan od svega lepog?
:?: :?: :?: :?: :?: :S :SRAZLIKA IZMEDJU NABAVNE(1000) I PRODAJNE CENE(1050)=50%=25+AKO DRZITE DVOCAS=5(50%+2,5)+RAZNE USLUGE:1h=OKO5(50%=+2,5)
ma nas ima vise slika ali njihov ima lepse bojezaghy je napisao(la):type; Evo da doprinesem, jednog sajta koji ste možda već videli, ali stvarno vredi svakog bajta ...
WebtekSystems
Inače kultni sajt, a da stvar bude crnja ni ovaj naš ne zaostaje mnogo. I mi konja za trku imamo :whip .
:beat: :beat: :beat: e odavno nije bilo ovako zanimljivog threada! zAo mi je samo sto ne mogu da nadjem svoje favorite...ljtruba je napisao(la):sigurno se sad raduje jer mu je skocila poseta
zaghy je napisao(la):type; Evo da doprinesem, jednog sajta koji ste možda već videli, ali stvarno vredi svakog bajta ...
WebtekSystems
Inače kultni sajt, a da stvar bude crnja ni ovaj naš ne zaostaje mnogo. I mi konja za trku imamo :whip .
Bane® je napisao(la):Ljudi šta da vam kažem, ja znam ko je taj lik, niko se ne zeza i vaše reči ovde su za njega komplimenti(koji je to retard), verujte mi...
Crni je napisao(la):
Ona shupa (pardon, garaza) mi deluje kao da se unutra prodaje burek ili u najboljem slucaju neki shrafovi ili auto-delovi :mrgreen:...
mulder_ je napisao(la):Rado bih dao svoj doprinos ali sam zagubio sajt Laser Brke Topalovica ctp; :beat: :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari