Šta je novo?

Tragicno gloop sajt

Filo

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
710
Morao sam da objavim siroj javnosti postojanje OVOG sajta

ako neko zna za neki isto tako kvalitetno gloop sajt neka podeli radost sa ostatkom foruma! cheers

uh sunce ti je... odavno ovako nesto nisam video...Inace odlicna tema.Rado bih dao svoj doprinos ali sam zagubio sajt Laser Brke Topalovica ctp; :beat: :mrgreen:

E, ali pazite taj prefinjeni jezik i stil na "sajtu" :d

najjace mi je ovo : kompjuter shop" na vratima :beat: :beat: :happy:

Koji sajt, ajde daj adresu, ocu i ja da se edukujem...

Prospero je napisao(la):
Koji sajt, ajde daj adresu, ocu i ja da se edukujem...

Pa imas adresu samo je zamarkirana pod OVAJ u Filo-vom postu...

Sto se sajta tice, ja zapravo mislim da je pravo malo remek delo, jer covek zaista treba mnoooogo da se potrudi da bi ovako nesto napravio... Nije dovoljno samo da bude totalno operisan od ukusa, mora da ima i talenta za ruzno O:)

neko se garant zezao

Ljudi šta da vam kažem, ja znam ko je taj lik, niko se ne zeza i vaše reči ovde su za njega komplimenti(koji je to retard), verujte mi :)...

Pa ovo "remek-delo" zasluzuje zlatnu medalju za postizanje rekordnog osecaja mucnine i odbojnosti. :d
ps ili Nobelovu nagradu za prakticnu primenu antitalenta ;P
pps ili bar Oskara u kategoriji neukusa :with:

Bane® je napisao(la):
Ljudi šta da vam kažem, ja znam ko je taj lik, niko se ne zeza i vaše reči ovde su za njega komplimenti(koji je to retard), verujte mi :)...
Pa jel namerno ovo radi iz *******cije ili je covek operisan od svega lepog :rolleyes: ?

mulder_ je napisao(la):
...

Pa jel namerno ovo radi iz *******cije ili je covek operisan od svega lepog :rolleyes: ?
Ma budala, zapeo već 10 godina da se bavi računarima, ne znam zašto. Rezultati su slični kao kada bih ja krenuo da se bavim umetničkim klizanjem... Ali ja za razliku od njega kapiram da sam netalenat za neke stvari :)...

samo sam hteo da kazem "eto ko se sve bavi racunarima danas".
A mozda je i on medju clanovima Bencha? :D

a jel ih neko nekad slucajno zvao?
mozda bi mogli da mi objasne sledecu "formulu" sa sajta

RAZLIKA IZMEDJU NABAVNE(1000) I PRODAJNE CENE(1050)=50%=25+AKO DRZITE DVOCAS=5(50%+2,5)+RAZNE USLUGE:1h=OKO5(50%=+2,5)
:?: :?: :?: :?: :?: :S :S

au. kakav snazan bol. au. strasno. mislim da ce mi trebati doktor posle ovako necega...

Da "sajt" postoji vec godinama i mislim da tu ima elemenata za angazovanje zdravstvenih radnika i socijalnog!

"Gde je da je, `ladno mu je !"

type; Evo da doprinesem, jednog sajta koji ste možda već videli, ali stvarno vredi svakog bajta ...

WebtekSystems

Inače kultni sajt, a da stvar bude crnja ni ovaj naš ne zaostaje mnogo. I mi konja za trku imamo :whip .

Očito da urednik sajta od svog html-a zna samo za slike i 'mailto' hyperlink.

Ja nigde ne vidim normalan hyperlink, a o tablama da i ne govorimo... Lele... :mrgreen:

...ja nikako da vidim ovo remek delo..stalno je "trenutno nedostupan" ...mora da se nadgradjuje :D :D

zaghy je napisao(la):
type; Evo da doprinesem, jednog sajta koji ste možda već videli, ali stvarno vredi svakog bajta ...

WebtekSystems

Inače kultni sajt, a da stvar bude crnja ni ovaj naš ne zaostaje mnogo. I mi konja za trku imamo :whip .
ma nas ima vise slika ali njihov ima lepse boje :)
a imamo mi jos aduta ;)

ljtruba je napisao(la):
sigurno se sad raduje jer mu je skocila poseta
:beat: :beat: :beat: e odavno nije bilo ovako zanimljivog threada! zAo mi je samo sto ne mogu da nadjem svoje favorite...

Skontajte onaj nazovimo baner na vrhu. Neverovatno.

Skontajte tek onaj ogavni brojac na dnu stranice. Mislim stvarno, ovo je napravljeno da te zaboli glava cim ugledas

zaghy je napisao(la):

WebtekSystems

Ne mogu da verujem da ovaj gari sebe naziva "hot" profesionalcem. Sramota. :S

Sve je u paketu retardirano. :S

Bane® je napisao(la):

Znam ga i ja...kompletni retard a uz to i do j@j@ prevarant :evil: , mislim pokusao je ali... ctp;

:)
Ona shupa (pardon, garaza) mi deluje kao da se unutra prodaje burek ili u najboljem slucaju neki shrafovi ili auto-delovi :mrgreen:...

Crni je napisao(la):
:)
Ona shupa (pardon, garaza) mi deluje kao da se unutra prodaje burek ili u najboljem slucaju neki shrafovi ili auto-delovi :mrgreen:...

BUTIK PRODAJA KOMPJUTERA

KOMPJUT-
ER-SHOP

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Plakanje...

mulder_ je napisao(la):
Rado bih dao svoj doprinos ali sam zagubio sajt Laser Brke Topalovica ctp; :beat: :mrgreen:

Izvol'te... http://www.suonline.net/~laser type;

Posetite i http://www.kajmak.biz :beat:

Dobro, ali se ovaj Brka(valjda) zayebava!

Vrh Dno