hvala za preporuku (video sam da intersport ima akciju sad), ja sam u mogucoj potrazi za patikama za beton. imam nike revolution 6, koje su mi vrh udobne i sve (mada ja trcim trejl najvise), ali sam se prijavio za bokeski maraton (ceo i moj prvi) sredinom decembra i sad mi neki crv ne da mira da te budget patike nece biti dovoljne

kontam da cu odem sutra do intera da vidim sta imaju, pa da testiram na bgd polumaratonu
Nisam probao Revolution 6, imao sam jedna prethodni model, ne sećam se broja, one što imaju dve zig-zag linije na djonu. Skromna patika i za every day walk. Za trčanje su bile katastrofa. Možda je šestica mnogo napredovala ili samo nisi probao bolje
S obzirom da ćeš sada da trčiš polutku, a u decembru 42km, pretpostavljam da imaš dosta kilometara u nogama. Ako za 42km ne juriš vreme (prvi je, nadam se da ne

), čak i Clifton 9 (patofne, što bi
@nidza rekao) mogu da budu super udobno rešenje, ali za 3.000 dinara više Mach X2 je definitivno bolja patika.
Što se razradjivanja patike tiče, prvo idem 5-6km, drugi put maks 10km, ako je sve ok, mogu kako hoću, ako imam neku sumnju, još nekoliko puta do 10km.
Hoka Mach X ima potencijlanu manu što se udobnosti tiče, mnogo je tanak jezik, pa nekome to može da smeta. Meni ne smeta, samo moram da vodim računa o tenziju pertli.
Prošli mesec u Valensiji smo imali baš žestok pljusak (dva dana pre onog sa 200+ mrtvih), a i kada nije padalo sve je bilo mokro. Sreća da sam spakovao Hoka Mach X, a ne Alphafly 2, jer mi ove druge ozbiljno proklizavaju na vlažnom. Gazim celim stopalom.
Vrtim više brendova i modela, ali na kraju, vidim da jedino Hoka mogu uvek (imam 4 para i bilo koje, bilo kada), dok za ostale sve neko premišljanje. Sada je ponuda stvarno ogromna, svako može da nađe brend i model koji će da mu odgovara.