Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Davno nisam obrunuo neku igru,ali malopre i ovu sam zavrsio tj. sva tri dela!Sasvim pristojna prica i gameplay!Dali je ovo definitivno kraj ili su mozda spominjali neki nastavak?

Još je rano za priču o nastavku ali ja ga očekujem. Nešto što donosi pare mora da ima nastavak. ;)

Mora da bude nastavak,da vidimo da li su one lopte usisale zemlju.Baš me interesuje kako će ova dvojica da spasu planetu kad to ni jedna rasa do sada nije uspela da uradi.....

Mora da bude nastavak,da vidimo da li su one lopte usisale zemlju.Baš me interesuje kako će ova dvojica da spasu planetu kad to ni jedna rasa do sada nije uspela da uradi.....

Naucite da koristite spoiler tagove. Ima ljudi koji jos nisu zavrsili igru,a ni DLC. Kao recimo ja :)

Kupio sam Dead space 1 na CD i sve je išlo glatko do chapter 9,kada uđem u USM Valor i iz prelaske iz jedne u drugu prostoriju(stalno na istom mestu) igra me izbaci na windows i kaže: Dead space.exe has stopped working.

Jel ima neko ideju šta ovde može da bude problem,da nije do diska pri instalaciji(kupio original),pošto me stalno izbaci na istom mestu.

Ne bih da reinstaliram jer ne znam da li ce to da ispravi problem a već mi je opala kosa od straha pa ne želim ponovo da prolazim kroz agoniju.

Poslednja izmena:
Vidi u Event Viewer-u šta te zeza tom prilikom.

Log Name: Application
Source: Application Error
Date: 29.3.2013 16:54:35
Event ID: 1000
Task Category: (100)
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: Thermaltake
Description:
Faulting application name: Dead Space.exe, version: 1.0.0.222, time stamp: 0x48da0532
Faulting module name: Dead Space.exe, version: 1.0.0.222, time stamp: 0x48da0532
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x006aa823
Faulting process id: 0x1078
Faulting application start time: 0x01ce2c9563a8f177
Faulting application path: D:\Igre\Dead Space.exe
Faulting module path: D:\Igre\Dead Space.exe
Report Id: f3692f89-9888-11e2-b851-902b34d4ffa9

Pa da kažem iskreno meni ovo ne znači mnogo,jel imaš ti neku ideju,mozda se razumes u kompjutere? Ja nisam do sad pojma imao sta je Event Viewer...

Poslednja izmena:
Potraži po netu ovaj exception code. Vidi šta bi moglo biti.

SP1 za WIN7 64bit.... nisam mogao da igram jos neke igre,cim sam ga obrisao sve je bilo ok,valjda ne gubim nesto bitno time sto necu imati SP1

naravno da gubis neke novije igre zahtevaju sp1 kao sto je black ops 2

Toliko su usrali ovaj deo da nemam reči. Jedva se smilovah da ga završim...
Bukvalno sve što su radili pre ovoga pada u vodu. Šteta.

Да ли је још неко иао трип да му меткови пролазе кроз зомбије?
Тек сам инсталирао игру (купио преко индие бундле), па сам се прошетао да видим како изгледа, и кад пуцам на зомбије као да хитбокс није у реду. Пуцам у руку, стомак, али се ништа не деси, не увек али не знам да ли је то део игре или баг.

Mene je razočarala igra po pitanju horor elemenata. Razlika između prvog i trećeg dela je kao između filmova Alien i Aliens :)

Ali zato je Aliens po mnogima najbolji deo serijala...

Meni se D3 mnogo svideo, svaki deo mi je bio bolji i utegnutiji od prethodnika.

Plus, ja više ne mogu da igram teške hororčine, tako da su meni i drugi i treći deo savršeno legli.

Vrh Dno