Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Kraj je zato jer sve sto ima pocetak, mora imati kraj. Ako mislis na definiciju kraja, onda je to nesto sto oznacava prekid,okoncavanje nekog kontinuiteta - radnog, zivotnog, filmskog...U ovom igrackom slucaju predstavlja zavsetak,prelazak, kompletiranje igre:) Primera radi, evo sad ce kraj recenice.

731127d1339148391-new-member-sharing-collection-extremely-affordable-watches-363-bruce-willis-cool-story-bro-image.png

hahaha tako nesto sam i ja htio da mu kazem,no rekoh da budem kratak.

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da nece da izdaju natavak ove fransize koja je bas popularna i jedinstvena. Isti slucaj je bio i pre neku godinu kada je navodno otkazan Mirrors Edge 2 isto zbog prodaje, medjutim poznato je da bas nece tako lako da odustanu od toga i da Dice to vec potajno kuva.

Enivej, mozda malo i treba da se saceka sa sledecim delom jer je Isakova prica previse izmuzena i treba malo tu da se uradi neki zaokret.

btw:

Two Visceral Games developers have denied the rumours of Dead Space’s demise, with creative director Ian Milham insisting the following on Twitter: ‘Almost nothing in that article is true’.

^Naravno. I potvrda od EA:

Update 3: To further clarify, EA sent us an additional statement. "These rumours are patently false. While we have not released sales data for Dead Space 3, we are proud of the game and it continues to be an important IP to EA. Appreciate your help bringing down this baseless rumour."

prekosutra prvi dlc

"Awakened"

Ima i gameplaya ali necu da spojlujem, s obzirom da Visceral iz nekog razloga otkriva dobre momente bez potrebe. Cak pocinjem zbog toga da izbegavam sve osim trejlera od njih

Poslednja izmena:
Jel moze da se igra ovaj DLC "izlecen"?

Au ala traje ovaj dlc:(
Mada mi se svidela prica. Steta. A i bad guy je kripi, a trejler mjuz...ubija. Svaka cast zvucnom timu. Cista 10ka

Upravo sam završio Awakened, mod je stvarno čista 10ka, na momenat je bolji od same igre, usro sam se od straha, svaka preporuka, naravno, kada pređete igru. ;)

ovo moram da probam..inace ako sam se prestravio od neke igre to je bila DeadSpace 1... nisam imao nerava da je odigram do kraja . mozda sam zavrsio bio 80% igre a ostatak odgledao na youtube-u... :)

Kako se startuje Awakened, iz menia? Zavrsio sam igru i aninstal, mrzi me ponovo zezanje sa instaliranjem ako ne moze samo DLC da se odigra?

Iz menija igras DLC, ja sam isto obrisao igru, ali sam opet instalirao ubacio save i dlc i odigrao, ima nekih sat i po igranja, nije los DLC, razjasnjava malo kraj igre...

Ma nemoj :) znaci podrzani su igraci koji su zavrsili igru - pa to je sjajno. Nemas slucajno neki sweetfx preset za tu igru koji smatras da najbolje lezi? Posle Colonial Marines i Tomb Raider-a navucen sam zestoko na sweetfx(sjajan za portove, na Crysis 3 i slicnim igrama mislim da ga ne bih koristio) :guitar:

PS
Ajde spojluj malo, jel se radnja desava pre kraja igre ili posle kraja igre?

Poslednja izmena:
Sta je sa progresom..jel se prenosi iz igre ili se pocinje ispocetka bez ijednog upgradea

Ok to me je zanimalo jer vidim pricaju da ima problema sa saveovima iz original igre, pa sam razumeo da kreces totalno od 0 bez onih otkljucanih odela i upgradeova koje si imao kao i oruzja..

DLC se startuje is Solo campaign, ne iz main menija... naravno prethodno se odabere sejv sa kojim zelis da nastavis.

Da, sve sam tako uradio, ali kada odaberem sejv sa kojim želim da nastavim kaže mi da je oštećen :(. Krek koji sam imao sa updejtom izgleda da je owervrajtovao stare sejvove(nisam znao u instalacionom folderu šta je sejv). Počeo sam da igram iznova DLC ali prosto to nije to i najverovatnije ću da je obrišem.

Ja sam DLC pokrenuo i game + , igraj preuzeti sadržaj. Na startu sam imao neko srednje odelo ali kod prvog kioska sam ga promenio, a puca mi je bila ista koju sam imao!
Mod počinje tamo gde je kraj igre i sam kraj moda na neki način najavljuje 4ti deo, baš onako kako sam predvideo na kraju trećeg dela igre, gde bi radnja 4tog dela mogla da bude.
Ako to urade biće to brutalan nastavak što se tiče priče, a ubeđen sam da će izaći na crtu Cryteku. ;)

Koji DLC si skinuo..ima dva, onaj od 900 i nešto MB i onaj drugi ENG_RUS od 1,x GB ?

Prvi od 900, taj je rarovan, mislim da je raspakovan oko 1,3 Gb, ovaj drugi nešto nije hteo da legne kako treba ili ja nisam nešto radio dobro, mada i prvi ima updata.
Što, jel u drugom ima više da se igra, drugačiji kraj?

Pa ne verujem..čini mi se da je razlika samo u dodatnom jeziku u ovom drugom..

Inače, skinuo sam ovaj drugi DLC ENG_RUS odradio sve kako treba i nisu mi se pokvarili save-ovi iz regularne igre (koja je re-loaded)...hoće li biti još dlc-ova ili ne, da znam da li da brišem igru?

Bolje nemoj, moguće da se pojavi neki mod gde bi igrao neku sporednu misiju po uzoru na Mass Effect. ;)

Vrh Dno