Šta je novo?

TPLINK TL-WR340G + SBB modem = problem

Hehe,da meni zavrsava posao wr543g,ali imam inace u izobilju otkljucane wireless mreze oko sebe pa mogu ponekad da se posluzim ako zafali protoka :p mada to nije lepo :smackbum: Zato sam rekao ISTOVREMENO.U svakom slucaju hvala na pomoci! :Klanjanje

Hehe,da meni zavrsava posao wr543g,ali imam inace u izobilju otkljucane wireless mreze oko sebe pa mogu ponekad da se posluzim ako zafali protoka :p mada to nije lepo :smackbum: Zato sam rekao ISTOVREMENO.U svakom slucaju hvala na pomoci! :Klanjanje

Te otkljuchane wireless mreze su najverovatnije od ADSL-a isl. i one su na molim izvolte a ako vidish neki wireless internet provajder tj. neku od baznih stanica koje imaju otkljuchane mreze ne znachi da ces dobiti i net ako se i zakachish na nju. (mac filter) ;) Ima tu josh prepreka sem wireless enkripcije.

Dodushe mac filter je slaba zastita i lako se zaobilazi ali te ona prva ceka ako je ukljucena. Pa cak iako nema mac filtera i uspesh da se konektujesh na baznu - necesh dobiti net.

Ako opet pak uspesh onda taj WISP mora da propadne pre ili kasnije. :trust:

Ma ovo su HG520s,i....To je gradska mreza,kod nas u Nisu su pustili pesplatno specijalno za nas nislije :eyebrows: Ako vi ostali po Srbiji naletite na HG520s,g,i...znajte da je to niski internet,koji je na nekom vetru stigao do vas... :wave:

Sinoć sam kod brata, koji je imao sličan problem kao i pokretač ove teme, odradio savete koje sam našao ovde, dakle update firmware-a i kloniranje MAC adrese, i gle čuda - sve radi kako treba ;)

@joza

Da li se kloniranje mac radi samo u slučaju kablovskog modema a ne i adsl?

Vrh Dno